SundhedSyn

Fuchs endotel dystrofi. Hvad er Fuchs' dystrofi

Hornhinder betegner en ydre forreste skal designet til at udføre sikkerhed, fiberoptiske og vlagoprodutsiruyuschuyu brydende funktion. Hornhinden er mere modtagelige for skade end andre dele af øjet, der kan føre til dens degeneration.

Hvad er dystrofi: en form for dystrofi

Hornhindedystrofi omfatter en lang række sygdomme, der fører til dis forreste udvendige membran af øjet. Afhængigt af hvilken lag af hornhinden ramt af (i alt fem), er der flere former af sygdommen:

 • epithelial dystrofi form er den manglende evne til at beskytte epitelceller eller deres antal er utilstrækkelige;
 • membran dystrofi, som provokerer ukorrekt syntese af corneale proteiner;
 • stromal dystrofier form opstå på grund af ændringer i stroma;
 • endotel dystrofi formular - dette Fuchs dystrofi.

Årsagerne til dystrofi

dystrofi årsagen ligger i det tab af specifikke gener. Lokalisere overtrædelser vil kun smal-analyse, hvorefter det er muligt at tale om den primære eller sekundære form for dystrofi.

Primær dystrofi er arvelige. Denne sygdom er bilateralt. Udvikling regnskab for børn eller ungdomsårene, er ikke ledsaget af betændelse. Krop følsomhed reduceres langsomt, ofte ubemærket af patienten.

Sekundær degeneration resultat fra skade øjne efter operationen, inflammatoriske eller autoimmune sygdomme.

Endotel form af sygdommen

Endotel sygdom kaldet Fuchs' dystrofi henviser til de primære, genetiske former af sygdommen. Lad os tale om det mere poodrobno.

Hvad er Fuchs' dystrofi? Det skader inderlag af hornhinden, som udfører funktionen af pumpen, udpumpning væsken fra dets sekvens. Overskydende væske i hornhinden fører til dens uklarhed. Frem, Fuchs dystrofi fører til en gradvis ødelæggelse af endotelceller.

Over en periode, der er mangel på celle erstattet af en forstærket arbejde tilbage. Patienter med tidlige fase sygdom, forbigående synstab i morgen tid. Dette skyldes den manglende evne vaporatsii fugt fra overfladen af hornhinden i løbet af natten, hvilket resulterer i ophobning. Åbne øjenlåg tillade fugt at fordampe naturligt, hvilket resulterer i normalisering af tilstanden observeret i løbet af dagen. Da genoprettelse af endotelceller ikke kan være, de dør gradvist, fordi synet reduceres. Når kritisk hurtige fald drift kan pålægges af hornhindetransplantation.

Symptomatologi endotel dystrofi

Kliniske manifestationer af Fuchs' dystrofi kan udtrykkes på forskellige måder: fra asymptomatisk til svær rezey og synlig erosion.

I de indledende faser der:

 • sløret syn, hvilket vil forbedre i løbet af dagen;
 • når man ser på blænding af lyskilde;
 • tilstedeværelsen af følelse af fremmedlegeme i øjnene.

Progressiv patologi har sådanne symptomer:

 • kramper og rødme;
 • fotofobi;
 • lysfølsomhed;
 • hævelse af den ydre membran af øjet.

Ødematøs hornhindedystrofi: Fuchs dystrofi

Epitel-endotel dystrofi kan være primær og sekundær. Sekundær hendes udseende er resultatet af en skade eller efter operationen. Sygdommen udvikler sig på det ene øje. Bulløs dystrofi, er Fuchs årsagen udtrykt som en husholdnings-, industri- eller kirurgisk trauma. Og den vigtigste forskel fra den primære ødematøse underernæring er et begrænset område for forekomst af ødem, omkring hvilken raske celler kan erstatte defekt. At starte sygdom karakteriseret ved svag uklarhed i de dybe lag af hornhinden og let hævelse. Progression af sygdommen fører til øget grad af langsommelighed og uklarhed, ruhed og fremkomsten af små bobler på hornhinden. Der er en stigende fotofobi og smerte.

diagnosticering af sygdommen

Fuchs endotel dystrofi diagnosticeret øjenlæge. Under receptionen, lægen ikke blot undersøge hornhinden med en spaltelampe, men også indsamle en historie af sygdommen. Udover ultralyd pachymetri som viser hornhindetykkelse og bidrage til at vurdere kan anvendes graden af hævelse.

Endotel mikroskopi gør det muligt at tælle antallet af endotelceller pr kvadratmillimeter område.

dystrofi behandling

Den indledende fase af sygdommen involverer den traditionelle behandling med dråber og øjensalver, som fremmer fjernelse af fluid fra hornhinden. Men konservativ behandling alene sinker processen med ødelæggelse af hornhinden. Recovery kan kun sikres ved operation. Når epithelmembranen eller tackle anvendes laser fjernelse af patogene del. Skader på dybere lag fyldt hornhinde transplantation. Nogle gange er det nødvendigt at fuldføre fjernelsen af den centrale hornhinde. Gennemsigtigheden af hornhinden efter kirurgisk manipulation er genoprettet, symptomerne forsvinder. Men nogle gange Fuchs' dystrofi kan forekomme igen efter et par år, hvilket vil føre til re-håndtering.

forebyggende foranstaltninger

Patienter, der søger lægehjælp i de tidlige stadier af sygdommen, hjælper lettere. Komplekset af forebyggende foranstaltninger bør omfatte en god kost, da kraftcellerne i hornhinden er direkte afhængig af, hvad patienten spiser. Mad skal være nærende og velafbalanceret med den indgår i det grøntsager og frugter. Naturligvis bør undgå alle skader og søge læge i tilfælde af de første ubehagelige fornemmelser i øjet.

Varigheden af søvn af patienten med en disposition for sygdommen bør være mindst otte timer, så kroppen godt og afslapning, og dette igen, vil forhindre problemer med hornhinden i øjet. Ved identifikation dystrofi bør ikke bære kontaktlinser, som kan forværre situationen.

Ved dystrofi hornhinde kan føre som arvelige faktorer og skade, beskadigelse eller sygdom i organet for synet. Rettidig behandling efter lægehjælp og periodiske forebyggende inspektioner vil hjælpe ikke at forværre situationen og væsentligt forbedre tilstanden af patientens krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.