BilerBiler

Hvordan at starte bilen, hvis lyset blev oversvømmet? Hvordan tør det drivvåde stearinlys?

Alvorlige frost i vores land - det er en fælles ting. Derfor er alle bilister forsøger at holde sin "jernhest" i opvarmet garage. Men de fleste stadig støder på problemer med oversvømmede stearinlys. Dette sker, når du forsøger at starte en kold motor i frostgrader. Og så er der spørgsmålet om, hvordan man kan starte bilen, hvis lyset blev oversvømmet. Nu vil vi forsøge sammen at finde en løsning.

Hvordan at starte bilen, hvis lyset blev oversvømmet. én fremgangsmåde

På grund af den lave temperatur motorolie fortykket, dels batteri mister strøm, og en blanding af luft med benzin så koldt, at der ikke er nogen nødvendige kemiske reaktioner, er det ikke antændes. Men der er en sikker måde om, hvordan man skal håndtere det. Hvis lyset blev oversvømmet, hvad man skal gøre, du bare forstå.

Hvis hånden er ikke en tændrørsnøgle, derefter fortsætte vi på følgende måde. Inden for 5-10 sekunder twist starter, således udelade speederen til gulvet. Den gasspjældet skal være helt åben, det vil forelægge en stor mængde luft til stearinlys og udføre deres udrensning. Efter dette, skal du slukke for tændingen og slip speederen. Bogstaveligt talt 20-30 sekunder igen forsøge at starte bilen, men denne gang, gas squeeze 1/3 eller ikke røre overhovedet. Dybest set, metoden virker, men i alvorlige tilfælde, når lysene er ikke kun fyldt med benzin, men også for dem en stor mængde af sod, er det nødvendigt at skrue og rense dem med sine egne hænder, det er ikke så og nemt.

Fjernelse af gamle og installation af ny gnist

Det hele er meget simpelt, men du skal følge trinene. For at udføre det arbejde, får brug for et stearinlys nøgle. Skru alle lysene, og derefter nødt til at vente lidt, før du sætter nye. Som regel er der ingen problemer, men vi skal huske, at under udførelsen af arbejdet kan ikke være med at ryge, så vi er nødt til at beskæftige sig med benzin.

Mange mennesker glemmer tid til at udføre udskiftning af stearinlys, på grund af, hvad der i virkeligheden, der er et problem. Levetiden afhænger af producenten. Hvis det er velkendt firma, så for korrekt funktion er omkring 40 000-50 000 km. Men mere om det senere, men nu, hvordan tør det drivvåde stearinlys eller installere en ny kit.

Ofte bilister ikke bærer et ekstra sæt, fordi det ikke altid er rentabel. Men hvis den gnist er der stadig, så skru den gamle, venter i en pause i 5-7 minutter, og skrues ind i det nye. En sådan metode er dårligt i det varer ved nogen direkte årsag til oversvømmelser stearinlys.

Sådan opretter, hvis oversvømmet med stearinlys, eller lidt om tørring

Under drift på kontaktfladerne er der en indbetaling, som forhindrer dannelsen af stabile gnister. I princippet, ud over at minusgrader og det er den vigtigste årsag til fejlen. Hvis lyset blev oversvømmet, hvad man skal gøre? På grund af uvidenhed om svaret på dette spørgsmål mange simpelthen smide den gamle og etablere nye, men du kan spare, hvis du tør dem.

Det er ganske simpelt, du skal fjerne stearinlys og tage hjem eller forlade garagen. Fra kul og affald produkt kan rengøres med en børste eller sandpapir til metal, men det skal passe på ikke at beskadige den.

Men det er langt fra alt, som et depositum, og resterne af blandingen ikke bare fjerne det ville kræve nakalka at rødme metal. Man skal passe på ikke at beskadige keramik. Efter den varme op alt er meget lettere at rengøre, men vil kræve yderligere polering. Nu ved du lidt om, hvordan tør det drivvåde stearinlys, og vigtigst af alt - gør det rigtigt.

Hvorfor ikke antænde luft-brændstof?

Ikke altid alle grundene er defekte stearinlys. For eksempel kan motorolien også bidrage til, at ved en temperatur under -15 og ville være yderst vanskeligt at starte. På grund af at benzin kan komme til stearinlys. Men der er en rationel løsning på problemet for at starte bilen, hvis lyset blev oversvømmet på grund af lavsæsonen motorolie.

Så den eneste rigtige måde - er simpelthen at købe en syntetisk eller semi-syntetisk olie med lav temperatur fortykkelse. Det er også nødvendigt at sikre, at olien skiftes i tide, vil det sikre en mere jævn start i koldt eller vådt vejr.

En anden årsag til fejlen faktiske gnist kan være af dårlig kvalitet brændstof, som fortyndes med vand. I dette tilfælde, vandet fryser, og brændstofsystem af bilen er brudt henholdsvis bil vil ikke starte. Stearinlys udfylder nogen af de ovennævnte fejl.

Nogle gode råd

Om vinteren, det værste af alt er nødvendig til batteriet. Hvis lyset blev oversvømmet, hvad de skal gøre i dette tilfælde? Det er værd at tjekke batteriet. Batteriopladning kan falde drastisk på grund af mangel på elektrolytdensiteten. Batteri før indtræden af kulde ønskes at oplade til 95-98%. Dette vil ikke kun forlænge drift batterilevetid, men også for at forbedre koldstart. Starteren vil dreje bedre, så chancen for at gøre det første gang mere.

Hvad angår kvaliteten af stearinlys, det er værd at bemærke, at det originale produkt er meget længere og bedre. Men når defekte dyser, der er dårligt holdes, enhver gnist, selv de dyreste, vil fylde. Men her, der er en løsning, og det er ret simpelt: renses dyserne fra resterne af de gamle blandinger og andre former for forurening.

Hvordan at vide, hvornår det er tid til at skifte den gnist

Som allerede nævnt ovenfor, en masse afhænger af kvaliteten af produktet. Ikke alle bilist bruger producentens anbefalinger for valg af stearinlys, men forgæves. Som regel er de klart skrevet, hvad et lys der er behov for dette mærke af bil. Start udskiftning udføres, mens bilen er først, der er 10 000 km.

Brugen af brændstof af høj kvalitet kan ikke kun forlænge levetiden af bilen i almindelighed, men også direkte til tændrør. Hvis du tager som et eksempel kvaliteten af brændstoffet er under gennemsnittet, og derefter ændre gnist kræves hver 25 000-30 000 km. Bestem, at det er tid til at få et stearinlys nøgle, er det muligt ved følgende:

  • underlig lyd i motoren;
  • vibrationer;
  • ryk under start og bevægelse.

Valg tændrør

Der er masser af kriterier, hvorefter det er nødvendigt at foretage et valg. Den første ting du bør være opmærksom på integriteten af den keramiske isolator. Det bør ikke være nogen revner, chips, etc. defekter. Nu ser på gnistgabet, bør det være strengt den samme, du kan tjekke det med et søgerblad.

O som vist ved den samme elektriske modstand. Men den vigtigste faktor - det er tætheden af tændrøret. Hvis det ikke er op til standarden, metoderne til, hvordan man kan starte bilen, hvis lyset blev oversvømmet, vil være lidt. Det vil kun blive erstattet med en ny, højere kvalitet sæt. Du skal også vide, at der findes flere typer af tændrør: Iridium (dyre) og konventionelle.

konklusion

Jeg vil gerne give dig nogle praktiske tips til at hjælpe både nybegyndere og mere erfarne bilejere. At sige, at det er nødvendigt at tanke brændstof kvalitet, også fordi der er nogle på tankstationen, og så nødt til at købe. Men her er, hvad bilen alle knuder er indbyrdes forbundne, og som brændstof, og andre systemer skal holdes rene, kan ikke drages i tvivl.

Så hvis du ikke starter bilen, det hælder stearinlys, anbefales det at være mere opmærksom på bilen generelt. Jeg vil gerne sige et par ord om, hvordan du kan gøre din "jernhest" i minusgrader. Det anbefales at bruge en husstand hårtørrer, som er nødvendig for at forsøge at tørre det drivvåde stearinlys. Som regel denne metode virker i 70% af tilfældene, medmindre der er en stor mængde af sod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.