BilerBiler

"Bugayets" (tændrør): anmeldelser, photos

Teknologi står ikke stille. I produktionen af bilen motordele anvendes de mest avancerede teknologier, der sikrer stabil drift af systemet, selv i stressede forhold. Dette fører til en forbedring af de grundlæggende egenskaber af køretøjet.

отличаются усовершенствованной конструкцией. Stearinlys "Bugayets" anderledes avanceret design. På grund af dette, ifølge producenten, er det muligt at kompensere for den dårlige kvalitet af benzin, for at sikre den normale arbejde af motoren under forskellige driftsforhold. Hvilke kvaliteter har afgivet produkt vil hjælpe til at forstå råd af erfarne mekanikere.

Generelle egenskaber

представлено далее) представляют собой инновационный продукт. Stearinlys "Bugaets" (foto præsenteres senere) repræsenterer et innovativt produkt. De var specielt udviklet til benzinmotorer og gasmotorer.

Fra traditionelle stearinlys repræsentation af elementet afviger ved tilstedeværelsen af en særlig kegle dyse. Det er lavet af varmebestandig legering. I centrum af dysen er placeret gnist punch. Det fremmer dannelsen af et ensartet flamme. Det er dannet før eksplosionen af brændstof i kammeret.

En lignende innovation sikrer let start motor i koldt vejr. Dette forbedrer ydeevnen af motoren i tomgang. которые оставляют профессиональные технологи, говорят об увеличении мощности мотора при использовании представленного продукта. Anmeldelser af Candlelight "Bugayets", der efterlader de professionelle teknologier, viser en stigning i motoreffekten ved hjælp af de præsenterede produkter. Dette øger dens dynamik og stabilitet.

Design funktioner

Bugaets) , которые сегодня представлены в продаже, относятся к пятому поколению. Tændrør "Bugayets» (Bugaets), der nu er repræsenteret i salget, hører til den femte generation. Deres design har en række særlige kendetegn. Resonatorlegeme er fremstillet af en tynd plade af varmebestandigt stål. Det påføres den katalytiske belægning.

resonatoren består af et cylindrisk hus og den koniske del. Den første af dem giver dig mulighed for at køre i produktet i en kasse med stearinlys. Den koniske del er over og under huset til gnistgabet. Den er fastgjort med elektroden. Han svejsede side-til-ende. Den koniske del af hulrummet af sagen har en særlig kanal til elektroden.

Gennem denne organisation eliminerer sandsynligheden for microcline under drift og ved antændelse. Også forhindret forekomsten af friktion stempelskørtet i cylinderhuset. Undtaget termodynamisk spark. forbrænding brændstof er hurtigere og mere effektiv. Motoren begynder at fungere stabilt. Brændstofforbruget er reduceret. Motoren vil køre i lang tid. Med et specielt design stearinlys har en levetid på omkring 100 tusind. Km.

egenskaber

предоставляют независимые технологи. Anmeldelser af Candlelight "Bugayets" tænding leveres af uafhængige ingeniører. De hævder, at repræsentationen af elementet har en række særlige egenskaber. Tænding på dette design begynder i rummet fleste stearinlys. Akkumulere tilstrækkelige charge energi enhed brande i forbrændingskammeret ekspanderende kraftig ladning ligner fakkel. Dermed forbrænding er ensartet fordelt. Med konventionel gnist det spiraler.

Gnistgabet således vil være længere med 30%, samtidig med at den samme spænding på opdeling. Plasma bold stiger, men til et vist punkt antændelse indtræffer. Derfor, når højspændingen fordeling af brændstoffet ikke forbruges. Kun når stemplet er dannet af en plasma bold sunket. Det er rettet mod midten af kammeret. Her og antændelse af brændstoffet sker.

работают стабильно. Selv udtynding "Bugaets" brændbar blanding tændrør fungere stabilt. Det er således muligt at undgå den elektriske udladning på elektrodeoverfladen. Dette forlænger levetiden.

arter

Der er flere varianter af de præsenterede produkter. De er opdelt i to grupper. Den første er mærket med bogstavet "B", og den anden - bogstavet "T". В2, В12, В7 и т. д. применяются в нескольких случаях. Stearinlys "Bugaets" B6, B2, B12, B7, og så videre. E. Applied i flere tilfælde. De er installeret i køretøjer, der drives på gas type. Også instrumenter gruppe "B" kan monteres på erhvervskøretøjer ( "Gazelle" type) og når der arbejdes maskiner i betingelserne for sporet.

Med "T" -serien er fem-elektrodeanordninger. De er udviklet specielt til de barske russiske klimaforhold. Selv i ekstrem kulde præsenteret udstyr vil gøre det muligt for motoren at afvikle simpelthen.

обеспечивают наиболее длинную искру (3 мм). Ifølge anmeldelser stearinlys "Bugaets" T4 giver den længste gnist (3 mm). Dette fremmer stabil motordrift i tunge betingelser, er udelukket udeladelser tænding proces.

udgifter til

Tændrør sælges i sæt af 4 stykker. Valget afhænger af de særlige kendetegn ved bilens systemer. Før du køber, du har brug for at komme ud af motoren på fuld tid stearinlys og sammenligne det med størrelsen af "Bugayets" produkter.

начиная с модели ВАЗ-2101 до ВАЗ-2109, а также прочих отечественных марках автомобилей). For indenlandske køretøjer oftest bruges stearinlys "Bugayets B6" (på "Tilskud", startende med den model VAZ-2101 til VAZ-2109, samt andre indenlandske bilmærker). Omkostningerne ved dette sæt er 2000-2500 rubler. Kittet kan også indbefatte en aktivering brændstofsystemet. Omkostningerne i dette tilfælde er 2650-2700 rubler.

Andre Series kategori "B" vil koste kunden fra 1800 til 2700 rubler. At vælge de ønskede produkter, er det nødvendigt at tage hensyn til anbefalingerne fra motorfabrikanten vedrørende bemanding detaljer. "T" serie solgt et sæt af 8 stk. Omkostningerne er 1300 rubler.

Sådan vælger stearinlys

Б7, Б4 и т. д. отличаются рядом характеристик. Stearinlys "Bugaets" B6, B7, B4, og så videre. G. forskelligt antal karakteristika. De har en anden type segl. Dimensioner på hver model er anderledes. Præsenteret detaljerne kan erstattes af de populære sorter af stearinlys. Det er nødvendigt at tage hensyn til den varme rating.

For indenlandske bilmodeller, at en særlig tabel giver mulighed for at afhente et lys korrekt. Så for VAZ (2101-2107 karburator, SGC), der anvendes arter B3-B6. De er beregnet til VAZ (2101-2109 karburator, elektronisk tænding).

говорят об их универсальности. Anmeldelser af Candlelight "Bugayets B6" på "Tilskud" tale om deres universalitet. De er velegnede til både injektor. Men på den "Gazelle", GAZ, PAZ, bør ZIL erhverve B2 enhed. Detaljer skal vælges i overensstemmelse med de tilgængelige dimensioner og varme rækkevidde for udenlandske biler. Det er også vigtigt at overveje værdien af tændrørets hul. Anvendelse forskelligt udstyr, kan dette tal variere betydeligt.

fordele

Nogle drivere er spekulerer på, om det er rigtigt, at disse produkter har forbedret kvaliteter eller er skilsmisse. В2, В7 и прочие разновидности обладают массой преимуществ. Stearinlys "Bugayets" B6, B2, B7 og andre sorter har mange fordele. Dette fremgår af de faglærte teknikere.

For det første, er der betydelige brændstofbesparelser (15-20%). Bilen bevæger sig mere jævnt. Motor output forøges med 20%. også reducerer accelerationstiden af maskinen til 100 km / t.

Den vigtigste fordel ved en sådan struktur er let start i koldt vejr til -40 ° C. Ensartet forbrænding reducerer opvarmningen i motoren. Etableret tændingssystem kræver ikke yderligere konfiguration. I dette tilfælde udstødningsgasserne er mindre toksiske. På grund af sådanne fordele præsenteres stearinlys bliver stadig mere populære blandt indenlandske bilister.

Økonomisk og miljøvenlig

Høje niveauer af effektivitet og miljøvenlighed er forskellige lys "Bugayets". технологов о представленной конструкции позволяют вникнуть в этот механизм. Bedømmelser teknologer af den illustrerede konstruktion, giver et indblik i mekanismen.

Reducere brændstofforbruget sker ved at ændre forholdet mellem mængden af brændstof og luft i blandingen i tomgang. Brændstof bliver udtømt. Det brænder jævnt. I dette tilfælde er de mekaniske tab betydeligt reduceret. Mest af alt, kan du se brændstoføkonomi, når de rejser ud af byen. Ridning på sporet det fremmes.

For at teste dette skal du måle bilens kilometertal siden ved besættelse af en fuld tank til LED-lys signal. B6, например). Proceduren er udført tre gange, når standard apparat, bliver lys "Bugaets» (B6, for eksempel).

Princippet Flare forbrænding reducerer toksicitet emissioner. Brændstof forbrændes næsten fuldstændigt. Målenøjagtighed af denne påstand kan foretages på værkstedet. Til dette formål specialudstyr.

negative anmeldelser

Lysestage mærke "Bugayets" har en masse modstridende meninger om udførelsen af produktet. Nogle hævder, at det er en lav kvalitet produkt, som ikke kan have de ovenfor anførte egenskaber. Andre mener, at deres bil begyndte at fungere bedre, når du bruger stearinlys "Bugayets". «Лада Гранта», ГАЗ это или другое авто - не суть важно) чаще положительные. Anmeldelser ( "Audi B4 ABK", "Lada Granta" GAZ denne eller andre biler - ligegyldigt) oftere positivt.

Fundet de negative kommentarer er som regel mere optaget af det faktum, at størstedelen af bilister simpelthen ikke tillid til denne teknologi. Nye udviklinger ofte mødes kritiske indenlandske bilister. Ikke desto mindre er det værd at bemærke, at som regel fejl og afvigelser i driften af motoren, der er beskrevet af brugerne, oftest forbundet med svigt af producentens krav.

Også for nylig fandt jeg en masse forfalskninger. De er robuste materialer erstattes af billigere sorter. Designet har ikke de egenskaber, der er opregnet ovenfor. I dette tilfælde, ikke skal forvente en effektiv indsats fra den præsenterede udstyr.

positive anmeldelser

Mange positive egenskaber er lysene "Bugayets" tænding. отечественных автолюбителей дают понять, что представленная продукция улучшает ходовые качества машины. Anmeldelser af indenlandske bilister gør det klart, at de præsenterede produkter forbedrer køreegenskaber maskinen. Det starter nemt, men benzinforbruget er virkelig reduceres til en rekord 20% (forudsat drev på motorvejen).

Acceleration hastighed er meget hurtigere end med almindelige stearinlys. "Bugayets" er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed. Nogle bilister siger, at rejser uden udskiftning af gnist til 90-100 tusind. Km. Andre sorter af udstyr ikke lever så længe. Derfor er mange bilister vælge præcis "Bugayets".

motordrift bliver stabil. Han arbejder på fuld kapacitet (i mangel af fejl i systemet). Ifølge mange bilejere, det er pålideligt udstyr, der vil vare i lang tid sin ejer.

installation

следует устанавливать при остывшем моторе. bør fastsættes tændrør "Bugaets", når motoren er kølet ned. Gamle apparater skal være nøje undersøge. de skal alle have samme farve. Farve kan være fra en lys brun til lys grå. Overfladen skal være buildup, fusion eller andre defekter.

Nyt lys er nødvendigt at stramme med hånden. Ved hjælp af en særlig nøgle til at stramme det skal være 2/3 eller en halv omgang. Hvis enheden allerede er installeret i systemet, er det strammes med en mindre indsats. Efter sådan et stearinlys er pakket ind hele vejen i hånden, skal det være nøglen til at trække op hele til 30º.

Hvis du strammer den gnist er svag eller overdrevne, kan det medføre forstyrrelser i sit arbejde. Motoren vil fungere korrekt. Over tid, hvis stikket ikke er udskiftet, vil motoren kræver reparation eller fuldstændig erstatning. Kontrollér funktionen af systemet er nødvendig efter hver 10-15 tusind. Km.

Motoren med en karburator

должны устанавливаться исключительно на исправный двигатель. Stearinlys "Bugayets" bør kun installeres på den brugbar motor. Han kan have karburatoren system. I dette tilfælde bør tomgang stige. Omsætning reduceres til standard niveau eller lidt lavere ved anvendelse af "nummer" af skruen. Hvis der efter en sådan hastighed stigning proceduren blev ikke fulgt, er det nødvendigt at se en specialist. Han vil oprette en særlig ordning for systemet.

Master justere vinklen på forhånd tænding udløsning. Til dette tramblera krop roteres til det maksimale antal omdrejninger i tomgang. Er en position, ved hvilken ved skarpe åbning gas vil ikke være fiaskoer.

Blandingen er opbrugt. Rotationshastighed blev reduceret til standard niveau. I nogle tilfælde er detonationshastighed reguleres ved hjælp af en svag trækfjeder.

Motoren med brændstofindsprøjtning

при установке на мотор инжекторного типа не требуют дополнительной настройки. Stearinlys "Bugayets" når monteret på indsprøjtning motor kræver ikke yderligere konfiguration. Computer før installationen anbefales at "nulstille". Til dette formål terminal "minus" droppe fra akkumulatoren 30 min.

Hvis der er en fejlfunktion i motorsystemet, kan den anpriste virkning udelades. over tid, vil den gnist mislykkes. Hvis driften af bilen er der en stor brændstofforbrug, ustabil damp, røg fra udstødningsrøret, slag og så videre. E., for at installere nyt udstyr, der ikke kan. Diagnosticering, fejlfinding. Kun i dette tilfælde vil effekten blive angivet af fabrikanten forekomme under køretøjets drift.

можно отметить их высокое качество и улучшенные эксплуатационные характеристики. Efter at have overvejet egenskaber besad stearinlys "Bugaets" note er deres høje kvalitet og overlegen ydelse. Med korrekt udvælgelse og installation, de forbedrer motorens ydeevne markant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.