Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restauranter i St. Petersburg god og billig: et overblik, menuer, adresse og kundeanmeldelser

Spisesteder i St. Petersburg? Så det var ikke et netværk cafe og en fødevare domstol med overeksponerede burgere, store køer, slentre teenagere skrigende "Free Cash!", Stole og borde og mistænkelige renlighed klæbrighed. Denne værdi for pengene blev anlagt af tilsvarende og ikke overraskende tal. Er det muligt? Ja, selvfølgelig. Artiklen valgt Restauranter i St. Petersburg er god og billig med nominel (mindst 7 stjerner ud af 10), og for det meste positive tilbagemeldinger fra de besøgende. Men læsning af anmeldelser, så glem ikke om den menneskelige faktor: ikke hver eneste af os - en restaurant kritiker, og enhver smag er forskellige.

"Store køkken"

Den berømte St. Petersburg Mekka - mall "Galleri" på Ligovsky Prospect, 30 - er en af de mest populære restauranter i byen panorama. Flere værelser er indrettet i samme stil, som skaber en meget hyggelig atmosfære. I det indre, er der intet prætentiøs og unødvendig, og denne enkelhed er en fryd for øjet: de naturlige materialer i harmoni med neonskilte, omgivende belysning skaber en romantisk atmosfære. Selv scenen ikke synes klodset og passer ind i rummet.

Menuen er forskelligartet og behager et pænt udvalg af mad: fisk, kød, vegetariske retter. Pan-asiatisk mad elskere vil også finde hvad de skal spise, for eksempel i en restaurant forbereder velsmagende tom yum, som serverer ris. Fra hvad ikke styre en lokal kok - pizza. Portionerne er anstændigt, kan de spise godt.

Særlig opmærksomhed bør være betjener måltider, selvom det er værd at besøge restauranten: alderen gryder, pander, skåle forårsage en ufrivillig anfald af følelser og et smil.

Er du interesseret i St. Petersborg restaurant er god og billig? Banket også her, kan gennemføres. "Stort køkken" vil være for denne fremragende valg. Under arrangementet kan du bestille et af værelserne.

Anmeldelser af god restaurant. Af de minusser opmærksom på, at du er nødt til at vente i lang vandpibe.

"Flower seng"

Restauranter i St. Petersburg god og billig i midten er der. Og de kan være meget, meget rart. For at se denne, spise frokost eller middag i "Klumba" på Nevsky Prospect, 150.

Det indre af mange besøgende kaldes "piget," dette er delvist sandt. Dekoration er lidt ligesom et dukkehus, legemliggjort i virkeligheden: elegante borde og stole lyst træ, temmelig små ting overalt, pastelfarver, masser af lys.

Europæisk køkken, der er en separat vegetarisk menu. Her kan du nyde en fantastisk græskar suppe, grillet tun med orzotto linser og gulerod og ingefær sauce, spaghetti eller risotto ... søde desserter erobre ømhed og lethed. Alt er altid frisk og portionerne er store.

Den gennemsnitlige regning per person vil være 1000-1500 rubler med drikkevarer.

En anden nice ting, som helt sikkert vil behage dem, der søger efter restauranter i St. Petersburg er god og billig til et bryllup: i "blomsterbede" efter forudgående aftale med administrationen, kan du bringe dine drikkevarer.

At dømme efter de anmeldelser, restauranten er næsten perfekt: god service, rimelige priser, velsmagende mad, fra minusser - nogle gange er der ingen tomme pladser.

"Marchelli s"

Hvis du gå langs Nevskij Prospekt og St. Petersborg er på udkig efter en god og billige restauranter, hvor du kan spise velsmagende og budget frokost eller middag, er opmærksomme på den "Marchelli s". Restaurant er placeret på Nevsky Prospekt, 43, og byder gæsterne velkommen døgnet rundt.

Restauranten - to værelser, som ligger på forskellige etager, er indrettet i samme stil. Interiøret er enkle, men behagelige: brune, træ, dæmpet belysning, interessant design af væggene. Køkkenet er åbent, og du kan se, hvordan kokkene tilberede. Nogen mener, at det en fordel, nogen - til downside.

menu

Den restaurant Menuen tilbyder hovedsagelig retter fra det italienske køkken: forskellige pasta, risotto og, selvfølgelig, Lasagne og pizza. Regulære vil helt sikkert anbefale det til prøve: dejen tynd, en masse toppings, hvis det ønskes, kan du tilføje toppings. Ved pizza sauce serveres "for skorper." Jeg ønsker at spise noget mere omfattende, også vil finde masser at vælge imellem: en skarp kylling på italiensk, grillet laks, kalvekød kinder med kartoffelmos til pynt, og meget mere. En parabol kan være ganske godt at tage et glas vin, øl eller begrænse te / kaffe faciliteter.

Den gennemsnitlige kontrol per person uden alkohol vil være 1000-1200 rubler.

I ugen serverer restauranten frokost. For et mindre gebyr (kun 350 rubler) får du en komplet måltid af to kurser, dessert og brød kurve. Dele ved første øjekast synes lille, men helt nok at spise.

De fleste besøgende til restauranten på Nevsky tilfreds, men bemærk, at nogle gange er ikke den hurtigste service.

bien

I slutningen af Nevskij Prospekt i nærheden af "Aleksandra Nevskogo Square" metro station (Nevskij Prospekt, 166), er en lille og hyggelig cafe Bien cafe & bar. De, der er interesseret i billige cafeer i centrum af St. Petersborg, hvis karakteren er højere end 8 stjerner, et besøg værd.

Restaurant er absolut patetisk, lille værelse, kun 50 mennesker, men meget hyggeligt. Ifølge en atmosfære meget gerne en fransk cafe, hvor prangende, men med smag og følelse af, at du er, hvor du vil have dem. Interiøret er designet i nuancer af brunt, alle kortfattet og elegant. En af de interessante detaljer værd at bemærke, at der er ingen duge på bordene - i stedet bringe ark papir, som hun tjeneren vil stemple restauranten. Brede vindueskarme anvendes som bænke, er de puder, der kan placeres under ryggen.

Menuen er lille, elskere af "walk" gennem siderne i ingen steder at vende. Hovedsageligt det tjener retter fra det franske køkken. Navne uforståelige for de uindviede, men tjenerne er glade for at besvare eventuelle spørgsmål og anbefale hvad du skal vælge. Specielt velsmagende er den salat med roastbeef og skiver af melon, røget frikadeller torsk for ris og løgsuppe. Vinkortet er en behagelig overraskelse, kaffen er stærk og fyldig, delikat desserter og smelte i munden. I morgen kan du nyde morgenmaden og budget.

Den gennemsnitlige kontrol beløb til 1000-1500 rubler.

Anmeldelser af Cafe positiv, mange understrege morgenmad og lækker kaffe.

"Lykke"

Jeg vil have romantik og atmosfære? Og at udsigten fra vinduet glad? Restauranter i St. Petersburg er gode og billige, selvfølgelig, kan prale af en sådan. Interessant institution, der opfylder alle disse krav kan findes på: Malaya Morskaya Street, 24. Fra vinduet i St. Isaacs Katedral er synlig i menuen - et udvalg af lækkerier. Af de minusser anmeldelser bemærke, at det ikke altid har tomme pladser og borde i løbet af ferien er bedre at booke på forhånd.

Menuen tilbyder en smag af sødme af den oprindelige, såsom eclairs med jordbær-basilikum creme makroner (her de er særlig velsmagende) og håndlavede chokolader. Ud over sød, kan du fuldt ud nyde morgenmad, frokost og sidde over et glas vin.

Den gennemsnitlige regning per person - 1000 rubler.

"Kukumber"

Hvis du er interesseret i St. Petersborg restaurant er god og billig er ikke i byens centrum og i boligområder, kan det anbefales til "Kukumber" besøg - en af de Ginza Project projekter. Anlægget er placeret på adressen: Avenue of kosmonauter, 14, i et indkøbscenter "Rainbow".

Umiddelbart bør det sige, at restauranten er familiedrevet, med alle de deraf følgende konsekvenser. Børns område, selvom isoleret hver for sig, men er lidt hjælp: animator arbejder kun fra torsdag til lørdag. Derfor, hvis du er på en romantisk middag, bede om en tabel væk.

Interiør interessant og kombinerer urbanistichnost og naturlighed: reb vævning, træstykker, psevdotrava på gulvet, mursten, metal og glas.

Billige restauranter i St. Petersborg deres menu som regel opmuntrende. Det er ingen undtagelse og "Kukumber": Der er retter af europæiske og asiatiske køkken. Pasta, risotto, sushi, interessante salater, supper, kød og fisk - alle vil finde hvad de skal spise. Dele er store, fødevarer er lækker. Vinkortet er anstændigt: her og klassiske cocktails samt vin og forfatter drikkevarer. Ved frokosttid kan du vælge en business frokost til en meget demokratisk pris.

Blandt de få ulemper, mange besøgende sige det serviceniveau til ham som heldig: nogle gange tjeneren nærmer hurtigt og beordrede ikke at skulle vente, til tider omvendt. På grund af dette, restauranten bedømmelse betydeligt "halt."

"Courtyard Tomat"

Hvad kan du ellers kalde restauranter i St. Petersburg er gode og billige? Listen fortsætter et andet barn Ginza Project.

"Tomat Yard" er placeret i den samme shopping komplekse som "Kukumber". Men denne restaurant specialiserer sig i Georgiske køkken. Her kan du nyde den grub, dolma, chakhokhbili og mere. Der er vegetarretter og retter tilberedt i tandoor og grill. kan observeres tilberedningen - køkkenet er åbent. Alle dele er store, maden er nærende, moderat krydret og pebret.

Bortset fra hovedmenuen, en behagelig overraskelse dessert (der er endda en tomat), udvalg af vine og sodavand.

Interiøret er også en fryd for øjet: lyse, mættede farver, komfortable sofaer, masser af lys, levende planter. Alt dette skaber en vidunderlig følelse af fest. Fra de behagelige ting værd at bemærke vayfay, brætspil, mad hjem levering.

Den gennemsnitlige regning per person vil være et gennemsnit på 1.500 rubler.

"Fringe"

Hvis du bor i den sydvestlige del af byen, og du er interesseret i restauranter i St. Petersburg, god og billig, Kirovsky distrikt er berømt for "frynser" på gaden Valor, 35 (metrostationen "Prospect Veteranov").

Interiøret er indrettet i orientalsk stil, men uden unødvendige dikkedarer: komfortable sofaer med en sjov stribet polstring minder om slik, bløde puder, interessante lamper, levende planter. Atmosfæren er meget hyggelig og afslappende.

Tjenerne er høflig, tjeneste, at dømme efter de anmeldelser, hurtig.

Menuen byder på retter af usbekiske, georgisk og europæiske retter. Her kan du smage den ægte chikhirtma og Lagman, lobio og dumplings, kebab af mørt kød og stegt suluguni. Og til dessert, tage yoghurt med honning og valnødder og hasselnød kage.

Ved frokosttid gyldig virksomhed menu: fås i 5 frokoster at vælge imellem. Alle dele er meget store og hjertelig, skal det erindres, når de foretager bestillingen.

Den gennemsnitlige regning per person vil være 1000 rubler eksklusive omkostningerne af alkoholholdige drikkevarer.

At dømme efter de anmeldelser, dette er en af de bedste restauranter i byen, hvor det er altid god service, effektiv tjener og lækker mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.