BilerBiler

Brændstof systemkomponenter og drift

Brændstoffet system leverer brændstof bilmotor. Det er nødvendigt at flytte bilen. Dette system renser og leverer brændstoffet til motoren, forbereder en, dirigerer blandingen i motorens cylindre. De forskellige driftsformer motor bruger forskellige med hensyn til kvalitet og kvantitet af benzin sammensætning. Her ser vi på, hvorfor vi har brug for dette system fra enhver node er.

Der er to typer af motorer:

- injektion, der siden 1986. mest anvendelig i produktionen. I deres computerskærme indsprøjtning og overvåger brændstof motorydelse. Denne teknologi har reduceret brændstofforbrug og reduceret udledning af skadelige stoffer i miljøet. Fremgangsmåden - en dyse, som åbner og lukker et elektrisk signal.

- karburatoren. I disse benzinblandingspuljen proces med ilt det foregår mekanisk. Dette system er ganske enkel, men det kræver hyppig justering og reparation.

Brændstofsystem af køretøjet består af mekanismer såsom:

- brændstof;

- brændstoffilteret;

- indsprøjtning;

- balance sensorretninger brændstof;

- en brændstofpumpe ;

- brændstoftanken.

Det brændstofsystem af diesel og benzin motor har den samme struktur. Den adskiller sig væsentligt kun indsprøjtning teknologi.

Brændstoffet anvendes til at bevæge brændstof langs hele køretøjet system. De er to typer: afløbet og foder. Fødesystemet er hovedparten af brændstoffet og det ønskede tryk oprettet. Ubrugt benzin ved afløbet løber tilbage i tanken.

Midler til rengøring af brændstof er en brændstoffilter. Den indeholder en overtryksventil , der er beregnet til indstilling af trykket i hele brændstofsystemet. Overskydende brændstof fra ventilen modtaget i drænrøret. Hvis maskinen har et system med direkte indsprøjtning, så ventilen i brændstoffilteret er ikke givet.

En anden design har et filter af dieselmotorer, hvor driften princippet selv forbliver uændret.

Udskiftning af filter udføres efter en vis kilometertal af bilen eller efter en tid med brug.

Indsprøjtningssystemet tilvejebringer den nødvendige ved anvendelsen af blandingen af brændstof beriger oxygen i den nødvendige mængde og mængde.

Placeret i brændstoftanken sensoren indikerer mængden af brændstof. Den består af en flyder og et potentiometer. Ved skift af mængden af brændstof flyderen ændrer dens placering, den bevæger sig potentiometer, som et resultat, vi ser en ændring i indekset for rest brændstof på sensoren i bilens cockpit.

Støtte ønsket tryk i systemet skyldes driften af brændstofpumpen. Den er udstyret med et elektrisk drev og er monteret i tanken. Nogle gange er installeret en ekstra booster pumpe.

Hele bestanden af brændstof er i tanken og sikrer en smidig drift af køretøjet.

Brændstof system kræver udrensning, som modtagelige for forurening. Rengøring reducerer brændstofforbruget, øger motorens levetid, fremskynder dynamikken i bevægelse, øger hastigheden af maskinen, reducerer udledningen af giftige stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.