ComputereSoftware

Som i "Eksele" make tabel sammensatte

Opsummeringstabeller er interaktive visning af information, der giver brugerne mulighed for at analysere grupper og større mængder af data i en kortfattet, tabelform for nem rapportering og analyse. En fordel ved denne funktion i Excel, er, at det giver dig mulighed for at redigere, skjule og vise forskellige kategorier i en enkelt fil for at angive en alternativ visning af data. I denne artikel kan du læse vejledningen om, hvordan du "Eksele" lave en tabel.

Trin 1 af 3: Konfiguration fra bunden

Start Microsoft Excel.

Klik på menupunktet "Data" og derefter vælge den sammenfattende tabel (bemærk: i versioner af Excel 2007/2010, udføre "Indsæt"> oversigt).

Angiv at finde de data, du har til hensigt at generalisere. Hvis denne information er i Excel liste, der er i øjeblikket åbent, softwaren vælger automatisk det område af celler. Klik på "Næste".

Sørg for, at indstillingen "Ny liste" er valgt efter at have klikket på "Næste" fra det foregående trin. Når du har gjort det, skal du klikke på "Afslut".

Trin 2 af 3: Hvordan at oprette tabellen i "Eksele"

Hvis det er nødvendigt, justere området i tekstfeltet. Disse egenskaber er placeret under menupunktet "Vælg bordet." Hvis informationskilde for tabellen er en ekstern, skabt i et særskilt program (fx Access), klik på "Brug eksterne datakilder." Efter at finde menupunktet "Vælg Connection" og derefter klikke på dialogboksen med titlen "Eksisterende forbindelser".

Gør valg af placering for at skabe Pivottabel. Som standard Excel-tilstand opretter den som en ny side, der skal føjes til bogen. At tale om, hvordan man "Eksele" gøre tabellen, så det dukkede op på en given plade, skal du klikke på "Eksisterende List" -knappen udvælgelse, og derefter angive placeringen af den første celle i tekstfeltet "Placering".

Klik på "OK". Derefter skal du føje en ny tom gitter for pivottabel, og derefter brug for at vise opgaveruden "Field List pivottabel." Dette panel er opdelt i to dele.

Åbn menupunktet 'Vælg felter for at føje til rapporten "og udfylde alle navnene på de felter i kildedata.

fyldning

Som i "Eksele" lave en tabel? Fortsat at udføre de instruktioner, bør du få en boks på skærmen, opdelt i fire arbejdsområder, som skulle angive filter, kolonneetiketter, linjer og værdier.

Tildel felt i opgaven "pivottabel Field List" i dets forskellige dele. Træk feltet navnet på menupunktet 'Vælg felter for at føje til rapporten "i hver af fire zoner.

Foretag justeringer efter behov, indtil du ser din ideelle resultater.

Trin 3 af 3: Forståelse af de oprindelige vilkår, eller hvordan man laver en tabel i "Eksele" lettere

Først og fremmest forsøge at forstå centrale definitioner. Der er flere betingelser, der kan, ved første øjekast, synes uklar.

Hvad er et filter? Denne region indeholder felter for at søge efter de i oversigtstabellen, ved at filtrere dem ved ethvert tegn. De tjener som markører for rapporten. For eksempel, hvis du indstiller "Year" som et filter, kan du få vist de summariske oplysninger i tabellen for visse perioder eller for alle årene.

kolonner signatur - dette område har et felt, der definerer placeringen af data er angivet i oversigtstabellen kolonner.

Signatures rækker - det nævnte område omfatter et felt, der definerer placeringen af dataene i linjen.

Felter indeholder værdier, der angiver, hvilke data er repræsenteret i cellerne i pivottabel. Med andre ord, det er de oplysninger, der er sammenfattet i den sidste kolonne (kompileret som standard).

Felt fra kildedata, som du tildeler en side (eller filter) vises i pivottabel.

Forståelse af de ovennævnte værdier, samt nogle andre indstillinger vil give dig mulighed for bedre at forstå, hvordan man "Eksele" lave en tabel. Husk på, at forskellige versioner af programmet, kan nogle menupunkter forskellige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.