ComputereOperativsystemer

Sådan se skjulte mapper og hvorfor?

Indtil for nylig, standard bruger sjældent konfronteret med behovet for at se skjulte mapper og andre dokumenter samt en attribut "skjult" tilegnet systemfiler, som derfor er beskyttet mod utilsigtet sletning eller ændring. For nylig, dog har situationen ændret sig. Dette skyldes spredningen af en computer virus, med den "hjælp", som mapper og andre brugerdokumentation kan blive usynlig. I stedet er der genveje, eller blot oprette en antydning af et tomt rum.

Forekomsten af sådanne situationer ofte fører til stressede situationer, når for eksempel, kan brugeren ikke vise billeder fra det brugte hvile, som ligger på "tommelfinger drev". Dog kan tilgængeligheden af data om den tilsyneladende tomme medier kontrolleres ved at trykke på den højre knap og markeringen i genvejsmenuen afsnittet "service", hvilket viser, at det valgte objekt (for eksempel USB-drev) indeholder oplysninger, selv om det ser tomt. Meget ofte er ofre er aftagelige USB-drev og hukommelseskort af digitale kameraer, videokameraer mv

For at blive en computer igen for at se skjulte filer og mapper, eller i det mindste for at få adgang til dem, kan du gå flere måder. Den nemmeste - er at gå ind i kontrolpanelet og finde en "Mappeindstillinger" til Win XP-operativsystemet, eller "Mappeindstillinger", hvis du ønsker at se skjulte mapper Win 7. I den menu, du ønsker at vælge fanen "visning", og flyt skyderen til højre, i bunden. Der bliver nødt til at gøre en aktiv indstilling, som kaldes - "vise skjulte filer og mapper" Efter som vil være tilgængelig for brug af hidtil usete dokumenter og mapper.

Den anden måde, hvorpå vi igen kan synliggøre de skjulte mapper og andre dokumenter udføres ved at redigere Windows registreringsdatabasen. For at gøre dette, i menuen "Start", vælg "Kør". Næste, skal du indtaste i «regedit» linje og bekræft - «Enter». I det vindue, der åbnes registreringsdatabasen for at finde HKEY _ AKTUELLE _USER \ Software ... \ Explorer \ Advance.

Derefter skal du finde "skjulte" og gennem den højre knap klik på "Change". Til skjulte mapper og andre dokumenter er blevet synlige igen, skal du tildele en værdi på "1", og til at foretage reverse ændringer, skal du indtaste "0". Bekræftelse af handling sker gennem pressen «OK» knap. Derefter skal du lukke Registreringseditor til vedtagne ændringer træder i kraft. Computer genstart er ikke nødvendig.

Som et resultat af disse simple handlinger, der ikke forårsager problemer selv for den uerfarne bruger, vil det være muligt at genvinde kontrollen over oplysningerne optaget på disken. Sommetider skjulte mapper og andre dokumenter ikke komme til at gøre igen synlig i normal tilstand, men i det mindste får brugeren adgang til de data, de gemmer. Alle oplysninger kan behandles på normal vis, kan du klippe, kopiere, flytte osv

Når de nødvendige oplysninger er gemt, kan det være tilrådeligt at gøre igen skjulte dokumenter usynlig. Dette er for at beskytte operativsystemet fra utilsigtet eksponering for vigtige systemfiler, uden hvilken arbejdet vil foregå korrekt eller overhovedet, og vil blive opsagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.