Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift stegt kylling

Den billigste produkt til prisen for middelklassen er en kylling. Fra det kan du tilberede en række lækre retter. Denne chakhokhbili og ruller, og kylling gryderet med grøntsager. Du kan stege det i en gryde eller i ovnen. Kylling - dette er et uundværligt produkt, glad for at spise og forberede næsten enhver familie.

Opskrift stegt kylling kan findes i kogebogen, internettet, samt komme med dig selv. Vi vil citere et par af disse opskrifter hjælp som du vil forberede lækre og flavorful retter, og de vil tage en værdig plads på dit skrivebord.

Opskrift stegt kylling i ovnen

Ingredienser: kylling slagtekyllinger vejer omkring 1,7 kg vegetabilsk olie (≈40 g), en fed hvidløg, majsstivelse (≈20 g), frisk persille (≈20 g), kalk (1 stykke), stegt valnød (≈60 g) salt, stivelse, sort peber (jord), vand (≈40 g), smør (≈25 g) kvist rosmarin.

fremstilling:

Ca. 15 g smør blandes med tidligere pulveriseret hvidløg, valnødder, salt, peber og hakket persille. Den resulterende blanding bør sættes mellem sværen og kødet kylling, sprede den jævnt. Skær kalk i 4 stykker og sætte inde slagtekroppen. Smør plante bakke og sætte det kylling tidligere gned sin resterende smør. Sætte bagning i ovnen og bages i en time eller lidt længere ved 190 grader indtil den er klar. Før brug, anbefales det at sætte en kylling på pladen og lad det køle lidt (ca. 10 minutter).

Opskrift stegt kylling anbefales at forberede flere og sovs. Til dette er det nødvendigt at opløse stivelsen i vand og blandes med saft tilbage efter stegning kylling. I en gryde bringe blandingen indtil tyk. Spejlvende fuglen er bedre med kogte eller stegte kartofler og sauce, pryde det med en kvist pre razmarina.

Opskrift stegt kylling på panden

Ingredienser: fjerkrækrop, to knivspids karry, mayonnaise (≈60 g), salt, peber, hvidløg (2-3 fed).

fremstilling:

Det er nødvendigt at vaske kylling, at skåret i små stykker og lægges i en skål, således at de nemt kan omrøres. Tilsæt derefter mayonnaise, peber, karry og salt. Undertryk hvidløg og også sat i en skål. Alle grundigt. Det er bedre at give kyllingen til at stå natten over i køleskabet for at marinere det godt, men hvis der er tid, det er nok timer.

Kom ristning kylling. For at gøre dette, vi hælder i gryden af solsikkeolie , og det lyser kraftigt. Læg kyllingestykkerne over hele overfladen. Steg ved høj varme til de er gyldne nuance. Så slå over brikkerne til den anden side, gøre mindre brand og dække med et låg, er det godt at stege. Det er nødvendigt konstant at overvåge det, at ikke at brænde. I sidste ende, viser det sig meget velsmagende og tilfredsstillende. Fuglene kan give nogen side skålen - pasta, ris eller kartofler.

Opskrift stegt kylling med grøntsager

Ingredienser: kylling slagtekrop, en pære, en kvart kop frisk timian, salvie samme, olivenolie (≈40 g), 2 plader hvidløg, gulerødder 5, 2 citroner, 3 turnips, selleri rod 2, en halv-ske (teske) friskkværnet peber teske salt.

Fra 1 til klemme citronsaft, der skal blandes med den præ-knust hvidløg, 20 g af en olie, ¾ spiseskefulde salt, 2 teskefulde shafyana og timian, peber.

fremstilling:

Kroppen af kyllingen skal placeres hakket løg, resterende salvie og timian, samt den 2. citron, præ-gennemboret med en gaffel. Kylling selv obmazhte citronsyre resulterende blanding.

Gulerødder, roer og selleri, hakket, blandet med den resterende smør, salt. Lå på en bagning grøntsager. Dæk med kylling og sted i ovnen. Bages i cirka en time og en halv. Fadet er klar.

Valg af en opskrift stegt kylling fra tilbuddet, kan du forberede lækker, og vigtigst af alt, ikke for dyrt måltid. Aromaen det vil vække appetitten, selv i ikke meget sulten person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.