Intellektuelle udviklingAstrologi

Hvordan til at returnere Stenbukken mandlige efter at bryde op?

Piger der er glade for astrologi, ofte spekulerer: hvordan du returnerer Stenbukken-mand? Det er klart, at det er kun interesseret i de personer, der havde et forhold til en ung mand, født i regi af det stjernetegn. Nå, eksperter kan give nogle råd om denne sag.

Anbefaling №1

Hvis efter at have forladt pigen og hendes elsker-Stenbukken fortsætte med at kommunikere, mulighed for at genoprette forholdet er. Det første, hun skal lære - det er nødvendigt at blive uundværlig. Hvordan til at returnere Stenbukken-mand? Pigen i første omgang forpligtet til at kigge ind i hans hobbyer, forhåbninger, bliver det en uerstattelig ven, en god rådgiver og partner.

Disse mænd, der starter relationer, overvejer sin elskede som en kommende kone. De ønsker ikke en elskerinde for korte intriger. Efter alt, de er velbegrundet. Måske på grund af letsindighed og letsindige kvinder og adskillelsen indtraf. Derfor, for at genoprette forholdet, bør pigen legemliggøre de træk, at en mand vil sætte pris på. Vi må begynde at tage sig af ham, til at aflægge regnskab på grund af interesse. Og for forsoning - at invitere hjem til middag. Inden da skal der bringer perfekt renhed, der har et forårsrengøring, og kog, hvad han kan lide.

Anbefaling №2

Hver pige, binder en mand født under dette stjernetegn bør vide, at familien frem for alt andet for ham. Fordi vi skal ære sine forældre og pårørende. Og under alle omstændigheder ikke bebrejde dem. Hvis en pige ønsker at være sammen med ham, ville det have at tolerere selv lidet flatterende kommentarer fra sin mor. Efter alt, familien er meget glad for denne fyr, og ønsker ham alt det bedste. Så darling og at det vil føre til huset, vil blive vurderet meget nøje.

Og så er det andet stykke af rådgivning om, hvordan du returnerer Stenbukken mandlige. Pigen bliver nødt til at overbevise sin familie (især min mor), at han er meget kær hende. Det er vigtigt at etablere en familie med en mandlig Stenbukken godt, varmt forhold. Hvis hans forældre se, at hun faktisk ville være en god kone, trofast, omsorgsfuld og forståelse, vil de være i stand til at bringe det op til sin søn.

Finde ud af årsagerne til kløften

Hvis adskillelse skete - dermed var der grunde. Og hvordan man kan genvinde Stenbukken mandlige uden afklaring? Desværre, nej. Normalt forklarer han sin handling. Men hvis årsagen forblev uklart, så i princippet ikke svært at gætte.

Første, disse mænd ikke tåle velplejede kvinder. Mest sandsynligt, hans valg ikke længere klare sig selv i alle planer. For det andet, de værdsætter deres personlige rum, og nogle gange ikke utilbøjelig til at være alene med dig selv. Sandsynligvis hans kæreste gav ham ikke denne mulighed.

Og alligevel kan hun simpelthen kedede ham. Ophøre med at være interessant. Samtaler bliver ensformigt, og om aftenen er simpelthen ikke noget at diskutere - grunden, også. Sådanne mænd som Stenbukke er konstant behov for intellektuel næring. I interviews, samtaler, diskussioner af noget nyt.

Disse fyre - folk er loyale, og de næsten aldrig bevæge sig væk fra sin anden halvdel på grund af det faktum, at de fandt en anden. Oftest er årsagen ligger i nogle af ovenstående. Fordi pigen, tænke over, hvordan at returnere Stenbukken mandlige, hvis han forlod, må vi først forstå dig selv. Find fejlen, ordne det, og derefter handle.

Don'ts

Taler om hvordan du returnerer den mand, Stenbukken efter at bryde op, jeg ønsker at bemærke de handlinger, som du ikke bør tage.

I intet tilfælde kan ikke kaste sig for hans fødder, hysterisk, græde og sværge evig kærlighed. Så vil kun medføre foragt. Ikke engang medlidenhed. Det vil være meget ubehageligt at se en pige i et klæde, som engang bandt en varm forhold til ham. Spørgsmål vedrørende adskillelse og forsøg på at genskabe de gamle følelser, skal du beslutte, med værdighed, uden at sænke armene og selvværd.

En anden pige kunne spille i hænderne på det faktum, at Stenbukke Monogamt. Og det vil også være svært efter separation. Fordi det er vigtigt at tage højde for følgende advarsel: forsøger ikke straks at returnere forholdet. Vi skal give ham tid. For et par uger, måske måneder. Han har brug for at sætte i rækkefølge deres egne tanker og slappe af. En pige på dette tidspunkt vil fjerne alle sine ulemper, fordi der kunne være sket og adskillelse. Og manden ville være lettere at tro, at hans tidligere forlovede har ændret sig i et par måneder i stedet for et par dage.

Anmodning om chance

Korrekt bede din kæreste en chance for at også kunne. Siden da, strengt taget, missionen begynder pigen hedder "Hvordan til at returnere manden Stenbukken". Psykolog råd kan hjælpe i denne sag. Eksperter siger: det er nødvendigt at give en chance for at spørge, uden ydmygelse og tårer. Og det skal så velbegrundet. Det er tilrådeligt, hvis hun ville sige sådan noget: "Jeg forstår, at årsagen til vores adskillelse var meget god. Og jeg ved, at det er på det tidspunkt var den rigtige beslutning for os begge. Jeg forstår, hvis du ikke ønsker at vende tilbage vores relationer. Men jeg håber, at du kan give mig en chance for at ordne det. Jeg tænkte meget over det og forsøgt at forbedre. Jeg vil gerne have dig til at sætte pris på det. " Og vi skal give ham tid til at tænke over, hvad han hørte. Insister det er ikke nødvendigt. Ellers hvordan man får en mand-af Stenbukken, som forlod dig, selv om anmodningen om at starte med overtalelse, hysteri og klageråb?

Når forsoning er umuligt?

Trist tema, men det er værd at bemærke den opmærksomhed, taler om, hvordan du returnerer Stenbukken mandlige. Vi har allerede nævnt - disse fyre er sande og pålidelige. Og de tåler ikke dem, der ikke adskiller sig disse kvaliteter. Hvis pigen havde ændret ham, han gemte noget vigtigt, lavet en storstilet bedrag (fx skjult, der var gift eller har en baby), hvoraf ingen forsoning kan ikke være tale. Efter at lære om alle de ovennævnte, han ikke engang sige farvel. Bedraget eller trofast mand Stenbukken bare vende rundt og lader. En pige vil aldrig være i stand til at komme i kontakt med ham. Derfor, hvis du ikke ønsker at miste en elsket, hundrede gange bedre afspejle dets potentielle virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.