SundhedMedicin

Hvad hvis ører?

I hver af vores liv i tilfælde af force majeure, når pludselig du føler, det er ører. For det meste, det sker uventet og altid bringer ubehag. I ethvert sted: på arbejdspladsen, i et fly, på en tur, hjemme - vi kan fange denne lidelse. Når sygdommen tilstand til den samlede nasal kongestion tilsat næsten total døvhed, hvilket er meget ubehageligt. For at løse problemet er det nødvendigt hurtigt, ellers truer komplikationer.

Hvad gør du, hvis lagt ører på vej?

I planer menneskelige krop undergår en overbelastning, så denne utilpashed anses for normalt under sådanne omstændigheder. Ved start eller landing, flyvende ved højde tryk skifter kraftigt. Pludselige skift er dårlige for trommehinder, undertrykker dem, så der er en stoppet ører.

Til det ubehag forsvandt, bør være godt at sluge spyt og massere den tidsmæssige zone. Massage bør ske i et område beliggende mellem øret og ved Templet hryaschik. Profylaktisk ved starten af flyet skal være lidt åben mund. I dette tilfælde trykket blot omfordelt og ører udsat for mindre belastning.

Hvad hvis ører i bruseren?

Årsagen ligger sandsynligvis i vandet. Det faldt bare ind i hans øre, lukker adgangen til trommehinden. Slip af med i øret af vand kan være den gamle "antikveret" metode. For at gøre dette, bare nødt til at hoppe på ét ben, lægge sin hånd på hans side ikke at høre. Også, slippe af med vand i øret, du kan med en vatrondel eller kosmetiske pinde eller vippe hovedet til den ene side.

Det vigtigste er ikke at sætte i øret hårde genstande. En skødesløs bevægelse kan beskadige ikke kun den sarte hud, men også den meget membran. Efter et par timer, bør ubehagelige symptomer videregive deres egne. Derfor er grunden til særlig bekymring.

Hvad hvis ører på grund af sygdom?

Stuffiness i ørerne er hovedsagelig kendetegnet ved virusinfektioner. I dette tilfælde dobbelt frustrerende: du er nødt til at kæmpe ikke alene med den kolde, men også med en øreprop. Der var tilfælde, hvor mange mennesker har sygdommen "går øret," det er netop afsluttet overbelastning eller mellemørebetændelse. Med denne placering, skal du være særlig opmærksom på midlerne til at eliminere denne sygdom. Når ører, det har brug for kaliumpermanganat, sodavand, hydrogenperoxid, øre stearinlys.

Sådan bruger bagepulver og kaliumpermanganat?

Soda skal først opløses i varmt vand og et par dråber i øret. Soda blødgøre øreprop. Vand er nødvendigt at tage stuetemperatur for at undgå forbrændinger af huden i øret.

Kaliumpermanganat bør opløses i vand før farvning den seneste i en lidt rødlig farve. Så ved hjælp af en sprøjte uden nålen skal indsamle dette vand og sende det til brat jet øre. Ømhed procedure forårsager ikke, fordi følsom hud er for proppen. Kræv fra en til tre sessioner for at fjerne øre overbelastning.

Apoteker kan købe øre stearinlys. Anvendelse og dosering fremgangsmåde beskrevet i anvisningerne knyttet til den. Formålet med det samme: du har brug for at blødgøre røret og bringe det forsigtigt uden at beskadige øret.

Hvis ørerne er lagt, er det muligt at anvende hydrogenperoxid. Til dette formål er det nødvendigt at dryppe et par dråber i øret. Efter et par sessioner marmelade vil blødgøre eller opløse. Udgang kan være via vandtryk. Hydrogenperoxid har også desinficerende egenskaber.

Hvis du har ører poppet, og de ovennævnte metoder ikke virker, bør du straks søge læge, otolaryngologist. øre stuffiness kan indikere en dysfunktionel indre organer og udviklingen af en sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.