SundhedMedicin

Sublingualt - det er ligesom? Vi undersøgte sammen

Sublingualt - det er ligesom? Dette problem er særligt interesseret i dem, der var blevet udpeget som et lægemiddel, der skal tages på den måde. I forbindelse med dette tilbud du en konkret idé om udtrykket og beskrivelsen af princippet om at tage stoffer.

Sublingualt - det er ligesom?

Denne farmakologiske udtryk stammer fra to latinske ord, "den sub" og "Lingua", bogstaveligt betyder "under" og "sprog", hhv. Med andre ord, er sublinguale medicin opnås ved at placere dem under tungen. Ved en sådan behandling går ind lægemidlet i blodbanen gennem dets umiddelbare absorption ved hjælp af det sublinguale område. Det er værd at bemærke, at i dag er der et stort antal lægemidler, der er fremstillet til sublingual administration. Disse indbefatter barbiturater, steroider, produkter til hjerte-kar-systemet, samt nogle enzymer og visse mineraler og vitaminer.

Princippet om modtagelse og narkotika handling

Sublingualt - det er ligesom? Efter at have fundet ud af definitionen af den farmakologiske sigt, det næste spørgsmål er, hvordan den gennemføres en sådan metode af medicinsk udstyr. Det er værd at bemærke, at tage visse lægemidler ved sublingual temmelig let. For at gøre dette, blot placere tabletten er påkrævet i den sublinguale region, og opløses så længe det opløses. I øvrigt, i færd med at modtage et sådant lægemiddel kommer i kontakt med slimhinden i munden, og et kemisk middel trænger ind i epitelet, som er bunden af sproget. På dette tidspunkt mundhulen er et stort antal blodkar, hvilket resulterer i sublingual administrationsvej for lægemidler snarere hurtigt og effektivt virker på syge organ. Årsagen er, at den kemiske forbindelse medicin indføres straks i den venøse cirkulation, hvilket igen vender tilbage til hjertemusklen, og derefter udbredes gennem arterierne i hele kroppen.

Fordele ved denne fremgangsmåde

Som den medicinske praksis, sublingual fremgangsmåde har adskillige fordele i forhold oral indgivelse af lægemidler. Efter alt, på denne måde er meget hurtigere og det sikrer også, at stoffet kommer ind i blodbanen, men før det er uundgåeligt i kontakt med enzymer i spyt. Som for den orale metode, i dette tilfælde, en høj procentdel af lægemidlet vil blive ødelagt af syrerne i fordøjelseskanalen, hvilket i høj grad reducerer dens effektivitet.

Sublingual eller bukkai: en modtagende metode er bedre?

Sammen med sublingual metode findes og en fremgangsmåde til modtagelse af medikamenter bukkal. Dette ord kommer fra det latinske «buccalis», som betyder "bukkal". Med andre ord, de aktive piller involverer deres placering mellem tandkødet og overlæben, eller bare i munden. I dette kemikalie i blodbanen via den orale slimhinde.

Det er værd at bemærke, at de to nuværende metoder ikke adskiller sig fra hinanden. Men i det sublinguale område er større antal blodkar. Derfor læger anbefaler ofte at placere stoffet der.

Sublingualt - det er ligesom? Nu du kender svaret på dette spørgsmål, og du kan føle sig fri til at tage alle de stoffer, der er beregnet til at suge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.