SundhedMedicin

Førstehjælp til anafylaktisk chok

På grund af den forværrede økologiske situation i de seneste år har intensiveret spørgsmålet om stigningen af allergiske sygdomme. I dag er der en stigning i antallet af allergiske reaktioner, der truer menneskeliv, for at neutralisere der kræver nødhjælp af kvalificerede fagfolk. Anafylaktisk chok er en af manifestationerne på allergiske virkninger.

Anafylaktisk chok er en livstruende, hurtigtvoksende systemisk reaktion på gentagen kontakt med genstanden for allergi, som fører til kredsløbssvigt og hypoxi af vitale organer.

Personer med overfølsomhed ligesom allergisk lidelse kan vises i flere minutter, eller det kan være dannet efter en vis tid, for eksempel nogle få timer efter at være kommet i kontakt med allergenet. Før ankomsten af lægerne skal leveres offeret førstehjælp til anafylaktisk chok. Årsagerne til anafylaktisk chok kan være meget forskellige - insektstik, pollen, latex, fødevarer og medicin. Nogle gange er det ikke muligt at fastslå årsagen til en anafylaktisk reaktion.

Førstehjælp til anafylaktisk chok kan leveres til symptomdebut alvorlig overfølsomhed: nældefeber, alvorlig hævelse. Larynx ødem kan føre til respiratorisk svigt. Ved at reducere blodtrykket kan blive beskadiget af funktionen af indre organer. Det er også et symptom på anafylaktisk shock kan være svimmelhed, krampe, kvalme, og så videre.

Hvis du oplever alvorlige allergiske reaktioner hvert sekund og førstehjælp til anafylaktisk shock skal gives straks. Første symptomer kan forekomme under 10-20 minutter på grund af virkningen af objektet allergi. Undertiden shock kan forekomme straks - med indførelsen af narkotika. Vær opmærksom på, at de tidlige symptomer skal man forvente alvorlige symptomer på anafylaktisk chok. Derfor, hvis du ikke giver omgående lægehjælp, fatality sker i halvdelen af tilfældene.

Symptomer, der inkluderer en førstehjælp til chok Anab - utilpashed, der er spænding, øger antallet af hjerteslag, der er kløe, rødme, kropsdele, krop hævelse, hoste, udslæt, åndedrætsbesvær, og så videre.

Førstehjælp til chok - er det nødvendigt hurtigt at kalde akut ambulance. I samtale med afsenderen er nødvendig for at forklare situationen, da dette kan påvirke effektiviteten af den medicinske respons. Heller ikke glemme, at den første støtte til anafylaktisk chok, uden bistand fra kvalificerede medicinsk umuligt.

Efter opkaldet, skal du sætte offeret i vandret stilling, skal du sørge for, at hovedet var i en position "på siden". En sådan alarmberedskab ophør sprog, samt forebygge respirationsstop. Bemærk også, at underkæben skal sikres på en sådan måde, at sproget ikke er i stand til at komme ind i halsen.

At genoprette blodtilførslen nødvendigt at varme de ramte led. Til dette kan vi bruge en varmedunk eller flasker med varmt vand.

Hvis årsagen til anafylaktisk chok var indførelsen af injektion medicin, du har brug for at klemme det fartøj, der distribuerer medicinen i hele kroppen. Hvis årsagen til allergiske reaktioner i kroppen indtastede oralt, er det nødvendigt at foretage gastrisk udskylning. Og vente på lægerne ... Resuscitation anafylaktisk shock bør overlades til en kvalificeret læge. Og succesen af behandlingen afhænger af effektiviteten af leveringen af offeret til hospitalet.

Forskellige komponenter indeholder vitamin C er tildelt til at genoprette den påvirkede organisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.