Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Mango, som det er: vænne sig til det eksotiske

Eksotiske dag kun få mennesker er overrasket over, at folk går til hvile i den lange og korte af landet, for at spise den ukendte mad, så at sige - i den sædvanlige supermarkedet for at købe frugt såsom mango. Da der er et mirakel i udlandet, hvordan man kan skære det ordentligt og smukt, skal vi forstå nu. De, der ikke kunne blive venner med denne frugt fra varme, kun kan misunde - du forud for åbningen af en meget velsmagende!

Lad os begynde med henblik på:

1) hvordan man vælger. "Correct" mango bør være elastisk og tæt, hvis det forsøger at presse. Ikke som en møtrik, men ikke som en fersken. Skorpen skal være skinnende uden nedskæringer, buler eller snit. Hvis disse betingelser er opfyldt - at tage! Og hvis farven af frugten rød og gul, så tager vi ikke i tvivl.

Bring hjem, snoet, vi snusede, men hvad nu? Og du skal korrekt vaske mango, klippe og tænke over, hvordan vi ønsker at bruge det. Mange måder - du kan gøre en salat med tilføjelse af mango pulp kan føjes til yoghurt, du kan gøre en cocktail, piskning i en blender ...

2) hvordan man kan skære mango. Spørgsmål, det synes, er ikke så svært, men kun ved første øjekast. Alt sagen i knoglen - hun er en kæmpe mango. Kødet er bogstaveligt talt nødt til at trimme omkring det. Der er flere måder at skære frugten:

  1. Metode smuk. Skær i tre dele, således at knoglen forblevet mere - hun er i midten. To andre bliver ofte til en tablet til at spille Kryds og bolle - hold forsigtigt linje fra top til bund og fra venstre mod højre. Efter at der kun er at bukke under for en finger, som om vride mango vrangen ud - og brikkerne er klar, nu med dem, kan du gøre noget. De er smukke og glatte. Rester fra midten stykke knogle, der kan spises eller klippe og derefter piskeris i blenderen.

  2. En metode til en enkel, men noget barbarisk. Lav et snit, som det var, der adskiller en tredjedel af frugten. Men overfladisk - kun til huden optrådte. Skræl, holder en del med hvor huden ikke er fjernet. Spis ligesom is, men glem ikke om knoglen, beskytter vi tænder. Barbari i beskidt albue på arme, ansigt, og måske i en spray flyvende overalt.

  3. Fremgangsmåde med magtanvendelse. Du kan prøve at presse papirmasse gennem et lille snit, men usandsynlige tilfælde en succes - kødet, selvom såkaldte, ikke så blød, og derfor i bedste fald få den saft, der i almindelighed godt, også.

Der er en række måder, men de er mere sandsynligt ikke som at skære en mango, men på den byttet af hans kød. Bedst for salater - antallet en måde der er beskrevet ovenfor. Og nydeligt, og køkkenet er ren. Hvis vi ikke kan vente med at smage denne frugt, kan du forenkle den første måde - at skære ind i de samme tre dele af halvdelene at udtrække papirmasse med en ske.

Så skar vi en mango: hvordan har denne mærkelige frugt?

Pro version af "bare sådan, med en ske," Jeg vil ikke sige, det er intuitivt forstås af alle. Mango er perfekt kombineret med andre eksotiske frugter - papaya, kiwi, samt vores sædvanlige bananer, appelsiner, æbler og pærer. Under alle proportioner kan blandes i en blender og gøre dem salater, tucking yoghurt eller smoothies.

Meget usædvanligt pizza sker der, hvis dejen drysset med brunt sukker, den lå en halv mango, papaya, kiwi én, og drys med revet kokosnød og sukker.

Gourmeter kogt kylling med mango og avocado, bage kager og lave salater. For eksempel kan en enkel, men meget krydret salat:

- 1 kg kogte kartofler (fortrinsvis unge)

- 1 finthakket løg,

- 1 mango.

Hvordan har denne salat afhænger af dine smagspræferencer. Det kan tilføjes mynte, persille, salt, peber. Mayonnaise.

Det bør dog være forsigtig med brugen af mango under graviditet. Hvis du ikke er glad for eksotiske retter til dens forekomst, muligvis, kroppen ikke sætter pris på dine kulinariske lækkerier og nu. Overspisning og overhovedet kan føre til forstoppelse, kramper og andre ubehagelige konsekvenser. Hvis lysten til at spise mango er stærkere end dig, så prøv at spise et par bidder. Hvis der ikke er nogen ubehag eller allergiske reaktioner - så nogle gange kan du tillade dig selv 1/3 mango. Som diabetikere spise frugt - ikke mere end 1 stk om dagen. Skønt han og forbedrer tilstanden af bugspytkirtlen, bivirkninger fra at spise en bred vifte af maveproblemer er ikke ualmindelige.

Det menes, at den mango øger hjernens aktivitet og hjælper med at tabe sig, og mængden af vitaminer og mineraler i det ligner en liste på pakken multivitamin præparater. Denne fosfor og natrium, kalium og calcium, og nikotinsyre med jern. Og vitamin B1, B2 og C.

Prøv det nye, gå med det ukendte! Held og lykke til dig i opdagelsen af nyttige frugter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.