ComputereComputerspil

Som i "MTA" for at oprette en server til dine venner?

Alle spillere ved, at en "GTA: San Andreas." En af de mest populære computerspil gennem tiderne, og helt sikkert den mest imponerende blandt de eksisterende serier, har hun formået at holde sig opmærksomhed fra millioner af spillere fra hele verden, er det et ideelt handling, mættet med forskellige arrangementer og giver en mulighed for at handle frit, fordi verden er helt åben. Men hvad betyder dette har "AIT"? Hvad er det for noget? Og hvorfor så mange mennesker er interesseret i "MTA" skabe en server. Dette er, hvad du og lære af denne artikel.

Download-server

Således "MTA" - er et multiplayer tilføjelse til "GTA: San Andreas", som forårsagede gaming community et chok. Faktum er, at før en hvilken som helst af en række projekter ikke støttede multiplayer mode. Og her er det ikke bare at tilføje - det stadig gjorde separat, hvilket gør det muligt at give spillerne utrolig handlefrihed, ikke blot i et enkelt spil, men i multiplayer mode. Naturligvis alle ønsker at vide, hvordan man "MTA" for at oprette en server til at spille der med venner i sådan en stor og episk spil. Gør det ikke så svært, men bliver nødt til at grave en lille smule med indstillingerne, men hvis du planlægger en række aktiviteter - at pille ved PR. I dette tilfælde alle de problemer, du kan spare klar server "MTA", men for det kommer til at betale rigtige penge. Beløbet vil være højere, jo flere spillere, der allerede er involveret på serveren. Men stadig du hellere tænke på oprettelse af en uafhængig server, da denne version er gratis. Til en start, skal du hente et særligt program, der vil installere serveren på din computer. Dette er det første skridt til at forstå, hvordan man "MTA" server sat op - men der er stadig en masse arbejde.

Opsætning af serveren

Når din server er installeret på computeren, skal du konfigurere den til at køre. Til dette er det nødvendigt at dykke ned i konfigurationsfiler - uden at det du ikke lærer at "MTA" skabe en server. Du vil kun være i stand til at installere softwaren, men det vil fortsat være en dødvægt på din harddisk. Derfor skal du gå til den mappe, der indeholder de filer, config filer, skal du vælge den, der svarer til den ønskede tilstand - og ind i det navnet på din server, IP-adresse og port, samt det maksimale antal spillere, der på samme tid kan være på serveren. I virkeligheden er dette svaret på spørgsmålet om, hvordan man skaber en server i "MTA" - disse parametre er kritiske, og med dem kan du nu starte serveren og kalde venner.

Oprettelse af en database administration

Efter de grundlæggende indstillinger, du har brug for at ændre en fil, der er ansvarlig for rettigheder spillet. Der kan du registrere dig øgenavne af spillerne i de respektive grupper, hvis du ønsker at give dem. Selvfølgelig først og fremmest er du nødt til at gøre dit kaldenavn på listen over administratorer - og på denne kan du ønsker at stoppe, fordi på en lille server understøtter ikke brug for en masse administration. Hvis din server er stor, kan det være nødvendigt og assistent administratorerne.

andre indstillinger

Nå, så kan du roligt starte serveren og spille, men det ville være for kedeligt. Det faktum, at du kun har brugt de grundlæggende nødvendige justeringer, uden hvilke driften af serveren ikke er mulig. At omdanne det og gøre det unikt, skal du bruge lidt mere tid til justeringer. Du kan indstille en række parametre for spillet og spille områder - alt dette kan ordineres i konfigurationsfilen. Desuden vil du nødt til at ændre meget af spillet, når du udfører admin funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.