SundhedMedicin

Effektive midler til fjernelse af vorter. Anmeldelser af midler til bekæmpelse af vorter

I de fleste tilfælde vorte - denne hud godartet neoplasma. Dens udseende udløses ved aktivering af HPV (human papillomavirus).

Vorter kan variere i farve og være små knuder papiller, samt at ligne kylling kam eller blomkål. Udseende neoplasme afhænger af dens type. Det siges, at sygdommen opstår i mennesker i alle aldre.

HPV-infektion kan overføres til raske mennesker fra virussen luftfartsselskab. den træder således i kroppen gennem sår, blodudtrædninger, frakturer og andre skader i huden.

Medicinske forskere afsat næsten hundrede former for HPV. Nogle af dem er helt uskadelige, mens andre viser sig i form af vorter, med øget tumorigenicitet.

HPV har sin inkubationstid, som varer fra halvanden måneder og to år. Specifik varighed vil afhænge af tilstanden af det menneskelige immunsystem. Hvis hans forsvar for at klare deres ansvar, vil HPV ikke manifesterer sig. Forekomsten af vorter på huden er et resultat af aktivering af virus efter den fysiske og psykiske overbelastning, konstant stress, langvarig sygdom. Udseendet af tumorer og fremmer hormon ubalance.

Er der behov for at fjerne vorter?

Dette spørgsmål er især bekymret over de mennesker, der står over for denne sygdom for første gang. Det er værd at sige, at en sådan oprustning er en godartet svulst, hvilket er grunden til at behandle det er ikke nødvendigt. Hvis immunsystemet undertrykker virus, vorter forsvinder på egen hånd. Der bør lægges særlig vægt på kun de manifestationer af HPV, der findes i det genitale område. Disse vorter kan påvirke forekomsten af livmoderhalskræft.

Men ofte vækster på huden levere æstetiske gener og forårsage sundhedsproblemer. I så fald skal de fjernes. Sommetider vorter kan ændre sin form og farve, samt at have en ikke-ensartet farve eller fuzzy grænser. Og i dette tilfælde, for bedre at slippe af med dem. Dette skal gøres, og hvornår i udøvelsen af erhvervsmæssig virksomhed, er der risiko for skader tumorer, samt besværet med den psykologiske plan.

I øjeblikket er der forskellige metoder til at fjerne vorter. Men før du vælger en af dem, bør konsultere en hudlæge. Kun en specialist kan rådgive om den mest hensigtsmæssige måde at løse problemet.

Ved hjælp af laser

Er der en effektiv moderne midler til at fjerne vorter? Ja. Denne laserterapi. Denne fremgangsmåde har to sorter. Det kan udføres karbondioksidnym eller erbium laser.

Den vorte fjernes under sådanne terapi lag. I dette tilfælde lokalbedøvelse. Manipulation varer ikke mere end en eller to minutter. Det er vigtigt, at der ved sin ende på det sted, hvor tumoren var stadig ingen spor. Det er derfor, der bruges laser, når du ønsker at fjerne vorter i ansigtet og andre organ åbne områder.

Negative resultater vises kun i tilfælde af overtrædelse af teknologiske procedurer. Så, på stedet af vorterne kan forblive vanskeligt at helbrede forbrændinger. I fremtiden, de efterlader mærker på huden i form af ar, ar, og hyper eller hypopigmentering. Men ikke desto mindre, laser - den mest universelle middel til at fjerne vorter. Sammenlignet med andre teknikker er det mindre smertefuldt og mere effektiv og bekvem.

Desuden laseren er fuldstændig blodløse, steril og forhindrer gendannelse af knuder i stedet for deres rådighed. Anmeldelser af patienter, der har gjort denne procedure viser en hurtig heling af sår, som gør det muligt ikke at begrænse din livsstil.

Det tilbageværende materiale efter fjernelsen af tumorer, sendes normalt til histologisk undersøgelse, som giver resultater på kortest mulig tid. En vurdering af data er afgørende for patienten. Faktum er, at over tid, kan enhver vorte blive til en ondartet svulst, der truer de mest negative virkninger.

Nogle af patientens tilstand som et middel til laser anvendes ikke til at fjerne vorter. Således er denne procedure kontraindiceret med disse problemer:

- et forhøjet tryk;
- herpes, som er beliggende i den akutte fase;
- forkølelse;
- en stigning i legemstemperatur.

Med ekstrem forsigtighed beskrevet midler til at fjerne vorter bør anvendes til gravide kvinder. Sådanne tilfælde kræver råd hos en læge for at bestemme graden af risiko for fosteret og moderen, mulige kontraindikationer.

Det er værd at sige, at laserterapi - et effektivt værktøj til at fjerne vorter hos børn. Dette skyldes det faktum, at proceduren er blodløse, steril, uskadelige og relativt smertefrit.

Anvendelse af flydende nitrogen

Cryodestruction - er et andet middel til at fjerne vorter. Denne metode er en procedure, der udføres, når en lokal virkning af lav temperatur. Grundprincippet cryodestruction - frysning.

Hele proceduren består af flere etaper. Den første af dem udføres frysning af vævet i flydende nitrogen. Dette er nødvendigt for at gøre fjernelse af vorter. Vidnesbyrd sige, at de overfladiske lag af huden på stedet for frysning bliver koldt, tæt, ufølsom og hvid farve. I dette tilfælde er der er prikken, let brændende fornemmelse og mindre smerte opstår i sjældne tilfælde.

I en hurtigt afkølet lag stof dannet intracellulære og intercellulær væske passerer ind iskrystaller. Dette er ledsaget af ødelæggelsen af vitale strukturer. I cellerne suspenderet flytning af protoplasma. Ødelagde dem og membraner. I cryodestruction vigtigt frysehastighed. Jo højere den er, de dybere lag af den usunde væv er i stand til at påvirke denne procedure. De gennemsnitlige varighed manipulationer i området fra 30 sekunder til 2 minutter.

Fordelen ved at anvende flydende nitrogen til fjernelse af vorter er manglen på følgende: i nekrose blødning, behovet for lokal anæstesi og ar i zonen med kirurgi.

Anvendelse af denne metode til at fjerne vorter hos børn ikke er ønskelig. Dette skyldes, at sandsynligheden for at udvikle visse komplikationer forbundet med de teknologiske funktioner i proceduren.

Ved elektrisk strøm

Der er forskellige metoder til at fjerne vorter. En af dem er electrocoagulation. Under proceduren udføres fjernelse af vorter i ansigtet og andre dele af kroppen. Eliminering af tumorer er fremstillet ved hjælp af en særlig anordning - koagulator. Efter proceduren, huden ser tør skorpe, som snart forsvinder uden at efterlade synlige spor. Det siges, at elektrokoagulation metode letter patienten fra vorter af enhver størrelse ad gangen.

Proceduren er en proces, hvorunder væv ødelægges store molekyler. Dette er muligt under påvirkning af høje (op til 80 grader), den temperatur, som er skabt ved sløjfen coalescer. Døde celler er slået fra. De danner en tæt tør sårskorpe, hvorunder der er en helingsproces. Laget af døde celler helt afvist efter fremkomsten af nyt væv.

Under elektrokoaguleret lokalbedøvelse. Selve proceduren varer ikke længe. kan det være tid fra flere sekunder til et minut. Specialiserede hånd opvarmet til den ønskede temperatur elektrokauterisation sløjfe til hele overfladen af vorter, ætsende det.

Efter behandlingsprocedurerne brug koagulering sted i 8-10 dage med en opløsning af kaliumpermanganat (5%). Denne manipulation holder patienten før afvisningen af den dannede skorpe. Fjern alene skurv kan ikke anbefales.

Ledende elektrokoagulation forhindrer tilbagefald og forhindrer spredning af maligne neoplasmer og tumorer på stedet for operationen.

Det har denne metode, og nogle kontraindikationer. Så du skal ikke bruge elektrokoagulation med sådanne problemer:

- forværring af herpes;
- tilstedeværelsen af cancer;
- intolerance patientens eventuelle arter electroprocedures;
- tilstedeværelsen af koagulopati (størkning sygdom);
- alvorlig almentilstand;
- øget følsomhed over for bedøvelsesmidler, Topisk.

Som regel patienter forlade positive anmeldelser på elektrokauterisation. Dette lettes ved hurtigheden af proceduren og dens smertefrit. Attraktiv og hvad lidt længere tid at helbrede sår på den del, hvor den via af elektrisk strøm produceret vorte fjernelse. Feedback fra dem, der fjernede tumor ved hjælp af denne fremgangsmåde sige fraværet af synlige spor i zonen af operationer.

Nogle få patienter klager manifestation af visse bivirkninger, som er den smerte, brændende og kløe på placeringen af neoplasma. Sådanne reaktioner kan skyldes overtrædelser af proceduren eller teknologi at dukke op i tilfælde af intolerance af lokalbedøvelse.

Generelt elektrokoagulation har mange fordele. Blandt dem er den høje effektivitet af drift og dets sikkerhed og minimal blodtab, og relativt lave pris. Derfor er denne metode opfundet i begyndelsen af sidste århundrede, hævdede i dag. Med det fjernet neoplasmer placeret i tilgængelige steder, for eksempel på fingrene. Men elektrokoagulation er ineffektiv som et middel til at fjerne plantar vorter. I denne zone neoplasma forbeholdt tykt lag af huden, hvilket gør virkningerne af høje temperaturer.

Tips folkemusik healere

Problemet kan elimineres, og i hjemmet. Folk retsmidler til at fjerne vorter tilgængelig, effektiv og relativt harmløse.

De hyppigst anbefalede alternativ medicin teknikker, der er baseret på psykoterapeutiske virkninger, der aktiverer kroppens forsvar. Sådanne fremgangsmåder kan klassificeres som følger: smøring vorter skåret æble eller kartoffel, og derefter begrave dem i jorden. Det menes, at efter at produktet nedbrydes, forsvinder tumoren.

Healere anbefales også at klæde vorte med en tynd silketråd eller sejlgarn.

For at eliminere grimme vækster på huden, i henhold til anmeldelser, skal du bruge lægeplanter. En meget effektiv måde til at fjerne vorter - celandine. For at eliminere opbygningen tage saften af denne lægeplante. Det indeholder stoffer med keratolytisk og antiinflammatorisk virkning.

Ved hjælp af med samme virkning, indbefatter eddikesyre og salicylsyre. Det bør dog være opmærksom på, at denne metode ikke kan anvendes til fjernelse af vorter hos børn. værktøjer er beskrevet ovenfor har en høj grad af toksicitet, og til at beregne den dosis er meget svært for et barn.

Stoffer med anti-inflammatorisk aktivitet, inkluderer også urtete eller juice sådanne medicinske planter som aloe og hyben, calendula og kalanchoe, røn og hvidløg, malurt og el. De opfordres også til at bruge til at beskæftige sig med vorter derhjemme. At give en positiv effekt af disse midler bør anvendes i en længere periode. De kan bruges til børn. Anmeldelser af denne metode til behandling for det meste positive.

medicin

Fjern vorter kan være at bruge narkotika. De kommer i flere former. Den første omfatter de midler, der fremmer vævsdød på deres anvendelse. Disse lægemidler topisk nekrotiserende. Den anden form for medikamenter til fjernelse af vorter - keratolytiske. De ødelægger tumoren opstod. For at eliminere vorter anvende eksterne antivirale midler og de lægemidler, der forbedrer menneskers immunitet.

Listen over nekrotiserende agenter er "Solkoderm" og "Vartek" "Nycomed" og "Kondilayn" og "Kondilin". Medicin-keratolytiske - "Viru-Merz" og "Collomak". Lægemidler, der fører til normale immunsystem, - "Immunal" og "Anaferon", "Derinat" og "Tsygapan", "Estifan" og mange andre. Brugen af disse stoffer vil i høj grad reducere risikoen for tilbagefald af vorter.

Brugen af ethvert stof kræver forudgående konsultation med en specialist. Hver farmaceutisk præparat har en række kontraindikationer, bør du overveje, før du bruger det.

radiowave kirurgi

Medicin bruges ganske meget avanceret metode til vorte fjernelse. I dens anvendelse tumorer fjernet ved anvendelse af et specielt apparat "Surgitron".

Radiowave kirurgi - det er temmelig effektive retsmidler til at fjerne vorter. Udtalelser taler om fuld non-invasiv, menneske fra blodtab og fremskynde heling af sår i den postoperative periode.

Denne fremgangsmåde er kendetegnet ved sin smertefrit. Dette er muligt takket være virkningen af højfrekvente bølger. De koagulerer nerveender og muskelkramper producere blokering. Dette forhindrer nogen indvirkning på følsomme receptorer. For for patienten at føle sig godt tilpas, før proceduren administreres et lægemiddel, der tilhører gruppen af lokalanæstetika.

En neoplasmer indsnit. Den udføres uden tryk på stoffet, der fuldstændig eliminerer mekaniske skader på celler. I denne forbindelse, en radio-bølge kirurgisk metode til vorte fjernelse reducerer risikoen for udsættelse for sundt væv. Hertil kommer, efter anvendelse af "Surgitron" drug patienter ikke sige der er nogen komplikationer såsom hævelse og inflammation. Postoperative sår heler hurtigt nok på grund af virkningen af radiobølger, ødelægger i det område, de dækker alle patogener.

Ved brug af stoffet "Surgitron" lægen er ikke fjernet svulst. Han skærer det. Således praktisk taget upåvirket sundt væv. Efter radiobølge kirurgi, rapporterede patienterne en fuldstændig mangel på ardannelse og dannelsen af vorter på stedet for overtrækket ikke adskiller i farve fra det normale. Dette er især tilfældet, hvis opbygningen elimineret i hænder eller ansigt.

anvendelse radiobølger operationen udføres i tilfælde af, at patienten har en pacemaker, der er sygdomme, såsom glaukom, diabetes, epilepsi, cancer eller mistanke om forekomst, helst inflammatorisk patologi.

Fremstilling eliminere tumorer ved frysning

"Kriofarma" - et værktøj til at fjerne vorter, som opfundet af japanske farmaceuter. Udgivelser hans selskab "Vartner". Som nævnt i en bedømmelse, værktøj lader dig fjerne vækster, der udkom i forskellige dele af kroppen. Fremstillingen er realiseret i form af aerosolflasken, der for nemheds skyld har særlige applikatorer.

Midler til fjernelse af vorter "Vartner" er beregnet til brug i hjemmet. Udfør proceduren er ganske enkel. Er det tilstrækkeligt at presse applikator overflade oprustning. fryse Straks vorter opstår op til sin base. I dette tilfælde kan patienter klager over en prikkende eller brændende fornemmelse. Det behandlede område af huden bliver hvid, hvilket indikerer, at virkningen af frost.

Et middel til selvstændig fjernelse af vorter "Kriofarma" påføres vorte i et par dage. Ifølge vejledningen, bør vorten falder af i to uger. dannet en ny sund hud i dens sted. I så fald stoffet "Kriofarma" ude af stand til at fjerne ophobning efter den første behandling, stoffet skal anvendes igen. Dette påvirker ikke den menneskelige sundhed. En pakke "Vartner" betyder det japanske selskab designet til fjernelse af vorter tolv.

Wartner Cryo

En anden linje af værktøjer designet til at fjerne vorter, fremstillet af det samme selskab, kaldes "Vartner Cryo". Disse stoffer findes i to typer. Dette betyder for frysning, såvel som håndtag til fjernelse vorter.

Sådanne præparater eliminere tumorer på forskellige måder. Den første type medicin fryser tumorer. Håndtag til vorte fjernelse ødelægger buildup lag under anvendelse af gelen indeholdt deri. Behandlingsforløbet er fire dage. Ved denne anvendelse af gelen to gange dagligt. Det er værd at sige, at narkotika "Vartner Cryo" og "Kriofarma" er analoger.

Salipod

Der er medicin mod vorter, som er en form for frigivelse af plasteret. Denne "Salipod". Den indeholder salicylsyre og svovl.

Før påføring af plasteret skal gøre et varmt bad, hvorefter huden skal tørres tør. Plasteret anbringes til tumoren i 2 dage. Salicylsyre, som er i sammensætningen af medikamentet, der er i stand til at levere antiseptisk og keratolytisk virkning og tilvejebringe svovl indtrængen i de dybere lag af huden. Kontraindiceret plaster kun for børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.