Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Rengøring tip: hvordan man laver høste vinter dild

Dill - en smuk og nyttig krydderier giver fadet en unik smag og smager lækkert. Dill urter er placeret i vegetabilske og kød salater, første kurser. Hun drysses kogt, stegt, kogt grøntsager, side retter basis af korn og dej. Dild er simpelthen uerstattelige i mange saucer, marinader, pickles.

tørret dild

Billets dild til vinteren gør om sommeren, når krydderiet er holdt op i haven og i store mængder vil blive vist på markedet. Egnet til opbevaring af haven dild er: det er mere koncentrerede, aromatiske æteriske olier, smag, nyttige egenskaber. Meget af det sker ikke, så værterne skulle skynde sig for at lægge op greens i den rigtige mængde. Den første og nemmeste dild høst vinteren - at tørre det. Du kan gøre dette på to måder. For det første, hvis planten dyrkes og har nået fuld modenhed, frø fra sorte paraplyer, stænglerne skæres tæt ved jorden og hænge hovederne ned eller lagt ud i et godt ventileret sted at tørre. Så de samler i snopiki og opbevares på et tørt sted ud af den fugtige. Brug den som dild pickles kan være bøjede stilk flere gange, sammen med en paraply og grene, og læg den i banken, til resten af produktionen. Og sætte det i supper, borscht, en brækket stilk i stykker, og derefter trække dem ud af gryden. Den anden metode til høst dild til vinter - en moden, men stadig frisk stilk ikke bryde grene og gulfarvning blade, vaske dem, bortlede vandet, tør. Efter at samle i små bundter og meget hakkes fint med en skarp kniv. Så, på en træplade, på rent papir skære nedbrydes og efterlader et tyndt lag på et tørt solrigt sted at tørre. Vær sikker på at røre på sig. Klar til at hælde krydderier i en dåse og bruge efter behov.

salt dild

Denne type af præforme dild til vinter som saltning, for simpel. Friske grønne kviste, vasket og tørret, finthakket, forlade liggende på bordet, så lidt vissen. Derefter blandes grundigt i en skål med dild salt, i forhold på ca. 1 kg grøn / 200 g salt. Halv-liters krukke en god vask med varmt vand, skyl med sodavand, skyl. God tør. Banker stramt fylde salt dild, lukke plastlåg og opbevares i køleskab eller kælder. Det eneste, der er ikke meget bekvemt, så dild høst, så det er en masse salt. Sætte mad på krydderier skal passe på ikke at overdrive det og ikke ødelægge smagen af det. Mere kan tilbyde lage greens på denne måde: først, for at forberede kød som beskrevet ovenfor. Spredt ud på bredden. Nu saltlage. 1 kg hakket dild taget vand - 300 ml, eddike 8% - 0,5 l, salt - 30 g vegetabilsk olie (solsikke) - 50-60 I varmt vand pour salt, kog, tilsæt eddike, omend bylder. Brine køligt. Nu høst dild for vinteren: fylde med grønne banker klar saltlage, efterlader åben i en halv time. Derefter tilsættes olie, dækning banker pergament papir, gemme dem i et køleskab eller kælder. Kun væk fra fugt.

Den foreslåede metode kan ikke kun forberede dild, og hele blandingen af urter - persille, selleri, peberrod. Således vinteren vil du være klar sæt af krydderier og krydderier, velsmagende, sunde, duftende. Vær ikke doven, og ingen vinter er ikke bange for dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.