Hjem og familieTilbehør

Sådan vasker Burnt pande: Secrets chistyuli

Her er det, sandheden hjem køkken - første værtinde køber et helt arsenal af køkkenredskaber, og derefter spørge, hvordan otdrait et indskud på retter som bagte-vaske panden hurtigt, nemt og med minimale omkostninger? Jeg er glad for at åbne dit hjem en pot-skive mysterium.

Sådan vasker Burnt gryde , der er lige ved hånden

Soda - et uundværligt produkt i køkkenet hver husmor. Hun har brug for til madlavning og hvidvaskning redskaber uundværlig. Hvis du har brændt gryde, den første ting at gøre - hæld lidt bagepulver på en fugtig svamp og gnid det nagorevshy websted. Eller placere ofrene for branden i en anden pande, store i størrelse, fyldt med vand og opløst i det, eller en halv kop bagepulver. Pokipyatit uheldigt for en time, derefter gnide svampen igen. Resultatet vil behage dig. I øvrigt, salt, citronsyre vil eller eddike give samme virkning. Men når du bruger eddike vil have den fulde effekt omfatter hætte. Så denne mulighed er kun egnet som en sidste udvej, hvis ingen sodavand, salt eller citronsyre på det rigtige tidspunkt ikke var.

Sådan vasker en gryde af rustfrit stål

Selvom hærdet oprindelse pan af rustfrit stål tyndhudet og tolererer salte, slibende rengøringsmidler, især hvis deres struktur er chlor eller ammoniak. Men ti minutter i kogende vand med eddike eller bagepulver eller en traditionel sæbe opløsning vaskes ren pot returneres indledende glans og glans den.

Hvis brændt emaljeret gryde

I dette tilfælde hovedrollen til vask af indskud spiller en sodavand og en opløsning på sædvanlig sæbe. De vigtigste ting her - ikke travlt med at hælde en varm pande med koldt vand. Sådan en skarp temperaturfald skadelig virkning på emalje. En anden fjende af emalje - metal opvask svampe. Efter vask et indskud på emalje pander kan efterlades synlige mørke pletter. Slip af med dem vil bidrage til at koge i en opløsning af en almindelig vasketøj blegemiddel. En anden måde - kogende pan i en mættet opløsning af opvaskemiddel. Efter blegning, retter har brug for en god vask under rindende vand.

Som vask bagt-pan aluminium

En anden type af gryder tåler ikke metal skuresvampe, syre, alkaliske eller slibende rengøringsmidler - aluminium kogegrej. Et depositum vil spare alle de samme sæbeopløsning. Bare sætte det i skålen og lad det suge ikke mindre end to timer, men bedre - hele natten. Koges i en opløsning af bagepulver og eddike vil også være passende. Du kan også bruge rengøringsmidler til glas.

Sådan vasker keramisk Burnt gryde

Sæbeopløsning er bedst til at klare den opgave at vaske op kulstof fra Bordservice. Leach i opløsningen i tredive minutter og gnid problemområder af en klud eller svamp, men ikke metal børste.

Da jeg brændte jern køkkengrej

Støbejern tage hvidvaske nødvendig med saltvand, og på én gang, mens den stadig er varm.

Start timeren!

Alarm eller timer vil tage dig tilbage til køkkenet lige i tide: vil du ikke miste din middag, og sod behøver ikke at vaske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.