SundhedMedicin

Dele af hjernen. Forlængede marv. Den struktur, funktion, konsekvenserne af nederlag

Bark hjerne anatomisk repræsenteret plade grå substans foring den ydre del af de cerebrale hemisfærer. Sin fold struktur på grund af det store antal vindinger adskilt af furer. Således det meste af skorpen placeret i furen dybde, og en mindre del - på deres overflade. Til forskel halvkugle konveks (ydre) og en indre overflade, og en base. På den ydre overflade af isselappen separeres fra den frontale hjælp af kraftfulde "rolandovoy" fure. Nedenfor det er "Sylvius" rille, med hvilken tindingelappen er adskilt fra den frontale og parietale. Parietal-occipital sulcus adskiller occipital lap.

Mikroskopisk cortex struktur indbefatter en række cellulære og fiberholdige lag, og angår en seks-lags strukturtype.

Når dette er bestemt følgende lag:

- ekstern granulær;

- interne granulære;

- molekylær;

- polymorfe celler;

- store pyramideceller;

- mellemstore og små pyramideformede celler.

Struktur og medulla funktion, konsekvenserne af dens ødelæggelse

Dens længde er omkring otteogtyve millimeter, en bredde gradvist stigende og nåede fireogtyve millimeter. Medulla fortsætter i kraniehulen rygmarven via den centrale rygmarvskanalen. Det iagttages tilstedeværelsen af et stof separate klynger af grå substans, som danner de centrale kranienerver. Ved dannelsen af den hvide substans involverede fiber veje. Forlængede marv indeholder en kerne, hvorfra rødderne er placeret vigtig craniale nerve (vagus, hypoglossus, glossopharyngeal, udvidelse). Hertil kommer, at kerner, der er involveret i de refleks processer såsom at tygge, synke, sutte, nysen, opkastning og adskillelse af fordøjelsessystemet saft. Dannelse af kerner i mennesker opstår under udviklingen i livmoderen. Aflange nyfødte hjerne (med en bro), vejer omkring otte gram. Modning varer i gennemsnit syv år.

Ved at passere gennem medulla oblongata måder holdt centripetale og centrifugale impulser. En af de vigtigste måder betragtes som den pyramideformede måde. Det forbinder de motoriske områder i hjernebarken og de motoriske celler i den forreste horn i rygmarven. På grænsen af rygmarven og medulla afdelinger observeret krydse ind i den pyramideformede tarmkanalen. Dette forklarer den funktionelle forstyrrelser i visse dele af hjernen, når de er beskadiget. Fx læsioner i det pyramideformede stråle over chiasm bevirker hemiplegi på den modsatte side af kammeret krop. Samtidig nederlag kranienerver funktionelle forstyrrelser på den samme side af kroppen.

"Cerebellopontine vinkel" udfører en forbindende funktion. Placeret i den bageste fossa af kraniet, er krydset af broen, cerebellum og medulla oblongata. I tilfælde af tumorer i denne placering er presset de næste afsnit af disse afdelinger.

I medulla oblongata er placeret de vigtigste life-support-centre, der lægger særlig vægt på denne afdeling i det centrale nervesystem. Her er de kardiovaskulære og respiratoriske centre. Det er grunden til skade (selv mindre), og især fjernelsen af medulla oblongata fører til døden på grund af respirationsstop og ophør af aktiviteten af det kardiovaskulære system.

Skader på pyramideformede tarmkanalen kan føre til forskellige konsekvenser. Det hele afhænger af størrelsen af skaden, og den tid, der er gået siden grundlæggelsen. I mange tilfælde er disse læsioner forårsage en person alvorlig lammelse i en eller to uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.