Hjem og familieGraviditet

Hvor farlig en kold under graviditet: 3 trimester

I hverdagen for næsten enhver kvinde nogensinde har hørt ordene "Tillykke, du er gravid!". Det er gode nyheder inspirerer unge forældre, men på samme tid gør at være mere ansvarlig og forsigtig. Efter alt, det eneste formål i den nærmeste fremtid for moderen bliver fødslen af et sundt barn, og det er nødvendigt for at beskytte dig selv fra alle de stress og sygdom. Under graviditet, kvinder har brug for en dobbelt portion af vitaminer og naturlige produkter. Men uanset hvor den forsøgte at absorbere de frugter og grøntsager i store mængder og for at beskytte din krop, immunsystemet af en ung mor reduceret under svangerskabet.

Det er ikke overraskende, at kulde i slutningen af graviditeten ofte plaget kvinder i en interessant position. Og så er der spørgsmålet om, hvad der kan være gravid med en kold, hvad der skal gøres? Enkel pille, jo flere antibiotika kontraindiceret. Unge mødre skal tage vare på dig selv: kjole varmt, ikke supercool og uendeligt styrke din immunitet. Fordi forkølelse kan være en yderst negativ indvirkning på den fremtidige sundhed af dit barn, især under graviditet forfærdelig kolde 3 termer. På et så sent tidspunkt i barnet er allerede etableret, så enhver sygdom kan forårsage sådanne alvorlige konsekvenser, såsom hjertesygdomme.

Husk! Hjælp håndtere sygdommen sikre metoder alene kan læge, som ure kvinden gennem hele graviditeten. Forsøg ikke at helbrede sig selv på egen hånd, fordi det kan føre til katastrofale resultater. Selvfølgelig, urtete og hindbær marmelade vil ikke være i stand til at skade sundhed, men en sådan behandling er passiv, og derfor ikke bidrager til en hurtig genopretning til en streng kulde. , Behandlingen kun folkemusik retsmidler kan føre til forskellige former for komplikationer, er det bedre at bruge det som et supplement til den grundlæggende opskrift opsving.

Forkølelse under graviditet trimester 3 kan passere uden komplikationer og bekymringer kun tilfældet, hvis en kvinde tager hele komplekset behandling, der har udnævnt den behandlende læge. Specialist vælger narkotika fra en bred vifte af moderne, som ikke har nogen effekt på barnets udvikling. Typisk er den mest sikre af tilbagekøb af feber og hovedpine, er paracetamol betragtes som normal.

Den vanskeligste periode er bare en kold under graviditet trimester 3. At ignorere sygdommen kan føre til forfærdelige konsekvenser såsom bronkitis og endda lungebetændelse, hvilket resulterer i livmoderen, er der en mangel på ilt og barnet bliver ubehageligt. Forkølelse under graviditeten 3 trimester kan forårsage interne herpes. Desværre, i dette tilfælde læger træffe beslutning om en kejsersnit på snarest.

Selvfølgelig, når kroppen faldt under indflydelse af bakterier, er det ikke nødvendigt at gå ud i koldt vejr. Udskift den friske luft, du kan bruge den almindelige udluftning af lokalerne, det vigtigste er ikke at være i et udkast. For at undgå eventuelle komplikationer, er syge kvinder placeret på bevarelsen af en specialiseret afdeling af hospitalet. Når en kvinde føder i en bestemt afdeling, barnet isoleret fra moderen til at fuldføre sin helbredelse. Men sådanne konsekvenser kan undgås, hvis det er i de sidste uger af graviditeten er ikke blandt de overfyldte, for eksempel i supermarkeder, metro.

I hele tiden at bære en baby, og især for en længere periode, bør du foretage løbende forebyggende foranstaltninger. Unge mødre kan ikke glemme om særlige vitaminer til gravide kvinder, der normalt foreskriver en gynækolog. Du kan heller ikke være i samme rum med mennesker, der er syge. Ved at følge de grundlæggende regler for selvopretholdelse, kan den vordende moder ikke bekymre sig om barnets tilstand og til at nyde hver dag i graviditeten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.