LovStat og lov

Meget mobile luftbårne tropper (VDV) Ukraine

Meget mobile luftbårne tropper (VDV) i Ukraine er adskilte bekæmpe arm i strukturen for de væbnede styrker. Dens opgaver omfatter den lodrette dækning af fjendtlige enheder og organisering af sabotage og militære operationer i den bageste.

beskrivelse

Luftbårne styrker i Ukraine er mobile enheder, der kan på kortest mulig tid til at udføre en flytning i et givet område, og at udføre lokalisere militære operationer, herunder dem i den bageste del af den påståede fjende. Fra regulære enheder Airborne anderledes autonom handling, smidighed, evnen til at udføre airdrop, højere individuelle træning krigere.

Airborne Ukraine flag er blåt-grønt klæde, i den centrale del af hvilken en stiliseret billede af den gule farve Ukraine emblem, en afstamning faldskærm. Flankeret af to fly indsat, der ønsker at himlen.

Hovedparten af de luftbårne styrker i Ukraine er baseret på følgende lokaliteter:

 • Zhitomir: Kommando, Airborne Assault Brigade (DSHB) №95, træningscenter №199.
 • Vagter: DSHB №25.
 • Nikolaev: DSHB №79.
 • Lviv: DSHB №80.
 • Druzhkovka: airmobile brigade №81.

skabelse

År for skabelsen af meget mobile tropper er 1992, da Ukraine blev uafhængigt. Baseret på sammensætningen af overfald, overfald og luftfart enheder i det tidligere USSR. Unionen med tiden forblev veludviklet infrastruktur, opbevaring, systemsoftware, som bidrog til udviklingen af denne form for tropper. Efter en række omorganiseringer 5 brigader, forstærket af pansret rotami blev dannet i 2013-2015. I henhold til lovgivningen kan luftbårne enheder indgå i kontingent for fredsbevarende missioner er godkendt af FN.

opgaver

Listen over operationelle mål Luftbårne styrker i Ukraine er:

 • Sabotage i den bageste.
 • Indblanding i styrings- og kontrolsystem.
 • Hindringer for anvendelsen af reserver.
 • Kampen mod fjenden lækket Luftbårne grupper.
 • At tage fat brohoveder og vigtige genstande.

I fredstid, kan den del af VDV påberåbes for at imødegå de ulovlige formationer i internationale operationer med mandat fra FN.

kommando personale

meget mobile enheder, der administreres af:

 • Luftbårne tropper Commander væbnede styrker i Ukraine, generalløjtnant Mikhail Zabrodskii.
 • Stabschef, første næstkommanderende, generalmajor AT Kovalchuk.
 • Første stedfortræder generalmajor Y. Sodol.
 • Næstkommanderende for kamptræning, kamptræning chef oberst VS Ivanov.
 • kommandør for logistik PR vicedirektør Shcherban.
 • Næstkommanderende, chef for Missile tropper og artilleri oberst SS Artamoschenko.
 • Næstkommanderende for arbejdet med personale, chefen for afdelingen på arbejdet med personale, oberst SN Pavlushenko.
 • Næstkommanderende, chef for luft oberst Yuri Galushkin.

Den overordnede struktur af faldskærmstropper i Ukraine består af: luft, airmobile, luft overfald brigader, uddannelsescenteret og enheder giver.

Våben og militært udstyr

På Airborne APU væbnede mandskabsvogne er serier af BTR-70, BTR-80, BTR-3E1, BTR-3DA; kampvogne serie BMD-1, BMD-2, BMP-1, BMP-2; T-80BV kampvogne, pansrede køretøjer KRAZ "Spartan" andre arme prøver.

Bevæbnet med artillerienheder Airborne APU er selvkørende haubitser "Carnation" 2S1 "Acacia" 2S3; selvkørende kanon "Nona" 2S9; bugserede haubits D-30; multiple lancering raket-system BM-21 "Grad"; 82mm mørtel 2B-14 "bakke" automatisk mørtel 2B9 "Basil", 120 mm mørtel 2B11; anti-tank missilsystemer "Stugna-P", "Viola", "konkurrence", "Sturm-C"; mobile kommandoposter og andet udstyr.

Bevæbnet med luftforsvar enheder er Airborne APU SAM "Strela-10" bærbar SAM "Igla" anti-fly artilleri hukommelse 23-2, radarstationer og mobile kommandoposter.

Når VDV Day i Ukraine

Præsidentielt dekret №457 / 2012 fra 27.07.2012, Dag Airborne APU fejret den 2. august. Resolutionen siger, at meget mobile tropper er yder et væsentligt bidrag til forsvarsevne i Ukraine. kamptræning arrangementer for at sikre dannelsen (opretholde) de individuelle færdigheder i i desantirovanii. Foretaget koordinering af enheder og sikre deres parathed til fælles og koordineret indsats med enheder af landstyrker, Marine Corps Navy, andele i andre militære formationer og de retshåndhævende myndigheder.

udvikling

I 2015 airmobile Airborne Brigade blev forstærket panserdivisioner. Således er de blevet luften overfald. Hver af de fem hold skal være udstyret med en tank selskab. At forbedre VDV tanke T-80 blev valgt, da de er på grund af gasturbineanlæg har en fordel i hastighed og manøvredygtighed sammenlignet med T-64. I maj 2017 bekymring "Ukroboronprom" udarbejdet et andet parti af T-80 kampvogne, efter en større omlægning, at sende luftbårne tropper.

I løbet af 2015 er det holdt 18 bataljon taktiske øvelser, 46 selskab taktiske øvelser, 137 brændinger delinger og 420 fyringer af våben af kampkøretøjer og tanke. Først holdt 5 brigade taktiske øvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.