Nyheder og SamfundNatur

Hjernerne af fugle og dens funktioner

På trods af, at niveauet for organiseringen af fuglene er betydeligt lavere end pattedyrs centralnervesystem af disse dyr positivt med padder og krybdyr. Især hjernen af fugle arrangeret meget mere kompliceret, så de kan udvikle nye aktiviteter, former for adfærd. moderfuglen hjerne vægt er fra 0,2 til 5% af sin kropsvægt.

Den hjernebarken af fugle

Den første ting du bør være opmærksom på at studere hjernen af fugle - oprindeligt udviklet hjernebarken. På trods af at det er arrangeret er ikke meget vanskeligt, betyder det ikke, at fjerkræet udviser ganske komplekse former for adfærd. Det giver os en mulighed for at drage konklusioner, der ikke altid graden af udviklingen af hjernebarken er direkte proportional med udviklingen af en bestemt type. Desuden har undersøgelser vist, at dette område af hjernen hos fugle reagerer på en større grad af intellektuel udvikling, og for lugtesansen. Dette forklares primært ved, at det i løbet af den evolutionære proces har mistet sit oprindelige formål og faldt betydeligt i størrelse. Opførslen af fugle koordineres af en lidt anden del af hjernen, som vil blive diskuteret senere.

hoved fugl hjerne dele

Overvej de vigtigste afdelinger af aviær hjernen. Forhjernen af fugle blev arvet fra deres slægtninge i krybdyr. Men de funktioner og struktur af denne del af hjernen hos dyr er forskellige. Bark fugle forhjerne dækker det hovedsagelig i den laterale og øvre dele. Vi bør også bemærke den nederste del af forhjernen fugl kaldet striatum. Den øverste del af striatum - giperstriatuma - er ansvarlig for den intellektuelle udvikling af fuglene, og bemærkede, at mere fuglen udviklet denne hjerne region, de mere avancerede former for adfærd, er det i stand til at demonstrere (ikke svært at gætte på, at de mest udviklede giperstriatuma forskellige budgies, kanariefugle, krager). Fjernelse af denne del af hjernen stimulerer forringelse af fugle evne til at lære og huske og anerkendelse. En anden veludviklet hjerne afdeling af fuglene er lillehjernen, som giver mulighed for at foretage de fugle i flugt de mest komplekse bevægelser. Midthjernen derfor udviklet ret svag, lille pinealkirtlen placeret på dens overflade. Optik lap af hjernen udviklede ganske godt, hvilket giver fuglene et veludviklet syn, der giver dem mulighed for at navigere i terrænet godt. En anden udviklet sanseorgan af enhver fugl er et rygte. Touch, smag og lugt er udviklet primært natlige rovdyr, andre fugle er repræsenteret medium. Også hjernen hos fugle har 12 par kranienerverne strækker sig derfra. Forbundet med rygmarven det med hjælp fra medulla oblongata.

Værdien af hjernen hos fugle

En sådan struktur af hjernen af fugle giver dem med udviklingen af en sådan komplekse og forskelligartede former for adfærd som evnen til at migrere, der tager sig af afkommet, rationel aktivitet, god læring, bygge reder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.