ComputereOperativsystemer

Mappeindstillinger i Windows 7: hvordan du udskifter denne funktion?

Mappeindstillinger i Windows 7 - nu, desværre, et sådant udtryk ikke eksisterer længere. Nye funktioner, nye muligheder og, selvfølgelig, et nyt navn - alle operativsystemkomponenter skabere er færdig til glæde for brugerne.

nyt navn

I Windows 7, egenskaberne for mappen kaldet "parametre". Start denne funktion på følgende måde: Åbn Windows Stifinder vinduet (for eksempel "Computer" eller en anden mappe). Nu, at tilpasse udseendet, skal du vælge kommandoen "Sorter", og klik derefter på linjen "Mappeindstillinger".

Hvis du kan lide at gøre tingene hurtigt og at bruge tastaturet, skal du bruge en kombination af Alt-E-A. "A" og "E" - russiske breve til den metode arbejdede henholdsvis vælge den russiske tastaturlayout på tastaturet, også her under den indstillede kombination kan ikke slå hårdt ned på Alt-tasten.

En anden funktion af systemet ligger i det faktum, at menuen "Explorer" er blevet skjult for brugeren, og det vises kun, hvis du trykker på Alt-tasten. Du kan derefter trykke på "E" for at åbne menuen kaldet "Tools" og derefter trykke på "A" til at åbne direkte konfigurere mapper i Windows 7 nøgle.

For gourmeter, er der en anden metode: i træk mappen adresse, mapper typen Kontrol.

Mappeindstillinger i Windows 7: Muligheder

Som det ses, er det første afsnit i "Options" bestemmer antallet af samtidigt kørende vinduer og giver dig mulighed for at åbne alle mapper i et eller flere vinduer. Det næste afsnit - "Hvis du klikker med musen" - her vi definere, hvordan det vil køre Windows ved hjælp af musen. Der er to muligheder. Den første - en standard, skal den starte med at dobbeltklikke. Den anden vil gøre din computer til at ligne en web, hvor alle fremhævet i tilfælde af vejledning, og lanceringen og indgang udføres med et enkelt tryk.

Lavere switche konfigurere navigationsruden. Vi taler om mappetræet til venstre i Explorer. Hvis du ønsker at "Vis alle mapper", der skal føjes til navigationsruden, "Shopping", "Control Panel" mappe, og alle af skrivebordet.

Du kan også spørge "Explorer" vil automatisk vende til den angivne mappe. I dette tilfælde vil, når de flytter mellem mapper udfolde og mappetræet for at angive din position. I normal tilstand, vil du se en disk, der er lige nu.

Mappeindstillinger i Windows 7. Se

Fanen "Vis" bærer med sig en betydelig del af indstillingen. Som standard systemet tillader ikke filtypenavne og tomme diske i "Computer". Du kan også bede dirigenten til at vise skjulte mapper Windows 7. Hvis du markere afkrydsningsfeltet "Vis altid menuer", guiden vil supplere de klassiske knapperne øverst i vinduet, under titlen. Som standard er de skjult.

Fra nu af, hver mappe har sin egen stil. Med andre ord, den mappe, som billederne er indlejret, er væsentlig forskellig fra den "musik" mappe. Hver af dem viser deres data, og systemet har lært at genkende dem. For billeder viste score og dato for optagelse, for musik - spornummer, genre, albumnavn, og kunstnernavn.

Lad os prøve at finde ud af at vælge den type mapper og anvende ændringer i den samme mappe. Gå til en mappe og højreklik på det tomme område af vinduet Stifinder. Vælg det element "Set mappe", skal du gå til fanen "Indstillinger". Når du vælger den rette type rullelisten ved de første kolonner.

Næste afkrydsningsfelt kontrolleret, at der er valgt den skabelon for alle mapper af denne type. I "Explorer" i "Vis" skal du vælge den metode til at vise filer. Gå tilbage til "Mappeindstillinger", gå til menuen "Vis", "Anvend på mapper". Tillykke, er den valgte skabelon defineret for alle mapper af denne type.

display udvidelse

Vi anbefaler, at du konfigurerer display udvidelser til alle filtyper. Standard filtypen ikke vises, efter denne meget ofte tilpasse ondsindede filer, ved hjælp af den kendsgerning, at forlængelsen .exe (eksekverbare filer) ikke vises. Exe-virus er ofte udstyret med badges MS Word-dokumenter, videofiler eller andre populære programmer.

Tænker, at du kører et dokument eller en videofil, du åbner virus program. For at undgå misforståelser, er det nyttigt at se filtypenavne. Så vi regnet ud, hvordan at konfigurere egenskaberne for en mappe i Windows 7. Og fandt ud af, hvad nye funktioner er dukket op på funktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.