BilerMotorcykler

Chopper - hvad er det? Deres underarter

Enhver, der har længe været interesseret i biler og motorcykler, skal vide, at motorcykler er af forskellig art. En af dem er en helikopter (billeder er angivet i denne artikel). Hvad er denne helikopter og hvad er det sådan? Ved, det er en motorcykel, og også en cykel. Spørg: "Hvordan er det her?". Læs nedenfor.

Hvad er en helikopter?

Chopper (betyder en motorcykel) har en langstrakt ramme og en forgaffel. Motorcykler med en almindelig ramme og gaffel hedder lager. Før chopperne var der serielle motorcykler, som senere blev konverteret til racing (de såkaldte bobbers, fra det engelske ord bob - kotortkaya haircut). Til sammenligning med bobbers har motorcykler af denne type ikke unødvendige detaljer - forreste fløj, den dybe bagfløj og nogle gange endda forreste bremse. Endvidere er rammen endda stærkt ændret. Hun blev sat på et højt chokerende ratt, ryglænet (dets rødder stammer stadig fra bobbers), fodpladerne (de blev fremført), så motorcyklisten kunne sætte sine fødder. Desuden har mange neo-choppere et baghjul, en tør ramme (som ikke har en bagudhængning), en tank, der er formet som en dråbe, en såkaldt facetteret kiste og et stort antal kromdele.

Chopper - hvad er det? For første gang syntes denne motorcykel i USA, hvor entusiaster begyndte at engagere sig i lignende transportmidler. Russiske fans gør choppere fra motorcykler af andre modeller, såsom "Ural" eller "Dnepr". I vores land blev der også skabt en industrielt produceret helikopter Ural-Volk. De mest berømte skabere af denne motorcykel er Russell Mitchell, Scott Gillen og andre.

Chopper: oprindelseshistorien

Ikke meget kyndige mennesker i vores tid er såkaldte alle motorcykler, der adskiller sig fra klassikerne, men det er ikke sandt. Chopper - helt unik motorcykel. Ja, lad det blive ændret, men det er ikke en sportsbike eller et langrend. Efter anden verdenskrig begyndte de amerikanske soldater, der kom hjem, at savne hastigheden. De ønskede noget nyt, så de opfandt chopper efter et langt arbejde. Vi begyndte med tuning af andre motorcykler, og så fik de tanken om, at det var muligt at oprette en helt unik model, der gør andre lettere. Til sin oprindelse skyldes denne motorcykel de skøre unge mennesker, der bor i USA. I vores tid, fjerner du alle de ekstra detaljer fra motorcyklen, der gør en chopper ud af det, kan du lette dens vægt med omkring fyrre kilo. Dette er meget praktisk, da den nye transport bliver meget nem at bruge.

I 1960'erne, efter at arbejde på lethed og hastighed blev udført, begyndte man at vise og afvige blandt ejere af motorcykler. Alle forsøgte at udtrykke og understrege den unikkehed af hans jernhest foran andre. Efter et langt arbejde med udseende, hastighed og andre komponenter i motorcyklen, som nævnt ovenfor, er det tid til lyse, usædvanlige, stilfulde ændringer. Først ændrede rammen, og så alt andet.

Mini Chopper - hvad er det, og hvordan adskiller det sig fra det sædvanlige?

Som mange har gættet, adskiller den sig fra den almindelige helikopter i første omgang i størrelse. Mini-chopper du kan se på billedet nedenfor.

Han har noget privilegium over en almindelig motorcykel: Hvis motorens volumen er mindre end 50 kubikcentimeter, er der ikke brug for ret, men hvis dette volumen tager over 50, skal du have rettighederne til kategori A for at styre denne motorcykel. I en almindelig helikopter Indikatoren - mindst 400 kuber, så for ham er rettighederne altid obligatoriske. Et nødvendig stadium for ejere af en genopbygget motorcykel er overgangen til trafikpolitiske standarder. Det er nødvendigt at registrere, at de tidligere har bestået evalueringen af køretøjet og dets anerkendelse som egnet til kørsel. Efter alle disse procedurer skal du få et diagnosekort og OSAGOs politik. Alt på disse procedurer er afsluttet.

Bichopper: typer, foto

Cykelhackeren er en lang cykel, der ligner de såkaldte ældre brødre. Dette er en dyr fornøjelse, men deres ejere bliver bogstaveligt talt forelsket i denne model, og alle anbefaler det. I et område, hvor det mildt er ujævne veje, er denne transport simpelthen uerstattelig, den passerer igennem gruber, hvorefter det ikke er nødvendigt at reparere de punkterede og deflaterede dæk som på andre cykler, som ejerne siger. Det anbefales heller ikke at køre på det uden beskyttelse, især første gang, da sandsynligheden for at falde fra en uerfarne rytter er høj. I dag er disse motorcykler meget populære, og unge mennesker elsker især cykelhuggere. Spørg: "Chopper - hvad er det?". Det er praktisk, nemt og praktisk, det eneste negative er prisen.

Moto-chopper - er denne praktiske transport?

Nybegyndere inden for motorcykler spørger ofte, om det er værd at købe en helikopter. Hvad er usædvanligt og attraktivt for denne model? Hvor god er det? Er det praktisk nok? Vi vil vise dig, hvordan man gør det rigtige valg af en motorcykel.

Almindelig motorknopper har mange kromdele, en trådet sadle, trunker anbragt på motorcykelens sider, blød suspension, en tank, der ligner en dråbe, fodspor foran enheden, et smalt og stort diameter forhjul, bredt baghjul (diameter mindre end foran). En sådan motorcykel passer til en person, der nyder at rejse med fuld komfort udenfor byen. For nybegyndere er chopper-modellen af et firma som Yamaha meget passende.

Svaret til Voras: "Chopper: Hvad er det, og hvad repræsenterer det?" Allerede modtaget. Før du køber en ny transport, skal du kontrollere nogle af de obligatoriske aspekter. Først og fremmest er det så godt reduceren, så kontroller tilstanden af olien. Sørg derfor for, at der ikke er nogen korrosion på gaffel- og gastanken, kæden og lejerne er ikke slidt ud. Det er også ønskeligt at foretage et testdrev: Kør en helikopter, der har udviklet sin hastighed til 100 km / t, motoren bør ikke stoppe eller lave underlige lyde. Hvis alt dette du har taget i betragtning, og der ikke er noget at finde fejl med, kan du sikkert købe et køb.

konklusion

Chopper - hvad er det? Du har sandsynligvis ofte stillet dette spørgsmål. På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at hans valg - det handler ikke om lungerne, du skal grundigt henvende dig til det, og det er ikke vigtigt, om du er nybegynder, amatør eller professionel. Men vi må indrømme, at chopper er en fremragende transport. Det er praktisk og praktisk at bruge, har kun gode anmeldelser fra dem, der allerede har lavet det, og folk køber stadig eller foretager denne form for transport. Så velkommen til at bruge det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.