SundhedPræparater

"Signitsef" øjendråber: vejledning, anmeldelser, sammensætning

Menneskelige øje kaldet parret sanseorgan, som tilvejebringer en funktion af og er i stand til at opfatte strålingen (elektromagnetisk) i lyset bølgelængdeområde. Med alderen, men også på grund af andre årsager, arbejdet i det visuelle system er væsentligt forringet. Dette fører ikke kun til dårligt syn, men også bidrager til udviklingen af forskellige øjensygdomme.

Heldigvis, i dag er der mange lægemidler, der bruges til behandling af øjensygdomme. En af dem er det stof "Signitsef". Prisen for disse penge vil blive givet senere. Du vil også lære, hvis han har nogen kontraindikationer og analoger.

Formen, beskrivelse, sammensætning, emballering

I hvilken form er det lavet medicin "Signitsef"? Øjendråber - dette er den mest almindelige form af lægemidlet. De er 0,5% th klar opløsning af lys gul farve.

Den aktive bestanddel virker levofloxacin rapportering midler, der anvendes i form af hemihydrat. Også i dråberne indbefatter ingredienser såsom benzalkoniumchlorid, vand til injektion, natriumhydroxid, hypromellose, saltsyre og natriumchlorid.

I salget af lægemidlet kommer i plastflasker-pipetter, som er placeret i papkasser.

farmakologiske egenskaber

Hvad er kuren "Signitsef"? Øjendråber har antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Deres aktive bestanddel inhiberer topoisomerase og DNA-gyrase, og en negativ indvirkning på DNA-syntese, forhindrer tværbinding af DNA supercoiling og diskontinuiteter.

Vi bør også bemærke, at levofloxacin udløser morfologiske ændringer i karakteren af cytoplasmaet, cellevæggene og membraner af bakterier.

Dette lægemiddel er en skadelig virkning på gram-positive og gram-negative aerobe. Desuden er det er aktivt mod Chlamydia trachomatis.

Kinetik af narkotika

betyder "Signitsef" Hvordan virker det? Øjendråber, eller snarere deres aktive bestanddel efter påføring ophobes i tårefilmen. Koncentrationen af aktivt stof i det i den korte periode når et højt niveau og opretholdt i 6 timer.

Indikationer for anvendelse af lokale midler

På det, der gør stoffet "Signitsef"? Anmeldelser tyder på, at dette værktøj fungerer godt:

  • til forebyggelse af komplikationer efter operation på øjnene;
  • i terapi af infektionssygdomme i det forreste segment af øjet og adnexa, som var forårsaget af patogener er modtagelige for levofloxacin;
  • lokale terapi øjeninfektioner provokeret af bakterier, der er følsomme over for levofloxacin.

Forbud mod anvendelse af medicin

Drug "Signitsef", hvis prisen er ret høj, bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter, samt læsioner af sener, der er opstået i processen tidligere udførte behandling quinoloner.

Desuden er dette stof ikke indiceret under amning, epilepsi og graviditet. Med ekstrem forsigtighed dråber bruges som en mindreårig.

"Signitsef": redegørelse

Eye "Signitsef" dråber anvendes umiddelbart efter indtræden af de første symptomer. Lægemidlet inddryppes i det angrebne øje i en mængde på 1-2 dråber med et interval på to timer.

Den maksimale dosis af lægemidlet inddrypning af 8 per døgn. Efter 2 dage er den medicin, som anvendes i den samme dosis, men kun op til 4 gange om dagen.

Varighed af behandling betyder dette afhænger af egenskaberne og sygdommens sværhedsgrad. Normalt er det 5 dage.

dosering

Sådan anvender medicinen "Signitsef"? Øjendråber indpodet til det nederste øjenlåg, tidligere afvist hendes hoved tilbage. At helbrede fik ikke til det systemiske kredsløb og tårekanalen, den indvendige vinkel af den optiske legeme i 1-3 minutter trykkede hans pegefinger.

Stofrester fjernes med en ren klud, undgå kontakt med øjnene.

I så fald, hvis patienten anvender andre ophthalmisk betyder intervallet mellem deres anvendelse bør ikke være mindre end ¼ af en time.

bivirkninger

Bivirkninger efter påføring af værktøjet er meget sjældne. Der er oftalmologiske lidelser såsom smerte og brændende fornemmelse i øjnene, tæpper, hævelse og rødme af øjenlåg, forværring af visuel skarphed, tørre øjne, konjunktival papillær reaktion, konjunktivale follikler, chemosis, kløe, konjunktival infektion, fotofobi.

Analoger og pris

Pris undersøgt øjendråber er omkring 700 rubler.

Lægemidlet kan udskiftes "Signitsef"? Analoger af dette middel bør udpeges kun læge. Disse omfatter følgende lægemidler: "Oftakviks", "venstre", "Abifloks", "Zevotsin", "Glewe", "sol", "Levasept", "Lebel", "Levobaks", "Levobakt", "Levokatsin" "Levokilz", "LeVox," "Levogrin", "Novoks", "Taygeron", "Leflokad", "Floksium".

anmeldelser

Anmeldelser af dette præparat er mere end positive. Forbrugere, der bruger dråberne, de taler om deres høje effektivitet. De giver et positivt resultat i smitsomme sygdomme adnexa og forreste segment af øjet. Derudover har dette stof fungeret godt som et middel til forebyggelse af komplikationer efter en operation på det visuelle organer.

Med hensyn til de negative aspekter, at størstedelen af patienter henvist til en høj pris af lægemidlet, samt den manglende mulighed for dets anvendelse under graviditet og amning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.