SundhedMedicin

Myg bid behandling i naturen og i hjemmet

Midge - en lille flue, som giver frygtelige problemer mand. Det sker både i foråret og sommeren, selv falde. Harm forårsaget af denne insekt til mennesket, og hvad det er - en myg bid behandling?

Problemer forårsaget af lus

Hvis dens masse, kan disse insekter levere en hel masse problemer, som vil bringe en masse besvær for voksne og kan være farlige for børn. De minimale dimensioner af mitter gør dem diskret, at tillade dem at frit kravle under en persons tøj, samt til at flyve i ansigtet og bliver inhaleret.

myg bid

Ødem, behandling og ubehag - alt dette kan give kun en enkelt myg! Når insektet er på overfladen af kroppen, så ivrigt bider gennem hans hud, tegning blod ud - hans livret. Spyt af mitter i dets kemiske sammensætning indeholder nogle stoffer, der bringer skade for vores sundhed.

Den bid af en myg, behandling af, som vi vil behandle i det følgende, næsten smertefri. Det forhold, at insektet indfører en slags "anæstesi" i såret, og derefter - en antikoagulant, der forhindrer blodpropper. Øvrigt i humant blod falder enzymer hæmolytisk gift og histaminer.

Efter et stykke tid, bid begynder at kvælde, der brænder, kløe og smerte. Ofte alt dette er ledsaget af feber. Det er værd at bemærke, at kløe og hævelse kan mærkes fra to dage til flere uger. I denne periode er der stor fare for, at såret får enhver infektion.

hus

Hvis du stadig bide - fortvivl ikke! Vi vil forklare, hvordan vi behandler bid af mitter i hjemmet.

  1. Du er nødt til at behandle såret nogen løsning baseret på alkohol hurtigere. Som egnede og tilgængelige værktøjer vandig natriumcarbonatopløsning, og citronsaft, eddike og endda.
  2. Ingen bid lus behandling kan ikke finde sted uden brug af den kolde: koldt vedhæfte et element til det sted, ødelæggelse, vil det i høj grad reducere den videre udvikling af ødem.
  3. Hvis et apotek i nærheden - run der! Du er nødt til at tage et hvilket som helst af de anti-allergiske lægemidler, "Diphenhydramine", "Tavegil", "Suprastin".

Midge bite behandling i naturen

  1. Hvis du er blevet bidt væk fra hjemmet, så kan du behandle hans sår og naturlige "medicin": indsamle blade af mynte, kirsebær, persille, hvidløg og løg. Prøv det hele pund til fint slam, og derefter anvende den på det berørte område af kroppen.
  2. Du kan bruge revet kartofler og unge. Anvende den resulterende opslæmning i 10 minutter, til såret.
  3. Når du kommer hjem, så behandle den sår Zelenko, hydrogenperoxid, eller i værste fald en sovjetisk balsam "stjerne".

Alle de ovennævnte anbefalinger er udforskende i naturen. Under alle omstændigheder skal du se en læge, der vil undersøge det angrebne område og ordinere passende behandling.

Også, glem ikke om forebyggelse og bevidst undgår bid af disse insekter. For at gøre dette naturen er nødvendigt at bruge en bred vifte af afskrækningsmidler frastødende mitter, myg og andre skadedyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.