Hjem og familieGraviditet

Ømme ben under graviditet: årsager. Ømme kalve under graviditet

En tid, hvor en kvinde venter barn, er en af de smukkeste i hendes liv. Men ikke altid graviditeten er enkelt og ukompliceret. Ofte er denne periode er en masse ubehagelige, smertefulde og ubehagelige fornemmelser. I dette tilfælde, den vordende mor har ingen patologi. Denne artikel vil fortælle dig, hvorfor et ømt ben under graviditeten i en bestemt sag. Man finder ud af de væsentligste årsager til ubehag. Også værd at nævne, hvorfor ofte under graviditeten ømme mellem benene.

Smerter i benene

Vordende mor kan opleve ubehag i de nedre ekstremiteter. I dette tilfælde kan smerten være smertende, stikkende, trække, kløe og så videre. Hver har sin egen grund til ubehag symptomer.

Hvis du pludselig indså, at de ømme ben under graviditet, er det nødvendigt at løse dette problem til en specialist. For at komme i gang, kan du besøge din gynækolog og fortælle ham om dine følelser. Lægen vil undersøge og bestemme ved hjælp af en specialist, du har brug for. Hvis de ømme ben under graviditeten, kan det forbedre situationen reumatolog, traumer, kirurgi, phlebologist eller terapeut. Valget afhænger af den sagkyndige årsager opstod patologi. Find ud af hvorfor ømme fødder under graviditeten.

Phlebeurysm

Denne patologi er fundet i næsten 40 procent af vordende mødre. Risikoen gruppe omfatter kvinder, som bliver misbrugt af ubehagelige sko eller høje hæle. Også, åreknuder under graviditet udvikler ofte på grund af genetisk disposition. Desuden kan der forekomme patologi i mere retfærdig sex, der arbejder i servicesektoren og tilbringe hele dagen på deres fødder.

I løbet af graviditeten genital organ er steget betydeligt i størrelse. Dette fører til det faktum, at de store vener lille bækken er presset. Især forværret af den situation, hvor den vordende mor ligger på ryggen eller højre side. Ømme fødder under graviditeten på grund af stagnation af blod i dem. Dette kan forekomme kramper, hævelse, kløe og andre symptomer. Oftest er de symptomer, manifesteret ved udgangen af dagen. Det er værd at bemærke, at det ubehag kan observeres kun i den ene eller begge ben.

Korrekt denne betingelse er ikke kun muligt, men nødvendigt. Dog bør medicinering udpege en læge. Oftest er den sædvanlige venotoniki i pilleform. I dette tilfælde er behandling udføres kun i midten sigt. I svære tilfælde kan der vælges kirurgisk indgreb (hvis trombose forekommer). er nødvendig således at der tages hensyn til risikoen for fostret, og at sammenligne det med god brug for den vordende mor.

Urolithiasis eller nyresvigt

Ofte ømme kalve under graviditeten på grund af en overtrædelse af nyrerne. Så du er i fare, hvis der er problemer forbundet med dette organ. Det anbefales derfor, før graviditeten giver behandling, hvis det er nødvendigt.

Med væksten af livmoderen er forøget pres på nyrerne. I denne stadigt lider højre side af kroppen. Urinlederne presses og forringer flydende udstrømning fra kroppen. Alt dette fører til stagnation af urin og fremkomsten af den inflammatoriske proces. Patologi af nyrerne ledsaget af øget belastning på skibene og urin kanaler. I dette tilfælde er den vordende moder oplever smerte og ubehag i lysken. Smerten kan gives i underbenet eller kalv.

For at behandle sygdommen, selvfølgelig, det er nødvendigt. Det kan dog kun ske efter inspektionen specialist og yderligere forskning. Til korrektion af vanddrivende, antiinflammatorisk, og kan administreres antibakterielle midler. Det hele afhænger af varigheden af graviditeten.

Mangel på vitaminer

Hvorfor såre benet knogler under graviditeten? Ofte ubehag skyldes utilstrækkelige mængder af vitaminer og mineraler i kroppen af den fremtidige mor. Med udviklingen og væksten af fosteret den har brug for mere calcium. Dette stof er nødvendigt for en korrekt dannelse af knogler, tænder og sener. Barnet er i livmoderen, tager calcium fra kroppen af den kommende mor. Dette kan føre til at mangle dette element.

Hvis knoglerne er ømme mellem benene under graviditet og grunden til dette er mangel på calcium, behandlingen er ganske enkel. I de fleste tilfælde, at den vordende moder tildelt modtage multivitamin kompleks og underlagt visse kost. Alt dette er meget hurtigt korrigerer situationen og fjerne smerten.

Omsætningen af bevægeapparatet

Hvis du såre dine ben muskler under graviditeten, kan det være på grund af ændringer i belastningen. Eftersom føtale væksten stiger reproduktionsorganer hulrum. Udadtil er det temmelig meget: en fremtidig mor stærkt voksende mave. Følgelig kan tyngdepunktet forskydes proces. Belastningen på ryggen og benene øges. Vordende mor kan føle smerte og skinnebenet. forekommer også ofte ubehag i læggen.

Behandling i dette tilfælde er ikke tildelt. Gravide kvinder med sådanne symptomer brug for at hvile mere. Hvis du nødt til at bruge hele dagen på deres fødder, så prøv at jævne sætte sig ned og slappe af. Også frelsen kan være en forbinding. denne enhed skal dog vælge en specialist.

Uoverensstemmelsen mellem bækken knogler

Hvis knoglerne er ømme mellem benene under graviditeten, kan det være på grund af tilgangen af fødslen. Ofte den vordende mor oplever lignende fornemmelser siden midten af perioden. Samtidig er der en følelse af, at du er en lang tid Ridning på hesteryg. Bare rolig. Efter et par uger af denne ubehag forsvinder, og du vil være meget nemmere. Du bør dog rapportere denne følelse din gynækolog.

Nogle kvinder føler ikke, hvordan divergerende deres knogler. Ubehag sker normalt ved tynde og skrøbelige mere retfærdig sex.

Krop vægtøgning

Ofte kvinder er ømme kalve under graviditeten på grund af stigning i kropsvægt. Mens vi venter på barnet vokser fedtmasse, øget mælkekirtler. Desuden kan vi ikke sige om den stærke vækst i maven. Ved udgangen af graviditeten, reproduktionsorganer vejer omkring syv kg. Disse omfatter fostervandet og vægten af barnets krop. Bryst mere retfærdig sex er forøget med mindst et halvt kilo hver. Alt dette går ikke ubemærket hen. Relativt hurtig vægtstigning påvirker helbredstilstand.

Efter omkring 30 uger af graviditeten (nogle endda før) begynde at svulme de nedre lemmer. Mange mener, at dette er en konsekvens af overskydende væske og ophøre med at bruge vandet. Men denne handling er forkert. På grund af afvisning af den rigelige drikke situation kan kun blive værre. Hvis du har hævede fødder og kalve, bør du helt sikkert informere din læge. Hvis det er nødvendigt, vil du blive tildelt en række analyser.

Oftest er kvinder rådes til at observere en kost: at opgive alt saltet, krydret, fedt. Nødvendigt at spise kogt kød, bønner og fiskeretter. Drik mere. Give fortrinsret til almindeligt vand, tranebærsaft og drikke fra hofterne. Ofte løfte fødderne op eller tage en vandret position.

Forkert sko

Hvis de ømme ben under graviditeten, kan årsagen til dette være forkert valgt sko. Ofte, når der er et problem med indgroede negle. Også en dårlig pedicure kan give anledning til en fordrejning af neglepladen. Husk, at mens man venter på barnets fod kan svulme lidt. Det er derfor værd at købe sko en størrelse større. Køb kun produkter af høj kvalitet, hvor du vil være komfortabel. Glem alt om stramme sko og høje hæle. De håner du har tid efter fødslen.

skade

Hvis det ene ben er øm under graviditeten, kan årsagen være traumer. Det er værd at bemærke, at de kan mærkes gammel beskadiget under denne periode. Hvis du har et par år siden, forstuvet anklen og ikke lægger nogen vægt på dette, så kan det være syg det mens du venter på barnet. Sagen er, at i løbet af graviditeten er der en styrkelse af belastningen på bevægeapparatet, især benene. Dette kan føre til betændelse i gamle skader.

Hvis det ømme led eller knogle i et bestemt sted, men ubehagelige fornemmelser forstærkes under kørslen, bør du hurtigt vende til traumatologist. Oftest i tilfælde af mistanke om patologi læge ordinerer et røntgenbillede. Imidlertid er vordende mødre kontraindiceret effekt. Det er derfor, du bliver nødt til at vælge en individuel ordning for undersøgelse og behandling.

Hvad skal man gøre for at forebygge smerter i benene?

Hvis du ønsker at undgå en sådan ubehag, bør du udføre nogle anbefalinger. Tal med din gynækolog og spørge, hvad er de forebyggende foranstaltninger. Oftest lægerne giver følgende formål:

 • ofte hæve benet op til fluidudstrømning forekom og blodet deraf;
 • bevæge sig mere og gå;
 • Må ikke bære stramme sko og høje hæle;
 • bruge en komprimering tøjet;
 • Brug venotoniki (tabletter og geler) ordineret af en læge;
 • drikke masser af væske blodfortyndende;
 • kassere de skadelige produkter og fedtholdige fødevarer;
 • Gøre gymnastik: svømning, cykling;
 • i en tvungen forlænget stående periodisk skifte fra fod til fod og klatre på tæerne;
 • se for vægtøgning og tilbringe fastende dage;
 • nødvendigvis tage vitamin komplekser med calcium (i fravær af kontraindikationer).

Du ved nu, hvorfor ømme fødder under graviditeten, og at dette skal ske. Overvåg dit helbred. Lys din graviditet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.