ComputereComputerspil

T-54 let. Letvægts tanken T-54 - lys (i midten) tank i World of Tanks

udvikling tanken T-54 light version begyndte i foråret 1949. I modsætning til sin forgænger serien, havde han en bedre ydeevne og manøvredygtighed. Og skabelsen af denne model, er det planen at udføre mere komplekse opgaver. T-54, fotos af som kan ses nedenfor, blev perfektioneret til masseproduktion, men dens letvægts version blev aflyst i projekteringsfasen.

Strange tank. Ventede ...

Opdatering 0.9.3 glade brugere af det populære spil World of Tanks projekt produktionen af en række nye grene af det vigtigste "chip" af som viste sig at blive sat ind i spillet linjer af lys tanke (op til level 8 inklusive) af flere nationer. Crown of skabelse udviklere i den sovjetiske gren af RT blev enheden, kendt som "T-54 lys."

pumpet beholder

Flytning til mållinien på udviklingen, har spilleren ikke passere legenden tanken T-34. Tidligere enheder kan ikke tage hensyn til, når de passerer meget hurtigt og roligt. I fremtiden, for at få den eftertragtede T-54 let, vil spilleren nødt til at bruge en hel del kampe i nondescript MT-25. Men den næstsidste trin før prisen (LTTB) pludselig glad. Den utvivlsomme fordel vil være en fuldstændig sammenfald af besætningen på området. Fuld udvikling af filialen vil koste brugere et minimum sat til 217.715 erfaring, fjerne uhyret i "toppen" tilstand - selv 84 400 enheder.

TTX (funktionsegenskaber) i tanken

Danner et overblik T-54 (lite version af tanken) påvirker de endelige egenskaber ved produktet. Lad os betragte dem i sammenligning med andre LT-8.

I betragtning af, at størrelsen af tanken er meget lig sin "storebror" T-54, i sammenligning med de direkte konkurrenter (lyse tanke 8 niveau) i denne parameter, er det ringere end dem.

Bogen af tanken i forhold til andre typer af lys kampkøretøjer til alle fremskrivninger er dog væsentligt bedre (som huset og tårn). På motoreffekten tanken også det har de højeste tal, men dens store masse i høj grad påvirker de indikatorer såsom maksimal hastighed og dynamik. I denne parameter den er stærk, "middelmådig", der blev lanceret krydderier "World of tank".

Ved panserbrydende tanken betydeligt ringere end "tysk» RU 251, på skader - eneste amerikanske T-49. I betragtning af den høje rotationshastighed af tårnet, den hurtigste hastighed af information og tilgængeligheden af en god pistol, bliver det en ganske alvorlig irriterende for modstanderen. Selvom renten er dårlig.

pumpet besætning

For et behageligt spil på sådan en tank, som en letvægts T-54, og for at opnå maksimal effektivitet, vi har brug for en god besætning, helst 3 - 4 frynsegoder. Hvis du sad op i barakkerne som officererne, så vi arrangere ekstra færdigheder i følgende sæt:

  • Commander - Fighting broderskab; "Lampe"; camouflage; "Eagle Eye".
  • Gunner - kæmper broderskab; jævn rotation af tårnet; camouflage; reparation.
  • Føreren - en martial broderskab; jævn kørsel; Kong off-road; virtuos.
  • Opladning - kæmper broderskab; kontaktløs boeukladki; camouflage; radio aflytning.

I nævnte rækkefølge, og vi arrangere de nødvendige kompetencer. Et lignende sæt af T-54 tanken besætning færdigheder (foto side) vil tillade dig at øge den baseline dynamik, nøjagtighed og skudhastighed samt stealth og synsafstand.

Brugen af kampvogne i kamp

Udviklere "World of tank" en meget unik tilgang til planlægningen af udviklingen af maskiner på grene. Udsving i "generel linje i partiet" fører til det faktum, at enten den ene eller den anden klasse teknologi bliver uspillelig, og stort set forsvinder fra emnet. Eftertanke vargeymingi programmører forbedre karakteristika af klassen "ikke bestået", hvilket fører til en kraftig stigning i interesse i spillet samfund.

Det skal bemærkes, at på tidspunktet for dette skrives, er der er en opgave for udviklerne tilbage i tilfældige lys tanke som klasse. Et skridt i denne retning var indførelsen af nye molts LT, herunder foran os T-54 lys.

De vigtigste opgaver i denne tank er to: de fjendtlige intelligens positioner ( "light") og counter-intelligens fra det modsatte hold ( "antisvet"). Men i hver kamp, er vi i stand til at gøre begge dele.

Den optimale adfærd i form af resultatet bliver som følger:

  1. I begyndelsen, ved hjælp af de gode dynamik og revision, vi flyver til "skinne" fjende patrulje. Afhængigt af kortet, kan det være både en fjendens base, samt en af de mulige retninger af bevægelse (tankens farlige område). Vær sikker på at overleve efter at have modtaget den første intelligens tilbage tættere på hans.
  2. På dette tidspunkt i kampen Werth lidt væk fra de vigtigste steder af slaget, "fremhæver" flankerne af hans kampgruppe. Samtidig styre retningen, som forventes at bryde vores kollega fra det modsatte hold. Hvis vi kan se, at ven gik til vores artilleri - gå ud at opfange målet. Her må vi huske på, at vores masse tillader ganske vellykket ram LT fjende end held kan anvendes. Det vigtigste er ikke at blive involveret.
  3. I den tredje fase i kampen, når kortet kravle enkelt tanke, vores opgave - at aktivt at lede efter dem og fremhæve de allierede. Hvis fjenden sundhed niveau af kritisk eller det er i en afstand fra som du vil se, vi dræbe den. I et frit vinge - bryde i bag, finder vi pistoler eller PT-ACS, vi ødelægge.

T-54

Generelt må jeg sige, at vargeymingi produkt kaldet "T-54 let" var meget tvetydig, og ikke passer til rollen som "imby" for mængden af funktioner. Men i kyndige hænder er det helt i stand til at "bøje", at nogle spillere og show. Tanken har brug for en særlig tilgang, du har brug for at spille det nøje kontrollere mini-map hvert sekund. Kritisk er behovet for at indgående kendskab til terrænet. For i de dueller mod klassekammerater, i et forsøg på at flygte fra de stærkt pansrede mål eller hemmelighedsfuld infiltration bag fjendens linjer, du gentagne gange gemme din bevidsthed om alle de bump, buske og småsten spredt af udviklere i overflod.

Kort sagt, T-54 lys - tanken er ikke for alle, men sikkert vil han finde sine hengivne beundrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.