SundhedStomatologi

Granulom - en betændelse, der skal behandles!

Granulom - en temmelig kompliceret tandsygdomme, der kan reducere tand funktionalitet betydeligt og resultere i fjernelse eller tab. Det er kendetegnet ved forekomsten af inflammation på et bestemt væv site, som er ledsaget af fremkomsten af pus (pose kan nå en diameter på ca. 5 mm).

Repræsenteret ved sygdommen kan give impulser til udviklingen af andre patologier: flux, hjerteproblemer og nyreproblemer. Kan lide og andre organer. Derfor granulom - en sygdom, der kræver korrekt diagnose og behandling. Anerkend patologi er ikke let. Det kan være ledsaget tandpine, og på senere udviklingsstadier - en forhøjet kropstemperatur og mørkere emalje. Dog kan problemet ikke levere nogen beviser for eksistensen. Derfor skal tandlægen udpege en ekstra røntgenundersøgelse, som vil ikke kun vise tilstedeværelsen af poser af pus, men også at angive deres placering.

Granulom - en sygdom, der skyldes betændelse i det bløde væv omkring tanden. For at forhindre fremkomsten og udviklingen af sygdommen, bør omgående behandle alle infektioner, der opstår i kroppen, samt at overvåge hygiejnen i mundhulen. Men hvis problemet er der allerede, bør du slippe af med det så hurtigt som muligt. Det skal bemærkes, at man ikke kan gøre det selv, så du er nødt til at kontakte en kvalificeret tekniker.

Behandling kan være terapeutisk og kirurgisk. Den anden mulighed er brugt meget oftere. Hvis der registreres problemet og tiden er endnu ikke startet, kan du prøve at løse det ved hjælp af medicin. Granuloma på tandroden behandles med administration af medikamenter ind i rodkanalen. Lægemidler er valgt lægen i lyset følsomhed af organismen og patientens individuelle karakteristika. Naturligvis kan enkelt administration være tilstrækkelig.

Granulom - en sygdom, der sjældent helbredes ved hjælp af folkemusik metoder. Under fjernelse af betændelse i tand-kanalen ikke bør være åbne. Hvis det vil få madrester, så resultaterne af behandling vil blive til intet.

I avancerede tilfælde kræve fjernelse af granulom. Proceduren består i, at en syg tand gjort skæres tandkødet og fjerne pus. Da han ikke helt kan komme ud på én gang, er stoffet indsat i en lille drænslange. Fjern det kunne være et par dage. Efter at du skal helt klart stedet for inflammation, og fortsætte behandling med antibiotika.

Derhjemme kræver skylning af mundhulen med brug af antiseptiske midler. Naturligvis skal patienten også tildele smertestillende og narkotika, der hjælper lindre hævelse i tandkødet. Efter denne procedure tanden er næsten fuldstændig bevaret. Når denne kanal er forseglet. Protesen i dette tilfælde er det ikke nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.