Mad og drikkevarerOpskrifter

Som salt Lactarius rufus hjem?

Elskere af stille jagt er godt klar over, at pladen er rødbrun svamp. Den har en bitter smag, fordi, som det blev kaldt - Lactarius rufus.

beskrivelse

Denne såkaldte betinget spiselige svampe tilhører den seneste (fjerde) kategori af næringsværdi. Den mest almindelige type mlechnikov kan findes på steder, hvor birketræer vokser skiftevis, gran og fyrretræer i løvskove, men mest af alt, de elsker dampish nåleskove. Disse svampe vokser i små grupper eller enkeltvis. gorkushek afgrøde kan høstes fra de første dage af sommeren til sent efterår.

Den vigtigste og måske den eneste ulempe gorkushek kan kalde dem bitre brændende smag. Men fra denne kaustisk virkning kan nemt slippe af med de lange kendte og enkle måder - suge dem i 3-6 dage i koldt vand eller en god kog. Kan kombineres med hinanden, så den bitterhed af dem trækker helt og meget hurtigere.

Ligesom andre lamellære svampe, disse smager bedst saltet, men har brug for at vide, hvordan man salt Lactarius rufus korrekt. Men de kan også marinere eller endda yngel eller bage kartofler.

Nedenfor værtinde vil lære om de metoder til fremstilling af disse svampe, få nogle råd om, hvordan man salt Lactarius rufus og forberede den rigtige marinade. Madlavning af disse svampe - er ikke så kompliceret proces, som mange måske tror.

Som salt Lactarius rufus? Før saltning svampe grundigt rengjort for snavs og smuds. Derefter er benene fjernes helt eller forlader omkring en centimeter, som følger vasket. Efter at svampe er gennemblødt i 3-6 dage, ændre vand regelmæssigt.

kold saltning

Denne type af salt, samt mange andre svampe, varm og kold måde. Næste fortælle, hvordan salt Lactarius rufus. Kolde Opskrift håndtering er enkel og ukompliceret. Det kræver ikke stor indsats og præ-varmebehandling af svampe.

Så svampe Lactarius rufus som salt? Det er for dem glimrende kold behandlingsmulighed. Hvis du har besluttet at sylte Lactarius rufus på denne måde, bliver du nødt til at pre-suge dem i tre dage, og ifølge nogle husmødre, bør denne gang øges til 5-6 dage. Hvis det er muligt, vand er bedre at ændre tre gange om dagen, tilsætte en citronsyre og salt i et forhold på en tredjedel af te skeer syre og 1 spsk. teskefuld salt per 10 liter væske, men den sidste vand forandring skal være rene, uden tilsætningsstoffer.

Hvad skal du bruge?

Per kilogram af behandlet og vasket gorkushek taget 2 spsk. skeer af salt, 3-4 store fed hvidløg, peberrod, at en lille mængde frø af spidskommen og andre krydderier smag elskerinde, sort peber, dild paraplyer, du kan tilføje et solbær blade, hvis det ønskes.

Processen med madlavning

Nederst emaljeting eller anden egnet beholder til dette drys lidt salt, sætte kirsebær eller solbær blade, peberrod, champignon lå lag, drys med salt, krydderier og derefter gentage processen igen. Når beholderen er fyldt, blev topdækslet svampe Solbær blad eller blade og sted peberrod åg så Lactarius rufus dækket med saltvand. 3 dage senere retter med svampe skal sættes i kulden. En uge senere, bør du tjekke, om Lactarius rufus saltlage lukket. Hvis det ikke er nok, kan du øge vægten af lasten eller tilføje en saltopløsning. Efter to måneders svampe betragtes klar til brug.

Hot saltning

Og hvor varmt saltet Lactarius rufus måde? Et kilo deres (præ-oprenset) vandpåfyldningsmaskinen så det dækker svampene. Derefter tilsættes salt og kog dem i en halv time. Når svampene afregne, dvs. er klar, dræne vandet, køligt og Lactarius rufus.

Hver steriliserede glas sat peberrod, solbær og kirsebær blad, sort peber og laurbærblade at smage. De lå layer svampe, hvidløgsfed, fennikel, gentagelse lag til helt at fylde beholderen. Hæld på toppen af solsikkeolie, polusantimetrovym hans seng. Luk låg og dåserne i køleskab eller knock out kulden.

marineret

Hvis du ønsker at forberede sig til vinteren syltede svampe, så er denne type er perfekt til dette formål. Marinere den bedste unge Lactarius rufus. Det er bedst at anvende hætten helt uden fødder eller ben skåret op til en centimeter.

For at forberede syltede svampe gorkushek foretage små eller store cap skæres i halve, og forberedt marinaden.

Hvad skal du bruge?

1 kg skrællede og vaskede godt unge svampe hætter bør tage 2 spsk. salt, 1 spsk. skefuld sukker, to mellemlang løg, nellike eventuelt et midterste gulerod, sort peber, laurbærblad, og 60 ml 30 procent eddike.

Sådan marinere Lactarius rufus

Kog svampe i saltvand i en halv time, hæld bouillon, og produktet skylles og vride godt.

Til fremstilling af marinaden, hældes i en gryde halv liter vand, tilsæt revet eller finthakket gulerod, løg, salt, sukker og alle krydderier. Bring marinaden i kog og fortsætte madlavning, indtil kogte grøntsager. Den seneste i en marinade pour eddikesyre, sætte kogt Lactarius rufus og lad det simre i yderligere ti minutter.

Efter fjernelse fra varme og dræn i en tidligere fremstillet beholder marinade, svampe i et dørslag fold. Efter at placere dem på de steriliserede glas. Derefter hældes den filtrerede top marinade og derefter lukke plastikbeholder eller rulle op metallåg. Den opnåede præform eksponere kulden.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan man salt Lactarius rufus varmt og koldt måde. Uden tvivl, er valget af receptpligtig saltning er dit. Det er vigtigt, at alle disse metoder er klare og let at udføre, og du har foretaget emner opnås velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.