TravelingHoteller

Strandja 3 * (Golden Sands, Bulgarien): foto, priser og anmeldelser

En af de bedste feriesteder så elskede af vores landsmænd i Bulgarien er Golden Sands. Det ligger på territoriet af den eponymous reservezone og har en fremragende økologi og et sundt klima. En god hvile her venter begge fans af et afslappende og stille tidsfordriv, og de der foretrækker at have det sjovt, som de siger "fuldt ud". Den lokale turistinfrastruktur giver dig mulighed for at finde underholdning for alle. Der er en bred hotelbase i Golden Sands, der tilbyder indkvartering til enhver smag og størrelse på en pung. Hvis du også har besluttet at tilbringe din ferie her og søger et godt hotel til en overkommelig pris, så vær opmærksom på Strandja 3 *. Vi vil fra vores side forsøge at gøre dig bekendt med dette hotel nærmere, fortælle om priserne på indkvartering, og også finde ud af om vi kunne lide at bo her hos vores landsmænd.

Hvor er

Dette 3-stjernede hotel ligger i kvarteret Sortehavet Seagull. Afstanden til centrum af Golden Sands er lidt over tusind meter. Således op til alt underholdning i en stor udvej kan du let gå i 15-20 minutter. Den nærmeste lufthavn ligger i Varna, hvorfra Hotel Strandja (Golden Sands) 3 * ligger kun 15 km væk. Så efter landing i luft havnen tager stien til dit hotel ikke mere end en halv time. Hotellet har ikke sin egen strand. Den nærmeste kommunale strand ligger 300 m væk. Mod betaling kan du bruge solsenge og parasoller. På dette område er de fleste strande sandede, men når der kommer vand i nogle steder er der sten.

Hotel beskrivelse

Vil bare bemærke, at dette hotel, der ligger i det bulgarske Golden Sands, ofte forveksles med hotellet med samme navn Strandja 3 * (Sunny Beach). I mellemtiden har disse institutioner i tillæg til navnet og placeringen på Sortehavet ikke noget til fælles. Afstanden mellem Strandja (Golden Sands) og Strandja (Sunny Beach) 3 * er mere end hundrede kilometer. Hvad angår hotellet vi overvejer, blev det bygget for længe siden. For flere år siden blev der foretaget omfattende reparationer her, så i dag byder hotellet gæsterne velkommen med renoverede værelser udstyret med alt, hvad der er nødvendigt. Det består af to tre-etagers bygninger, forbundet med en hal og en restaurant. I alt har hotellet 110 værelser. Blandt dem er der både standardværelser og studios og lejligheder. Til gæsternes rådighed er der en restaurant, bar, swimmingpool, solterrasse, sportspladser, en malerisk have og legepladser. Dette hotel er egnet til en fremragende ferie for alle kategorier af gæster.

Værelseskategorier

Som allerede nævnt er boligbeholdningen på Strandja Hotel 3 * (Bulgarien) placeret i to tre-etagers bygninger. I alt er der 110 værelser i følgende kategorier: standardværelser (maksimal indkvartering 2 + 1, areal 14 kvm), studier (maks. 2 + 3 gæster, areal 35 kvm) og 1-værelses lejligheder (max. + 3 personer, et areal på 35 kvadratmeter).

Værelsesfaciliteter

Alle værelser er udstyret med aircondition, tv med satellitkanaler, telefon, privat badeværelse med bruser og balkon med en smuk udsigt over haven eller havet. På gulvet i værelserne tæppe. Om nødvendigt kan en ekstra seng (clamshell) placeres i dit værelse. Behovet for en sådan tjeneste skal meddeles på forhånd til hoteladministrationen og modtage bekræftelse fra hendes side. Hvad angår rengøring i lokaler, udføres den dagligt. Skift af sengetøj og håndklæder foretages flere gange om ugen. Til glæde for folk, der er vant til at rejse i selskab med deres kæledyr, tillader Strandzha Hotel 3 * (Golden Sands) deres indkvartering på deres område. Men på deres planer ved ankomsten til hotellet med dit kæledyr skal du meddele administrationen på forhånd og modtage bekræftelse fra hendes side.

Restauranter og barer

Hotel Strandja 3 * ved booking af et værelse tilbyder turisterne at vælge et fødevaresystem, der bedst opfylder deres krav. Så du kan kun tage morgenmad, halvpension (morgenmad + middag) eller alt inklusive. I sidstnævnte tilfælde vil der udover tre måltider om dagen tilbydes gratis forfriskninger og alkoholholdige drikkevarer hele dagen og om eftermiddagen - te og kaffe med bagværk.

Hav og strand

Hotel Strandja (Chaika) 3 * ligger på den anden kystlinje og har ingen egen strand. Tidligere på vej fra hotellet til havet måtte vacationers overvinde vejbanen. For nogle få år siden blev denne zone dog udelukkende fodgænger, som kun tilføjede roen og komforten hos turister, der kom til dette feriested. Hvad angår strandene, er de hovedsagelig kommunale. Derfor, for brug af liggestole og parasoller, samt andre strand udstyr skal betale. Strandene her er for det meste sandede, men når man kommer ind i vandet, kan der forekomme sten, så du bør være forsigtig og holde øje med børnene.

underholdning

Udover strandferie kan Strandja 3 * gæster have en god tid i hotellets pool. Det er åbent og stort nok. Der er også en sektion for de yngste turister. Nær poolen er udstyret med en solterrasse med masser af liggestole og parasoller. Under solbadning kan du bestille din yndlingsdrink i baren.

Midt i turistsæsonen beskæftiger hotellet animatorer. De vil tilbyde dig at gøre aqua aerobic, deltage i sjove konkurrencer, spille bocce, mini-fodbold eller dart. Også på hotellets område kan du spille billard, volleyball, tennis, besøge motionsrummet eller aerobic klasser. De, der ønsker at slappe af, kan nyde en god tid i det lokale spa-center, hvor der er sauna, jacuzzi, massage værelse og skønhedssalon. Bemærk venligst, at nogle af de nævnte tjenester er betalt.

infrastruktur

Hotellet Strandja 3 * (Golden Sands, Bulgarien) skabte alle betingelser for et behageligt ophold for gæsterne. Så er hotellets reception åben døgnet rundt. Derudover er flertallet af hotellets medarbejdere flydende russisk, så du har ingen problemer med at forklare dem.

Til gavn for gæsterne på stedet er der en restaurant, en bar, en snackbar, en lille butik, et internethjørne. Hvis du ønsker, kan du efterlade værdigenstande til opbevaring mod et tillægsgebyr i pengeskabet i receptionen. Derudover har hotellet rigelig parkering. Derfor, hvis du ønsker at komme til Bulgarien på din bil eller planlægge at leje en bil, der allerede er på stedet, har du ingen problemer med parkeringspladsen. Af den måde, hvis du kontakter receptionisterne i receptionen, er de glade for at rådgive dine biludlejningsfirmaer og rejsebureauer. Derudover kan i receptionen du bytte valuta.

For børn

Hotellet Strandja 3 * skabte alle betingelser for opholdet hos de yngste gæster. Så er der en børnebassin og en legeplads. Der er også en miniklub, hvor du kan forlade din baby i næsten en hel dag, og om aftenen holdes mini diskoteker, hvor børnene danser med glæde til den glædelige musik.

Leveomkostninger

Omkostningerne ved overnatning på hotellet "Strandja" (Golden Sands) er helt i overensstemmelse med de ydelser, der leveres her og stjerneklassifikation. Så en overnatningsdag for en voksen her i højsæsonen (juli-august) koster 20 euro (dobbelt standard værelse, kun morgenmad), 23 euro (studio, kun morgenmad), 32 euro Standard værelse, alt inklusive) og 35 euro (studio, alt inklusive). I andre måneder vil boligprisen være lidt lavere.

Strandja 3 * (Golden Sands): anmeldelser af turister fra Rusland

For at få et mere komplet billede af det bulgarske Strandzha Hotel, kan vi tilbyde de udtalelser fra vores landsmænd, der allerede har opholdt sig her. Generelt kan vi sige, at de fleste turister var helt tilfredse med dette hotel. De vil dog ikke anbefale hende til ældre mennesker, rejsende med syge led og problemer i muskuloskeletalsystemet, samt familier med småbørn. Men vi vil forstå alt i orden.

Hvad angår placeringen af hotellet, takket være det faktum, at den ligger i forholdsvis afstand fra centrum af Golden Sands, kan du slappe af her i fred og ro. Derudover er der i nærheden af hotellet ingen støjende veje, så dagen eller natten bliver du ikke forstyrret af lyden af passerende biler. For nogle turister var minushotellet Strandja (Golden Sands) 3 * dets fjernhed fra havet. På trods af at afstanden til nærmeste strand kun er tre hundrede meter, undervejs bliver du nødt til at gå ned ad stejle trapper. I den henseende anbefales det ikke at komme her for rejsende med småbørn som nævnt ovenfor, fordi det konstante behov for at bære klapvognen kan skabe ubehag. Det vil ikke være nemt for ældre mennesker og turister, der har sygdomme i muskuloskeletalsystemet. For vores landsmænd var flertallet selv tilfreds med en sådan fysisk anstrengelse som lækker mad på hotellet, og store portioner har et hurtigt sæt overskydende vægt i ferien.

Tal for det meste russerne var også tilfredse. Så vores landsmænd fandt værelserne ret rummelige og godt repareret. Møbler og apparater her siger de ikke er nye, men i god stand. Nogle gæster blev forvirret af manglen på gardiner i badeværelset, hvilket forårsagede en masse vand at falde på gulvet under badning. Men du kan ikke være opmærksom på denne bagatell. Rengøring i værelserne blev gjort dagligt, og sengetøj blev ændret et par gange om ugen.

Hvad angår mad i Strandja 3 * (Bulgarien), kan dets niveau naturligvis ikke sammenlignes med hoteller med flere stjerner. Men ifølge vores landsmænd er menuen her ganske forskelligartet, og retterne er kogte lækkert og kvalitativt.

Turisterne var meget tilfredse med personalet på Strandzha Hotel. Så ifølge vores landsmænd er alle medarbejdere meget venlige her. Også tilfreds med det faktum, at de fleste af personalet taler flydende russisk. Derfor har du ikke nogen sprogbarriere her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.