BilerBiler

Opel Vectra ( "Opel Vectra"). Priser, anmeldelser. Specifikationer, udstyr

Opel Vectra - det er en bil, der kom i 1988 for at erstatte den model af "Opel Ascona". Den første generation af denne bil, der i dag er en meget populær, normalt angivet ved symbolet "A". Denne model i et par måneder, har vundet popularitet blandt bilister. Og ikke så mærkeligt, fordi designerne har betalt stor opmærksomhed på detaljerne i kroppen, samt niveau af pålidelighed og holdbarhed.

80 år - funktionalitet og funktioner i bilen

Opel Vectra A blive offentliggjort som en hatchback dørs sedan 5 til 4. Motoren i disse versioner anbragt på tværs. Potentielle købere kunne få den model som en fuld og forhjulstræk. Denne bil er en konventionel maskine 80'erne. Den bageste suspension blev forbundet langsgående løftestænger. Det tilhørte Front McPherson typen. Mellem dem de er forbundet til en tværgående bjælke af stål. Som et resultat, elementet vender at hjælpe krængningsstabilisator. Men det skal bemærkes, at i nogle Opel Vectra tagbagagebærer. var ganske bred til sin læsning overflade og placeret i bunden, besluttede udviklerne til at sænke ophængsarme under hjulakslerne. Der er de afhængige Springs - lav, tøndeformet. Eksperter er kommet op med en ganske rimelig system. Og på grund af dette det viste sig for at gøre en meget rummelig kuffert.

Versioner af 90'erne

Som tiden gik, og gruppens specialister arbejdede på den nye model Opel Vectra. I 1990, opmærksomhed bilister dukkede hatchback. Fra hvad der kunne tiltrække opmærksomhed - gearkasse med sporty gear, samt en langt mere kraftfuld drivline. Det er interessant at bemærke en advarsel. Eksperter længe tænkt på begrebet en helt ny model og besluttede at gøre det som sport. Fordi de er udstyret med de nødvendige faciliteter og dens suspension.

Og nogen tid senere, i efteråret, i lyset gik ud en anden model - Opel Vectra 2000 16V. Det var en meget speciel bil. Dens producenter udstyret med 16 ventiler stærke motor, som producerer ca. 150 hk

Udvidelsen af modelsortimentet

Opel Vectra anmeldelser årenes løb, bliver mere og mere interessant og inspirerende. Måske er det dem, der bliver bedt producenterne til tanken om refill vifte af helt nye ændringer samt øge antallet af motorer. Så en V-formet "Seks" volumen på 2,5 liter, turboladet motor og 2L.

Så i midten af 90'erne, at de eksisterende ændringer, blev det besluttet at tilføje flere prestigefyldte og dyrere modeller. Sådanne nye versioner som "SPECIAL", "CD Diamond", "Sport", blev populær. Men den mest solide udgave derefter var en særlig deluxe model, kendt som CDX. I tillæg til ovenstående, køberne fortsætte med at tilbyde CD, GT, GLS og GL. Af den måde, selv i et begrænset antal model blev frigivet, ligesom Vectra 4x4 turbo. Det fremhævede en særlig motor - langt mere magtfulde end nogen tidligere version. Det producerer 204 hk

Produktionen af de sene 90'erne - begyndelsen af 2000'erne

På dette tidspunkt begyndte det at dukke første-rundbold denne model. Denne periode betragtes som en af de mest produktive perioder i selskabet. Så et stort antal nye produkter, forbedret teknologi, der anvendes, producenter begyndte at være opmærksom på faktorer som miljø og økonomi. Opel Vectra (stationcar, sedan, hatchback) er nu endnu bedre og mere pålidelig bil. Det udvendige har dog ikke ændret sig meget, men her er de særlige kendetegn ved en størrelsesorden højere end stål.

Også en bedre indretning og Opel Vectra. Salon har vist sig ikke kun attraktive, men også ergonomisk. Særlig opmærksomhed bør bemærke førersædet. Det er i stand til at tilfredsstille selv den mest krævende bilist til komfort. Praktisk, moderat blød, ikke svært - i, at du kan sidde for evigt. Derudover kan du justere rattet, som er dekoreret med naturlæder. Så der kan nemt findes en passende position som rat og sæder. Interiøret, foruden sine ergonomi, er også meget smuk. Den er lavet i en enkelt farve, der ser attraktive og rentable. I øvrigt skal det bemærkes, opmærksom på visningen af den indbyggede computer. Han er i det rigtige sted, så føreren altid kan se det. Desuden er maskinen udstyret med en funktionel klimaanlæg filtre.

sikkerhed

Det er værd at bemærke, at Opel Vectra, reparation heraf - et sjældent fænomen, anses for at være meget pålidelig og sikker bil. Især disse versioner, som gik ud efter midten af 90'erne. Derefter begyndte udviklerne at udstyre bilen stødsikker, forrevne bjælker (på deres bekostning slukkede energi effekt, selv om der er en deformation af kroppen). Selv begyndt at dukke teleskopfunktion rat, hvilket også påvirker niveauet af sikkerhed. Et bælte - er generelt en separat emne. De er udstyret med en pyroteknisk enhed og straks strammet i tilfælde af en kollision i taljen og skuldre. Bare hurtigt, i et sekund, og airbaggene udløses. Og på bagsiden af rummet er der endda justerbare nakkestøtter.

tredje generation

"Opel Vectra C" - er den nyeste generation af denne model. I 2008 hendes historie sluttede. Mange tror, at "C" - det er den bedste version af "Vectra". Producenterne har radikalt ændret den tilgang, og i midten af 2000'erne blev bragt til vores opmærksomhed en helt ny bil - med den anden indvendig, udvendig og tekniske egenskaber. Nye elektronik, forbedrede motorer, en anstændig optik - denne maskine blev hurtigt populær. Køretøjer udstyret med et interaktivt styresystem, 5-trins automatgear med en funktion, der hedder Active Select og ergonomisk, funktionel suspension. Hydraulisk tråd, ABS-systemet, funktioner omfordeling af magt handling ... I denne bil har alt hvad du har brug for, og endnu mere! Som et resultat af alle disse forbedringer har stor indflydelse på håndteringen. Bilen blev utrolig føjelige, stabil og nem at bruge på vej.

Anmeldelser og tilbud

"Opel Vectra" - den bil, som dens ejere reagere på en positiv måde. Først og fremmest påpege, selvfølgelig, kontrol. Fremragende greb, ligesom alle hendes adfærd i almindelighed. Bump, forhindringer, sving, Serpentine - Chauffører siger, at det ikke er et stort problem for denne model. Og ikke så mærkeligt, fordi det tyske producent har altid forsøgt at fokusere på kvaliteten og pålideligheden af deres maskiner.

Hvad med prisen, "Opel Vectra" kan nu købes for et beskedent beløb (for sådan en bil). Prisen afhænger af model år og maskinens status. For eksempel kan en version blev produceret frem til 2002, kan koste fra 112 000 til 300 000 rubler. Selvfølgelig vil det være bilen med hænderne, men i udmærket stand. Moderne versioner, dvs. blev udstedt fra 2005 til 2008 og kan gøre i en halv million rubler. Det er dog stadig en meget lav pris for en sådan model.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.