Intellektuelle udviklingAstrologi

Vi lærer værdien af navnet Catherine

På russisk historie, der er en kvinde - dronningen, der forlod et spor i menneskehedens historie i århundreder. Hun var bydende, klog og intelligent hersker. Og hendes navn var Ekaterina Velikaya. Enig, vil mange forældre gerne se datteren lignede dronningen. Måske hvis du giver en pige Katerina name it eller anden måde påvirke skæbne? Lad os finde ud af, hvad det er - ejeren af den kvindelige navn.

lille Kate

Katya, Katya, Katyusha - lyder blidt og venligt. Lille pige så ivrig efter at klappe på ryggen og et knus. Og hvor stolt og majestætisk lyde fulde form af navnet. Vi tilbyder at finde ud af værdien af navnet Catherine, hvordan det påvirker skæbne. Og påvirke det?

Hvis du tror, at historien om navnet Catherine stammer på russisk jord, noget dybt forkert. Det er græsk og betyder, at dens ejer er ren og lydefri, med et fejlfrit omdømme. Og den misforståelse, at Katerina - royalt og majestætiske. Tværtimod. Det er helt anderledes. Tegn dannes i barndommen og efter alder, næsten uændret. Det hele har en synsvinkel, alle over en pige har en mening, og aldrig gå imod dig selv.

Taler om betydningen af navnet Catherine, skal det bemærkes, at han var ejer af en grådig og grisk. Kate elsker hende til at have alle hendes og mere end de andre. Som en ung pige, hun var ikke tilfreds med blot forældrene skandale, der kræver køb af nye legetøj. Den vigtigste ting at hendes dukke, for eksempel, var bedre end hendes venner i gården.

Katya venner vælger meget omhyggeligt. Hun elsker at være centrum for opmærksomhed. Blandt hendes venner - de mest aktive børn i gården. For hende er det vigtigt materiale betingelse for dens miljø. Det er forbløffende, at sådan en lille pige foretrækker at være venner med de børn, hvis familier er blandt de rigeste mennesker.

En anden stor løgner og rastløs opfinder Catherine. Feature navn er det ikke rart, er det ikke? Men det er sandt. Af hensyn til personlig vinding Katya nemt gå på en løgn. Selv forråde det kan, hvis det er på hendes hånd.

Skolen pige learning medium. Hun var ikke interesseret i enten de videnskaber, eller humaniora. Mere til smag studere musik, maleri. Hun - en kreativ person.

voksen Catherine

Voksen Catherine - kvinde spektakulære. Hun ved, hvordan man anvender sig selv i samfundet, har raffineret smag og klædt i den nyeste mode. Ingen vil nogensinde se uden makeup eller i samme kulør. Garderobe pige sprængning, men hun stoppede ikke. Det er let at kaste nyt, kun lige bære en kjole for at finde en grund til at købe nyt tøj.

Taler om betydningen af navnet Catherine, opmærksom på, at mange af dem gamle jomfruer. Det er ikke længe gift. Og ikke fordi der ikke er nogen fans og beundrere. Hun bare virkelig gerne være alene og ikke at binde knude. Hun kan lide at modtage gaver fra mænd og ikke give til gengæld, lover ikke at være trofast og ikke at sværge i kærlighed. Og tiden går. Unge er ikke evig. Det Katyusha forstår kun alderdom. Bare at være en moden kvinde, indser hun, hvordan hun ønsker en familie og børn.

Hun - ikke karrieremagere. Det vil ikke være et fast job, dine yndlings ting. Selvom navnet antyder en værdi, som Catherine aldrig vil være fattig. Mest sandsynligt er det - en rig arving, som er i stand til at øge deres indtægter.

Her er en denne skønhed. Bemærk, at værdien af navnet Katherine påvirkninger og fødselsdato. Sommer og forår Katyusha mere blid og venlig, ikke så grådig. Pigen med det samme navn, der blev født i efteråret - et hjem og sårbar. Men vinteren skønhed af samme navn - iskolde og ligeglade, afstumpede og egoistisk.

Selvfølgelig er der altid undtagelser. Det bør ikke helt stole på, hvad der siges om denne smukke kvindes navn. Og hvis du beslutter at kalde det datter, er du velkommen til at gå videre og tøv ikke med. I sidste ende, det hele afhænger af uddannelse, miljø og opmærksomhed forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.