SundhedPræparater

Tianshi Corporation - bedrag eller universalmiddel? Generøse kinesisk pleje om vores velbefindende og helbred?

For at forstå, hvad der er en generelt Tianshui, snyd eller er det virkelig et mirakel-healing medicin er vanskelig. Først skal du sige, at virksomheden ikke kun tilbyder sine produkter, men også arbejdet i forbindelse med dens spredning. Derfor er det nødvendigt at forstå, hvad det ikke ønsker at blive bedraget.

Så Tianshi Corporation blev grundlagt i midten af 90'erne. det sidste århundrede, da den blev købt af et patent til udvinding af organisk calcium med hjælp af moderne teknologi, og indført en ny form for handel. Ved udgangen af 90'erne havde selskabet en hel hær af distributører og en enorm årlig indtægt. I dag producerer nutraceuticals calcium-baserede, kosmetik, parfume og rengøringsmidler. Det ligger i, om denne del af arbejdet i Tianshui bedrag?

Mottoet for virksomheden er sloganet "bringe sundhed til menneskeheden, for at tjene offentligheden." Det ser ud til, at der ikke er noget bedrag. Det er vigtigt at forstå, at kosttilskud, uanset maker eller produceret eller solgt - det er bare et kosttilskud! Der er ikke noget farligt, men de kan ikke helbrede.

Med hensyn til produktionen af den internationale selskab: som angivet af fabrikanten, udarbejdelse af formuleringen af kosttilskud tilpasset fra traditionel kinesisk medicin, hvor der er omkring 5.000 år. Ja, ingen hævder, at tidligere, på et tidspunkt hvor der var ingen syntetiske stoffer, er sygdommen held behandlet med ekstrakter af vegetabilsk og animalsk oprindelse. Men vi i dag lever i en tid med hastig industriel udvikling, økologisk ubalance, og som et resultat - dårligt helbred, og nogle planter eller animalske produkter, der anvendes som lægemidler, er simpelthen ikke nok. Igen er det svært at benægte et pålideligt værktøj, når du bruger kosttilskud til forebyggelse og behandling af mange forhold. Øvrigt til Badam omfatter de fleste vitamin komplekser, nogle immunmodulatorer, adaptogens og andre stoffer.

Så hvad er dårlig biologisk organisk calcium, som virksomheden Tianshui udvundet af knoglevæv af svin? Intet! Der er ikke noget forfærdeligt i produktionsprocessen, fordi den højeste procentdel af calcium er i knoglerne.

En anden ting er, hvor godt calcium absorberes. I hvad der ligger Tianshui bedrag? Det er simpelt. Hvilket som helst lægemiddel eller produkt, der indeholder calcium, uanset hvor godt det er forhandler, absorberes fra mave-tarmkanalen ind i toppen minimumsmængder de. Den kender alle læger. Derfor er det vanskeligt at rekaltsinirovat knogler af ældre mennesker og beskæftige sig med problemet med patologiske frakturer. Konklusionen er, at kun køberen bliver nødt til at beslutte, hvor meget han er villig til at betale for noget, der vil passere i transit gennem hans krop.

Som for andre lægemidler, fysioterapi apparater, kosmetik og andre produkter, der producerer kinesisk medicin, der er sådan en ting som effekten af "placebo", når en person er sikker på, at modtager, for eksempel, det bedste den sidste af den seneste udvikling af medicinen, og på den faktisk give ham nogle neutrale produkt, der ikke bærer nogen nyttelast. Og, mærkeligt nok, at patienten er enten at få bedre eller kommer sig fuldstændigt. Her er det - et mirakel af den menneskelige underbevidsthed! Købe Kosttilskud Tianshi deres massageapparater og andre produkter, det vigtigste - at tro på deres helbredende kraft.

På spørgsmålet om foreslåede arbejde. Her skal det bemærkes, at en direkte salg af varer selskabet osuschestvyalet ved hjælp af en særlig form for handel - network marketing. I dette papir, Tianshi Corporation bedrag ligger i det faktum, at ansøgeren ikke umiddelbart forklare essensen. Faktum er, at for at gøre virksomheden, skal distributøren først investere og derefter bygge sin pyramide af kandidater fanget i Network Marketing. Af den måde, på det samme princip anlægsarbejdet i Meri Key, sibirisk sundhed, Oriflame og andre selskaber. Nå. For at kunne arbejde på denne måde, skal en person være en vis form for karakter og sind. Lovet være dem, der har forretning i denne menneskelige indkomst og tålmodighed til dem, der i kraft af deres uddannelse og andre vitale grundlaget for en sædvanlig gennemsnitlige løn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.