LovStat og lov

Tadsjikiske konsulat i Moskva, adresse, åbningstider

Flere og flere mennesker i Rusland begynder at være interesseret i konsulatet Tadsjikistan. I Moskva eller i andre byer i landet - det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at folk har en stigende interesse i landet, en allieret. Sagen er, at Rusland og Tadsjikistan forsøger at "få venner". Mange mennesker kommer til Rusland for at arbejde eller permanent opholdstilladelse. Derfor konsulatet i efterspørgslen kapital. Men at borgerne skal vide om organisationen? Hvordan virker det? På hvilket tidspunkt det gjort offentlige modtagelse? Og hvordan det er muligt at kontakte institutionen? Alt dette vil blive diskuteret senere.

adresse

Først, lad os finde ud af, hvad der er den tadsjikiske konsulat i Moskva adresse. Sagen er, at for en konsultation eller indsendelse af dokumenter til forskellige operationer ofte nødt til personligt at kontakte bureauet. Derfor er adressen på den organisation er kritisk.

Find Konsulat Tadsjikistan i hovedstaden kan være tæt på metro "Barrikadnaya". At han kaldes en reference, hvorefter en organisation er fundet. Placeret Konsulat Tadsjikistan i Moskva Skatertny Lane, Bygning 19.

Omkring denne placering kan findes Gnesinyh koncertsal, samt et afsnit af interesse i Georgien Schweiz ambassade. Ambassaden ligger tættere på centrum af Moskva.

tilstand

Og hvordan denne organisation gøre? Dette spørgsmål, også er interesseret i befolkningen. Det er ikke altid får mulighed for at få rådgivning samt registrering og modtagelsen af dokumenterne.

Tadsjikiske konsulat i Moskva har følgende virkemåde: Mandag til fredag, etablering er åben fra 9:00 til 17:00. Lørdag og søndag - lukket. Om onsdagen er receptionen ikke udført befolkning. Det vil sige, i personlige forhold, bedes du kontakte: Mandag, tirsdag, torsdag, fredag.

Men visum problemer er løst hver dag, men kun på hverdage. Visa sektion opererer fra 09:00 til 05:00. Tadsjikiske konsulat i Moskva har en pause til frokost.

Når præcist? Det er umuligt ikke at appellere personligt til den organisation eller for at få råd på telefonen hver dag fra 12:30 til 13:30. Det er frokosttid. Han ikke overført, ikke aflyst. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle borgere.

Telefoner

Sådan kontakter med organisationen? Telefonopkald er forholdsvis godt middel til at få detaljeret rådgivning uden et personligt besøg. Ikke alene kan du afklare alle spørgsmål, men også for at lære om parathed af disse spørgsmål eller andre dokumenter. Også, telefonisk kommunikation hjælper afklare, hvordan den tadsjikiske konsulat i Moskva i løbet af ferien.

Så hvad slags kontakter er tilgængelige for kommunikation? I alt er der 3 telefoner, nogle af dem - det er en fax. Befolkningen kan drage fordel af følgende kombinationer:

  • 8.495.690 57 36;
  • 8.495.690 52 81;
  • 690 02 70 - Fax.

Opkald, som det er blevet sagt, kan det kun være i overensstemmelse med en fast tidsplan Konsulater drift. Resten af råd har ikke. Vent på et svar er ikke nødvendigt og frokostpauser.

andre oplysninger

Hvad mere nyttigt, kan du lære om interesser i organisationen? Tadsjikiske konsulat i Moskva tilbyder en forbindelse ikke kun via telefon, men også via internettet. Til dette formål er der et separat e-mail. Svaret må vente bare i overensstemmelse med tidsplanen i organisationen. Du skal skrive adressen: consulate@tajembassy.ru

Også, alle kan vide på forhånd den tadsjikiske nyheder, samt stifte bekendtskab med visum og konsulære spørgsmål i forhold til Rusland. For at gøre dette, er der den officielle hjemmeside for ambassaden Tadsjikistan. I "konsulat" er normalt det offentlige kan finde alle de nødvendige oplysninger, der er nødvendig for registrering af statsborgerskab, visum eller procedurer for at opnå pas.

Den officielle hjemmeside for den danske ambassade i Tadsjikistan er også tilgængelig. På det, som det er blevet sagt, er der en sektion "konsulat". Du kan også finde fanen "ambassade". Webstedet har en kalender over begivenheder, der offentliggøres her alle de vigtige og relevante oplysninger for de russiske og tadsjikiske borgere.

Det er alt. Nu er det klart, hvad der er konsulat Tadsjikistan i Moskva, adresse, telefonnummer, samt drift. Men på den officielle hjemmeside kan man se ikke kun den nøjagtige placering af organisationen, men også anbefalinger til at rejse til det. Måske er alt, der kan hjælpe offentligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.