BilerMotorcykler

"Java-634" - et populært motorcykel halvfjerdserne

I 1973 har ingeniørerne i den nationale virksomhed JAWA udviklet en ny model af en motorcykel, der tilhører en stor familie "Java-350." Det var udstyret med en to-takts motor med en slagvolumen på 350 cm 3 og veletableret i de tidligere modeller. Denne model kaldes "Java-634" og udgivet med mindre forbedringer for ni år (indtil 1982).

Den sovjetiske marked "Java-634" var til stede med betegnelsen 634/01. For det indenlandske marked produceret en model 634/4/03. Grundlæggende forskelle de havde, med undtagelse af motoren. "Java", produceret til tjekkoslovakiske marked, der er udstyret med en mindre magtfulde kraftenheder (19 hk til 22 hk), for ikke at overskride de europæiske regler om støjniveau (84 dB).

Motorcykel Beskrivelse "Java-350" (type 634)

skæbne

Motorcykel "Java-634" er designet til at bære en eller to personer og varer alt vægt til 180 kg ensporet køretøj. Den er designet til bevægelse, ikke kun for asfalterede veje, men også på et land, der har gjort ham yderst populære i vores land. Til en motorcykel kan slutte sig til siden eller bagsiden af traileren ved hjælp af yderligere dele.

motor

Kraftenheden er en totaktsmotor med en luft kølesystem volumen 350 cm3, stand til at accelerere motorcyklen til 128 km / t. To cylindre er anbragt på tværs af længdeaksen med hang til 25 ° C. Tank kapacitet - 16 liter brændstofforbrug - 4 liter per 100 km. Kendetegnet ved høj pålidelighed og holdbarhed, det er fremragende i pick-up og lav støj. For fejlfri drift er nødvendig for at fylde tanken blanding af benzin og olie i en andel på 1:30.

transmission

Motorcykel kobling opererer i et oliebad, er en multi med stål diske og den ildfaste foring. For sin kontrol på venstre side af rattet koblingshåndtaget er placeret. Endvidere er der tilvejebragt en semi-automatisk nedlukning, når der skiftes gear.

Transmission foretages fire-med glidende gear. For gear har en fodpedal, kombineret med starten af motoren krumtap.

chassis

"Java-634" har en ny rammekonstruktion, som er udformet med en roterende boom, der har den nødvendige styrke og stivhed af operationen som en motorcykel med sidevogn, og uden det.

Bremserne på motorcyklen uafhængig tromle, mekanisk drevet. Bremsning forhjulene ved hjælp af håndtaget placeret på højre styret, den bageste - fodpedalen (også til højre).

Forhjulet, samt stål spiralfjedre med hydrauliske dæmpere er fastgjort til teleskopgaffel, som sikrer god ydeevne ved kørsel på ujævne veje.

Den bageste pendul gaffel hvor hjulet er fast, giver god stabilitet ved kørsel på våde og glatte vej på grund af det tilstrækkeligt brede støtte.

electrics

På en motorcykel "Java-634" batterisystem påføres antændelse spænding på 6 V. seks-polet generator med en nominel effekt på 75 W, som er monteret på legemet af børsten, afbrydere, og kondensatorer, er fastgjort til krumtaphuset. Batteriet er placeret under de dobbelte sæde pude former.

På instrumentbrættet er der fire kontrollampe: rød - for tændingen styresystemet (slukkes, når generatoren begynder at arbejde), blå - medtagelse af fjernlys, grøn - blinklys, gul - neutral gearstangen.

Motorcykel "Java-634", karakteristika og udseende, som kan rette ikke betragtes som en kilde til stolthed tjekkoslovakiske designere, produceret i flere udgaver. Den seneste af disse var 634/7, som med mindre design ændringer holdes alle de grundlæggende detaljer forbundet med en generation "Java-350/634".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.