SundhedPræparater

Analoger af "Dramin": brugsanvisninger, testimonials. Tabletter fra bevægelsessyge

Mange mennesker lider af sådanne problemer som motion sygdom. Hver lang tur gives til dem med stor vanskelighed og forårsager en betydelig forringelse af trivsel. Ved hjælp af specielle lægemidler kan du fjerne ubehag. "Dramina" er et af de effektive antihistaminer. Det har en kompleks virkning på kroppen, lindrer symptomerne på bevægelsessygdom. Om nødvendigt kan analoger af "Dramin" med en lignende virkning eller sammensætning vælges.

Lægemidlet "Dramina": en beskrivelse

Problemet med bevægelsessygdom i transport - kinetose - er kendt for mange mennesker siden barndommen. Vegetativ sygdom er forbundet med svagheden af det vestibulære apparat. Eksistensen af en sådan overtrædelse bør ikke være en undskyldning for at nægte at rejse. Du kan forhindre udseende af symptomer på kinetose, hvis du tager en speciel medicin i tide. For eksempel hjælper "Dramina" meget. Instruktioner til brug, anmeldelser af patienter indikerer, at stoffet begynder at virke hurtigt nok.

Ifølge annotationen refererer tabletterne til blokkere af de m-cholinerge receptorer i nervesystemet (central). Når det indtages, begynder lægemidlet at drukne vestibulært system i det indre øre. Lægemidlet har en beroligende, antiemetisk, antihistamin og anorexigen effekt. "Dramina" eliminerer hurtigt svimmelhed, når du rejser i transport. Det aktive stof i medikamentet er dimenhydrinat. Instruktioner for brug angiver, at komponenten absorberes hurtigt og fuldstændigt fra fordøjelseskanalen.

vidnesbyrd

Tage dramatabletter anbefales i følgende tilfælde:

 • I meniens patologi
 • Ved et hav (luft) sygdom;
 • Om nødvendigt behandling af vestibulære abnormiteter forårsaget af craniocerebral trauma;
 • Til forebyggelse af kinetose.

"Dramina" bruges også i pædiatri til behandling af børn fra 1 år. Dosis bestemmes afhængigt af alderskategori. Hun skal afhentes af en læge.

Applikationsfunktioner

Brug ikke lægemidlet med øget følsomhed over for bestanddelene i sammensætningen. Dette kan føre til dårlig sundhed og forskellige allergiske reaktioner. Kontraindikation til brug af tabletter "Dramina" er akut dermatose (blæreudslæt eller eksudativ), herpesudslæt, epilepsi.

I nogle tilfælde kan patienten tildeles analoger. "Dram" tolereres sædvanligvis godt af kroppen, når doseringen observeres. På baggrund af medicinen kan der imidlertid udvikles allergisk reaktion (urticaria, rødme i huden, kløe) samt fordøjelsessygdomme (opkastning, appetitløshed). Fra nervesystemet kan der forekomme svimmelhed, angst, træthed, nedsat koncentration, svaghed.

Effektive analoger

"Dramina" er et effektivt værktøj, der kan bruges sikkert både til behandling af børn og til voksne patienter. Hvis du har en historie med kontraindikationerne beskrevet i manualen, kan medicinen udskiftes. Narkotika, som kan undertrykke symptomerne på kinetose, tilhører forskellige farmakologiske grupper. Moderate virkninger på nervesystemet og det mindste antal bivirkninger har antihistaminer.

Effektive analoger af tabletter "Dramin" omfatter følgende stoffer:

 • "Dramamine".
 • "Bonin".
 • "Aerius".
 • "Aviamarin".
 • "Ciel".
 • "Peritol".
 • "Telfast".
 • "Diazolin".

Hvad hjælper eller hjælper denne eller den pågældende agent, vil patienten blive fortalt i detaljer af eksperten. Det er nødvendigt at konsultere en læge, når man vælger et lægemiddel til symptomerne på bevægelsessyge for barnet. Det skal huskes, at enhver medicin kan forbedre eller hæmme virkningen af en anden medicin.

Aviamarin - hvilken slags narkotika?

Hvis det er nødvendigt, for at fjerne tegn på havs (eller luft) sygdom, bruges Aviamarin ofte. Tabletterne begynder at virke efter 15 minutter. Tilstanden forbedres signifikant, tegn på kinetose forsvinder. Den aktive bestanddel af lægemidlet er dimenhydrinat, en blokering af receptorer, der er følsomme for histamin.

Ifølge instruktionen kan tabletter gives til børn over 6 år. I behandlingsperioden skal du overholde en bestemt ordning for at tage medicinen. For at undertrykke symptomer på søsyge, er bevægelsessyge ved transport, voksne patienter (og børn over 12 år) vist med 1-2 tabletter Aviamarin. Børn fra 6 til 12 år er foreskrevet 25 mg (0,5 tabletter). Doseringen kan øges til 50 mg. Du skal tage medicinen hver 6-8 timer. Den daglige maksimale dosis til børn 6-12 år er 150 mg, for voksne - 400 mg.

anmeldelser

En masse positive anbefalinger fortjente stoffer baseret på et aktivt stof, såsom dimenhydrinat. Instruktioner til brug og patientanmeldelser bekræfter deres sikkerhed. En effektiv analog af det kroatiske stof "Dramina" er "Aviamarin" middel. Denne indenlandske medicin, som folk siger, har ikke mindre udtalt terapeutisk virkning end en importeret erstatning. Ifølge anmeldelserne kan den bruges i pædiatrisk praksis til at behandle babyer fra 1 år gammel. Den hyppigste bivirkning, som analoger af "Dramin" kan forårsage, er døsighed. Sjældent udvikle allergiske reaktioner og lidelser i nervesystemet.

"Diazolin" - hvad hjælper det?

Antihistamin "Diazolin" bruges ofte til at lindre symptomer på en allergisk reaktion. Histaminreceptorblokeringen er desuden effektiv i bevægelsessyge ved transport. Mebydrolin - et aktivt stof i lægemidlet, som har en hurtig terapeutisk effekt.

Tabletter og piller kan have forskellige mængder aktiv ingrediens. Den passende dosis til en bestemt patient bør ordineres af en læge. På apoteket kan du også købe en børns "Diazolin", som kan tages (ifølge annotationen) fra tre år. Bivirkninger af lægemidlet er yderst sjældne. De fleste patienter bemærker, at tabletterne tolereres godt. Det er nødvendigt at bekendtgøre kontraindikationerne til brug af diazolin.

Lægemidlet "Ciel"

Prisen på polsk medicin fra bevægelsessyge er 90-120 rubler pr. Pakning (5 tabletter). I en kapsel indeholder 50 mg af den aktive bestanddel - dimenhydrinat. Den primære terapeutiske virkning er anti-emetisk. Også stoffet har antihistamin og beroligende egenskaber.

Tabletter giver lindring på bare 10-15 minutter efter indtagelse. De kan bruges til luft- og søsyge, Meniros patologi og abnormiteter i vestibulær apparatet. Lægemidlet kan bruges til at eliminere symptomerne på bevægelsessyge hos børn (fra 1 år). Det anbefales ikke at tage "Ciel" -tabletter, hvis du har brug for en høj koncentration. Lægemidlet kan forårsage døsighed, svimmelhed, svaghed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.