TravelingHoteller

"all inclusive" hoteller i Vietnam 5 stjerner. Er det muligt at finde en erstatning for den elskede Tyrkiet?

Vietnam - et ideelt sted for turister, der sætter pris på smukke naturlandskaber og muligheden for at slappe af tidsfordriv. Højt serviceniveau på hoteller af højere kategorier bemærket af mange rejsende. Men komplekserne med fem stjerner i landet er relativt få, kan de bogstaveligt talt tælles på fingrene på den ene hånd, og 5-stjernede hoteller i Vietnam ( "all inclusive") i almindelighed enheder. Overvej nogle af dem placeret på kysten.

Riviera Beach Resort and Spa (5 stjerner)

En liste med titlen "De bedste hoteller i Vietnam, 5 stjernede all inclusive" legitim leder af Riviera, da dette er det eneste hotel, fuld af russerne gik ind for magtsystem.

Komplekset er helt ny, blev det åbnede i 2015. I øjeblikket det giver turisterne gode indkvartering priser i kampagnen for at tiltrække opmærksomhed til sig selv. Det er derfor, i den nærmeste fremtid er et besøg værd.

Han er ideelt placeret på en fjern tyndt befolkede strand i Nha Trang Bayzay med fint hvidt sand og en blid indgang i havet. Dens samlede areal er mere end ti hektar! Det er værd at vide, at indtil hele den grundlæggende infrastruktur er nødt til at få mindst en time. Dog vil rejsende ikke blive skadet, da hotellet har utallige underholdning.

Fritid

 1. For børn, der arbejder Angel Club 09:00 til 20:00 med en russisk-talende pige-lærere.
 2. Voksne besøgende kan gå på et moderne fitnesscenter.
 3. For hele komplekset uret med trådløst internet rundt.
 4. Alle hoteller i Vietnam 5 stjerner ( "all inclusive"), et billede af, der bekræfter dette faktum, en storslået anlagt grønt område, og Rivieraen - er ingen undtagelse. Dette vil være en betydelig fordel i udvælgelsen af komplekset for familier - der vil altid være der, hvor at gå om aftenen eller i løbet af dagen.
 5. Den har sin egen spa-kompleks med saunaer, bade og jacuzzier.
 6. På stranden kan du nyde vandsport og tage en tur på en katamaran eller en jet ski.
 7. I sin fritid, har vi en unik mulighed for at gå på en ubåd turné sammen med en instruktør.
 8. Hotellet har to store swimmingpools.

Tjeneste i komplekset

Riviera hotel management bekymrer sig om komfort af sine gæster:

 • 4 gange om dagen i centrum af Nha Trang rejser gratis shuttle-bas;
 • virksomhedernes racer kan leje en smuk konferencerum med en samlet kapacitet på op til 100 personer;
 • har sin egen butik med alle de nødvendige rejse bagateller.

Da Riviera ligger i de "Hoteller i Vietnam, 5 stjernede all-inclusive", ville det være forkert at sige om fødevarer.

For turister, der er blot to vigtigste restauranter og en bar med sodavand og snacks. Ud over basale fødevarer og snacks, kan turisterne tage en forfriskende ubegrænset alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

storslåede Vinpearl

En anden fremtrædende plads i de "Hoteller i Vietnam, 5 stjernede all-inclusive" er det netværk af hoteller "Vinpearl", som er placeret på den samme ø ud for Nha Trang. Her kan besøgende få svævebanen.

Der er boliger for enhver smag: bungalow skrive væk fra afviklingen af børn med mulighed for en afslappende ferie, er der en stor ny skal med aktiv animation for børn i området.

Et af de stykker af komplekset er tilstedeværelsen af denne samme ø hugest forlystelsespark "Vinpearl", som går rejsende fra hele landet.

I programmet for turen pakken "all inclusive" og inkluderer et besøg til denne park en ubegrænset mængde af tid. Her kan du finde et fantastisk show af springvand, delfin, en forlystelsespark og et vandland med høj kvalitet, nye dias.

Da dette er et nyt land for turisme segmentet, Vietnam 5 stjernede hoteller ( "all inclusive"), anmeldelser, hvoraf oftest positivt, nødvendigvis nybyggede hus med den bedste service i hele Asien. Derfor kan du vælge absolut enhver hotel: en fejl og fortryder sit valg vil være vanskeligt.

En anden vidunderlig kompleks

Bagtrop "Hoteller i Vietnam, 5 stjernede all-inclusive" luksus og et unikt sæt af AMIA, beliggende 8 km fra centrum af Nha Trang.

Det har også alle de attributter af det niveau af afslapning Laksheri - et enormt område, privat hvid strand, fremragende kvalitet mad, et stort antal værelser i ægte asiatisk stil, og selvfølgelig, spa-kompleks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.