Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Norma Shearer: biografi, personlige liv, Filmografi

Norma Shearer - amerikansk skuespiller, skabte en masse lyse billeder i filmen. Ønsker du at vide, hvor hun er født og uddannet? Hvordan var hendes karriere og personlige liv? Denne artikel indeholder alle relevante oplysninger om det.

Norma Shearer: biografi, familie

Hun blev født i 1902 (10. august) i den canadiske by Montreal. I hvad der hævede familie fremtiden Hollywood-stjerne? Hendes far, Endryu Shirer, havde en succesfuld virksomhed inden for byggeri. Hans mor, Edith, var ikke en model husmor. Hun ofte forlod huset, snydt på sin mand og dabbled med narkotika. Samtidig var Edith utrolig smuk og interessant kvinde.

Moderen ønskede hendes datter studerede på en musikskole, blev en fremragende pianist. Faktisk kunne det opnå hidtil usete højder i denne retning. Pigen havde perfekt hørelse og en god sans for rytme. Men Norma havde en anden drøm - at blive skuespillerinde. Hørte dette, hendes mor lo. Hun erklærede åbent den pige, hun havde forkert udseende. Skuespillerinden skal være smuk. Norma Shearer vidste om deres mangler: den fulde figur, korte ben, brede skuldre og lidt skæve øjne. Men hun ønskede at tro på et mirakel.

hårde tider

For at bevise deres værd, den 14-årige Norma gik til en lokal skønhedskonkurrence. På det tidspunkt, lykkedes det hende at tabe sig, finde en passende make-up og så videre. Som et resultat, pigen anerkendte vinderen af konkurrencen. Det ser ud til, at den måde at nå sit mål begynder med en glædelig begivenhed. Men skæbnen har udarbejdet vores heltinde en masse tests.

I 1918, det selskab ejet af hendes far, gik konkurs. Det skete en anden ubehagelig situation - storesøster Standarder pludselig forværret psykisk sygdom. Familien måtte sælge huset i et af de bedste områder i Montreal og flytte til den fattige forstad. Alle disse vanskeligheder er ikke brudt, men tværtimod styrket karakter af pigen. Hun har sat et mål: at blive rig og berømt.

Vores heltinde mor besluttede at skille sig fra hende mand-taber. Kvinden tog hendes døtre og flyttede til en billigere pensionat. Flere måneder senere, hans mor solgte klaver normer. Med de penge Edith købt tre billetter til New York. Hun mente, at i den store by af hendes yngste datter kan lykkes.

17-årige Norma ønskede at komme ind i showet Zigfreda. Med ham havde hun en anbefaling skrevet af en af ejerne af teatrets virksomhed i Montreal. Forens men ikke selv gider at læse den. Han vurderes på de normer og grinede. Zigfred sagde, at fulde piger med skæve øjne ikke hører hjemme i hans selskab.

Den yngste repræsentant for familien Shearer var ikke til at give op. En dag lærte hun, at Universal Pictures Company tager syv attraktive piger. Vores heltinde og hendes søster kom for retten. Som et resultat, hun var i stand til at skille sig ud fra mængden og få jobbet gjort.

Norma Shearer: hendes film

Når vedholdende og målrettet hun først dukkede op på skærmen? Det skete i 1920. Shearer havde en cameo rolle danser i filmen "Vejen til Østen." Hendes navn og navnene var ikke engang opført i kreditter. Men denne unge skuespiller ikke ked af det. Efter alt, tjente hun uvurderlig erfaring i rammen.

Den første bemærkelsesværdige rolle Norma Shearer vandt i 1921. Maleriet blev kaldt "kidnappere." Hun skabte billedet af publikum forelskede. På grund af skyderiet i dette bånd skuespillerinden bemærkede producer Hal Roach. I 1923 kontaktede han hende og tilbød at arbejde i Hollywood. Den unge pige kunne ikke gå glip af sådan en chance.

Karriere i Hollywood og det skæbnesvangre møde

I foråret 1923 Norma med sin mor flyttede til Los Angeles. Vores heltinde har underskrevet en kontrakt med Mayer Company. Snart hun introducerede næstformand i Irving Thalberg. Det var ham, der gav hende avancement i verden af biografen. Hvis i 1925 for en uge at skyde Shearer modtog $ 1.000, i 1930 størrelsen af hendes gebyrer steget med 5 gange.

I første omgang, Norma og Irving Thalberg vekseluddannelse og venskaber. Men efter et stykke tid, de indså, at de oplever dybe følelser for hinanden. I september 1927 elskende blev gift. Kort før det, Norm konverteret til jødedommen. Hun ville gerne have min mand og jeg alle havde til fælles, selv religion.

I 1930, at parret blev forældre for første gang. Han blev født deres søn. Drengen blev opkaldt efter sin far - Irving. I 1935, familien Shearer og Thalberg skete næste genopfyldning. De havde en charmerende datter Catherine.

tab

Normer mand siden barndommen havde dårligt syn. Vores heltinde forsøger at hjælpe ham, tog mig til lægerne. Det har dog ikke givet resultater. I 1936, Irving blev syg bilateral lungebetændelse. Sygdommen har givet komplikation på hjertet. 14 September, 1936 Thalberg havde forladt denne verden. Berømte skuespillerinde blev enke.

I billedet af Kejserinde

"Marie Antoinette" - en film, der blev udgivet i 1938. Den vigtigste kvindelige rolle gik til Norma. Og det er 100% klaret de opgaver, det.

Shearer Norm (Maria Antoinette) Hun så blændende i stads, dekoreret med ædelstene. At skabe en høj frisurer frisører tog flere timer. Men resultatet er det værd.

Realistisk natur, overdådige kostumer, fantastiske frisurer, en god cast - det hele var forberedt på optagelserne af billedet "Marie Antoinette". Filmen er set af millioner af mennesker. Mest populære han selv overhalede bånd "Borte med blæsten".

resultater

vores heltinde har udført snesevis af roller i løbet af sin karriere. Nedenfor er dens mest levende og mindeværdig film arbejde:

  • "Bootleggers" (1922) - Helen Barnes.
  • "Skilsmisse" (1930) - Dzherri Bernard Martin.
  • "Gratis Soul" (1931) - Jan Ashe.
  • "Romeo og Julie" (1936) - den vigtigste kvindelige rolle.
  • "The Women" (1939) - Meri Hayns.
  • "Hendes Pap Lover" (1942) - Consuelo Croyden.

I 1930 modtog hun "Oscar" award. En professionel jury anerkendt sin vinder i nomineringen "Bedste Skuespillerinde" (for hendes rolle i "The Break" billede).

Norma Shearer - skuespillerinde, tildelt en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Og dette er den bedste belønning for hendes indsats og kærlighed til kunst.

pensionering

I 1942, Norma annoncerede sin pensionering fra filmene. Ikke den mindste rolle i denne spillede sin "evige" rival - Dzhoan Krouford. Det opløser de beskidte rygter om skuespillerinden. For eksempel Crawford overvejet sin mangel på talent. Angiveligt blev hun en stjerne kun på grund af den indsats, som hendes mand. Normalt trætte af den konstante diskussion af sit udseende, karriere og personlige liv.

Efter døden af Tällberg skuespillerinde kunne ikke finde en ny far til sine børn. På forskellige tidspunkter det tilskrives romaner med Howard Hughes, Mikki Runi og James Stewart. Det er muligt, at forfatteren af sådanne rygter var stadig den samme Dzhoan Krouford. Men i 1942, en berømt skuespillerinde giftede sig med en anden gang. Hendes udvalgte er blevet en skiinstruktør Martin Arroudzh. Norma er forpligtet ikke flov over, at han var 12 år yngre. Misundelig og modstanderne var forudsige den forestående kollaps af ægteskabet. Imidlertid har parret boet sammen i lang tid. Kun få mennesker ved, at før sin død, skuespillerinden kaldte sin anden mand Irving. Og han tog ikke fornærmet over det.

Normer Shirrer var og ikke 12 juni 1983. Hun døde af lungebetændelse kompliceret former. Hun var 80 år gammel. Den sidste tilflugt store kunstner fundet i Glendale (California State). Hun blev begravet i et mausoleum med sin elskede mand - Irving Tällberg. Dette spurgte hun slægtninge til et par dage før hans død.

Som konklusion

I dag vi husker en mere lyse og talentfulde skuespillerinde. Norma Shearer gjorde hans bidrag til verden biograf kunst. Hun boede en lang og begivenhedsrig livsbegivenheder. Fans kaldte det kun som "Dronning Norma" og "The First Lady of the MGM".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.