Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at tilberede en lækker kylling ben i ovnen med kartofler.

Mange, tænke over, hvad at tilberede en lækker middag, vælge en kylling skålen. Først, det er billigt, og derfor overkommelige. For det andet er det forbereder temmelig hurtigt. Og for det tredje er det en lav-kalorie kød, så det kan bruges til middag uden risiko for at ødelægge formen (selvfølgelig med måde).

Varianter af færdigretter med fjerkræ i hele eller forskellige dele af det er mange. En af de mest overkommelige og nemme at forberede kyllingelår kan betragtes i ovnen med kartofler. Afhængig af mængden af ingredienser, kan de fodres som en lille familie og en seriøs gruppe af sultne gæster.

Selvfølgelig er der mange andre måder , hvordan at lave mad kylling ben med kartofler: i multivarka, i en gryde, i en dobbelt kedel, i en mikrobølgeovn. Men det er bagt i ovnen på en bageplade, de er opnået med sprød skorpe, og dermed alle stegt uden overskydende fedt i egen saft.

For at forberede denne parabol til 4 personer, skal bruge 4 kyllingelår (eller 8 ben), om et kilo kartofler, 2 løg, krydderier til kylling (du kan tage ned fra hylden, men du kan gøre det selv ved at tage dine foretrukne krydderier og salt), 10 -12 stykker af svampe og lidt mayonnaise og vegetabilsk olie.

Da kyllingen steges ganske hurtigt, er det ønskeligt at pre-koge kartoflerne indtil de er bløde (dette kan gøres direkte i huden grundigt skylle knoldene med vand). Efter at indsamle alle de nødvendige ingredienser, kan du begynde madlavning. Til kyllingelår i ovnen med kartofler viste sig mere saftig og velsmagende, er det ønskeligt at dem på forhånd at marinere i et par timer. Hvis dette ikke er muligt, så er du nødt til at forlade dem i marinaden i det mindste midlertidigt, indtil kogte kartofler.

For marinaden nødvendige krydderier og mayonnaise. Benene skal være korrekt krydderier gnide, smøre mayonnaise og lad i køleskabet. Indtil kogte kartofler med vegetabilsk olie steger det hakkede løg og svampe, en smule salt i.

Så, når alle ingredienserne fremstilles, ovn opvarmet til en gennemsnitlig temperatur, tage dyb gryde og begynder at stable lag af produkter. Første lag - kartoffel, skrællet og skåret ringe. Det bør være lidt salt det, kan du drys med oregano og andre krydderier. Spredt på toppen af svampe og løg, derefter marineret kød. Kylling ben i ovnen med kartofler kan ristes med en skorpe lignende, og uden det. Fans blød gryderet Hæld ca. 100 ml vand eller bouillon. Hvis der er behov skorpen, skal du ikke tilføje væske.

Dernæst bagning sendt til ovnen, dækket med en folie på toppen. Kylling underlår i ovnen med kartofler kogt i 30-40 minutter, med 15-20 minutter skulle afsløre dem. For smag tilføje knust hvidløg på toppen af (men ikke nødvendigvis). Serveres fadet kan være separat (det allerede omfatter en garniture), og kan være friske eller syltede grøntsager og urter.

Kylling ben i ovnen med kartofler, stegt så kom ud meget velsmagende, usædvanligt duftende og ser godt ud på bordet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.