Hjem og familieGraviditet

Mistede abort. Årsagerne til dens opståen.

Mistede abort og dens vigtigste symptomer

Kaldet ikke-levedygtige graviditet, hvor en eller anden grund, var der et stop for liv og udvikling af embryoet. Denne patologi forekommer hovedsagelig i første trimester, men i gynækologi, er der tilfælde, hvor en forpasset abort og udvikler på et senere tidspunkt.

grunde

Der er en række grunde, som uundgåeligt ville føre til fosterdød. Mere specifikt og tilgængelig hvorfor nogle gange savnet abort og dens behandling, kan fortælle en erfaren og kompetent gynækolog.

Den mest almindelige årsag er naturligvis, er en genetisk sygdom eller mutation i fosteret, hvilket fører til hans død i livmoderen. Ifølge statistikker, en forpasset abort forårsage 70% af kromosomafvigelser i fosteret, og kun 5% af forældrene.

En anden hyppig faktor er tilstedeværelsen af en kvinde akut eller kronisk, eller seksuelt overførte infektioner, såsom herpes, klamydia, toxoplasmose, røde hunde, ureaplasmosis, influenza, syfilis, mycoplasmose, cytomegalovirus, systemisk lupus, gonoré, AIDS.

Hormonelle forstyrrelser, der er forårsaget af mangel på progesteron eller forhøjede niveauer af mandlige hormoner, såvel som stress, konstant træthed, følelsesmæssige chok, kan fysisk stress føre til, at en kvinde vil udvikle savnet abort.

Tilskud af visse farmakologiske grupper kan have en negativ indflydelse på barnets huser. Ofte bliver kvinder i behandling med antibiotika eller antidepressiva, diagnosticere - mistede abort.

Den alder, hvor graviditeten indtraf, er ikke den vigtigste rolle. Ifølge statistikker, sandsynligheden for fosterdød, som i de første uger, og på et senere tidspunkt stigninger i kvinder efter fyrre år.

Hvis tidlig graviditet misbrugt narkotika, alkohol eller rygning, er risikoen for "fading" af fosteret er meget højere end for kvinder uden en destruktiv afhængighed.

Alle vordende mødre bør også have oplysninger om, hvordan man genkender en forpasset abort, for at, om nødvendigt i tide til at søge hjælp fra fagfolk.

symptomer

Som sådan nogen indikation, der udviklede sig savnet abort, nej. Død af en kvinde af fosteret kan bare ikke føler, som har i nogen tid bevaret toxemia, og livmoderen fortsætter med at stige. Men der er visse symptomer, der opstår med det samme:

  • forsvinden af tegn på toksicitet;
  • ophør af eventuelle fornemmelser (smerte og oppustethed) i brystet, brystet bliver usædvanlig mild;
  • tilstedeværelsen af blødning;
  • rygsmerter og underlivet (i livmoderen);
  • ved nedbrydning føtale kvinder synes forgiftning symptomer (feber, opkastning, svaghed, forringelse generelle sundhed);
  • i de senere faser - fravær af føtale bevægelser og abdominal prolaps.

Efter forekomsten af disse symptomer, bør en kvinde se en læge omgående underkastes ultralyd og prøver at etablere den korrekte diagnose. På USA viste misforhold faktiske udvikling af embryo eller foster efter forfaldsdatoen. På senere stadier, når det er muligt at lytte til hjerteslag eller se føtale bevægelser, de tegn på liv er fraværende. Den generelle analyse af blod - forhøjet blodsænkning og hvide blodlegemer i analysen af hormoner - et kraftigt fald i HCG.

behandling

I dette tilfælde, kun er en variant af behandlingen - fjernelse af fosteret døde. Afhængig af fase af graviditeten, kan de metoder, være anderledes: det tomrum, træffe særlige medicin til at fremprovokere en abort, abort og kunstig fødsel. Efter proceduren, kvinder får ordineret antibiotika, vitaminer, beroligende midler og andre særlige medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.