SundhedPræparater

Beskrivelse Suprastin stof. instruktion

Mange mennesker mindst en gang i sit liv konfronteret med allergiske reaktioner. I dag er næsten ethvert apotek du kan købe fremragende antagonistaminovoe værktøj kaldet Suprastin. Vejledning til brug af lægemidlet er i hvert kolli med lægemidlet. Generelt Suprastin betegner Chloropyramine, som er tilgængelig i flere dosis formah.Eto kan være tabletter, opløsninger Suprastin. Instruktioner til sine ansøgningen anføres, at lægemidlet fungerer som en såkaldt blokering histaminreceptorer. Desuden er denne middel har sedativ, hypnotisk, perifer og spasmolytisk virkning.

Urticaria, angioødem, allergisk conjunctivitis, vasomotorisk rhinitis, høfeber, serumsygdom, lægemiddel udslæt - dette er et eksempel på en liste over lidelser, for hvilke den anbefalede indtag Suprastin lægemiddel. Doseringen i et givet tilfælde vil afhænge af sådanne faktorer som patientens alder, sværhedsgraden af den sygdom, samt i at modtage andre medikamenter.

Det anbefales ikke at bruge denne facilitet, hvis en person har været særhed af dens komponenter. Desuden under graviditet, godartet prostatahyperplasi, respirationssvigt og glaukom og bør ikke tages Suprastin. Vejledning til brug ikke kun indeholder oplysninger om kontraindikationer, men også bivirkninger. For eksempel i dette afsnit omfattede træthed, diarré, svimmelhed, gastralgia, døsighed, mundtørhed. Patienten kan opleve, og andre reaktioner på lægemidlet. Men ovenstående liste omfatter de mest almindelige bivirkninger.

Sådan skal du tage Suprastin? Til en start er det værd at bemærke, at narkotika lægerne kan ordinere det, selv børn under et år. Voksne rådes til at tage en tablet op til fire gange om dagen. Hvis vi taler om børn op til tolv måneder, i dette tilfælde, er den anbefalede dosis er ikke mere end en pille om dagen, som er opdelt i fire faser. Børn under seks år får lov til at tage en tredjedel af tabletten op til tre gange om dagen. Med hensyn til opløsning til injektion, kan at sådanne aftaler gør kun en specialist. Hvis du er bruger Suprastin tabletter, er det bedst at male dem til et pulver og opløses i lidt vand, især hvis behandlingen krævede et lille barn.

Desværre, ganske ofte i øjeblikket er de tilfælde af overdosis. I en sådan situation, kan en person opleve kramper, angst, hallucinationer, hypertermi og athetose, ataksi, og i alvorlige tilfælde, koma eller endda vaskulær kollaps. Endvidere kan overdosering symptomer være svaghed, depression, hud hyperæmi og psykomotorisk agitation. Det siges, at de mest alvorlige og uoprettelige konsekvenser forekomme, især hvis den anbefalede dosis overskrides flere gange, og at lindre tilstanden af den syge direkte foranstaltninger blev ikke taget i tide. Hvis dosis overskrides kun lidt, anbefales det at rense din egen mave, det vil sige, at fremkalde opkastning og derefter tage den aktivt kul. Modtager store mængder vand også fremskynde processen med genopretning af kroppen efter overdosis. Under alle omstændigheder anbefales det nødvendigvis søge kvalificeret lægehjælp.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at effekten af midlerne til generel og lokal anæstesi, øger værktøj kaldet Suprastin.

Vejledning til brug, bør nøjagtige oplysninger i det altid blive betragtet som en person. Før du tager en pille suprastin eller give hende en lille del af dit barn, læse vejledningen, skal du kontakte din læge. Den eneste måde at undgå ubehagelige konsekvenser forbundet med kroppens reaktion på den forkerte medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.