HjemlighedKonstruktion

Brick Brown: Fordele og funktioner

Brick begyndte at blive brugt som en beklædning i det 19. århundrede, med følgende forbedring af attraktive udseende og udseendet af fremstilling materialeteknologi. Han fik hurtigt en udbredt og karakteristisk for de europæiske lande på det tidspunkt blev en mur med vedbend sejlgarn.

ansøgning

Brun mursten anvendt i skabelsen af eksterne vægkonstruktioner, hegn, skorstene, og er en af de sorter af keramiske versioner. Blandt de fremtrædende træk - det oprindelige udseende og det glatte, så du kan bruge til facade dekoration.

Materialet har gode resultater, og desuden egenskaberne af standard keramisk analogen er resistent over for frost og høj kvalitet. Desuden kan brugen reducere de økonomiske omkostninger ved efterbehandling på bekostning af et attraktivt udseende.

Egenskaber

Farvede klodser foretaget på den teknologi, som er givet stor opmærksomhed til design af de ydre kanter for ensartethed både i skygge og på den geometriske struktur. Når du køber en stor mængde materiale er at være opmærksom end parterne, da der er sandsynlighed for nuancer af forskel.

Brick brun bruges aktivt som en foring i udformningen af genstande af private og industriel brug. Givet sin anvendelsesområde er ikke begrænset, så den kan findes i det indre, hvor det giver den oprindelige supplere den samlede sammensætning. Du kan heller ikke glemme den bekvemmelighed for opførelse af hegn og andre landskabselementer.

arter

Dekorative mursten brun, ud over den ydre tilsætning af objekter, har en beskyttende funktion. I årevis har han ikke mister sit udseende, og samtidig være mere almindeligt som et overfor, med egenskaber svarende til konventionel bygning. Derfor er det en fremragende metode til isolering og beskyttelse mod den negative påvirkning af miljøet for eventuelle bygninger.

produktionsteknologi have indflydelse på de egenskaber af materialet, i denne henseende er følgende typer:

 • keramik;
 • trykket;
 • Klinker;
 • Silikat.

udførelsesformer

Mursten kan have en afrundet og rektangulær form med et glat eller korrugeret overflade. Der kan være et mønster og dannelse af faste og hule base. Udover brunt, er der en bred vifte af nuancer er materialet udføres på forskellige dimensionsparametre. Omkostningerne af mursten et gennemsnit på 20 gnide. / stk. Den mest anvendte single og en og en halv.

Ud over den glatte facade krævet for hver type slut forskelligt materiale anvendes med en hvilken som helst konfiguration - af figuren til kilen. Det er også muligt at udføre skrå og glatte vinkler. Omfanget af det materiale er blevet bredere med voksende produktsortiment samt med dets anvendelse er lavet en del af det indre vægkonstruktioner, buer, pejs og udvendige af bygningen. De mest udbredte brune mursten lavet af hyper teknologi. Råvaren substrat består af kalksten og cement blanding, derefter den komprimeres under højt tryk.

værdighed

Anvendelsen af dette materiale er observeret i alle inden for byggeri, på grund af tilstedeværelsen af flerheden af positive egenskaber, som den modtager via en specialiseret fremstillingsteknikker. Hjem han giver ikke kun skønhed, men også pålidelighed. Blandt fordelene er også værd at bemærke:

 • Alsidigheden af ansøgningen (ekstern og intern dekoration objekter).
 • Mulighed for fjernelse af skadelige stoffer. Denne evne er baseret på tilgængeligheden specifikationer, så output skadelige forbindelser, der falder fra det ydre miljø ind i bygningen. Farve mursten ryddet uafhængigt ved reaktion med regnvand.
 • Et stort udvalg af farver og tekstureret ydeevne. Et omfattende sortiment af materiale til at genskabe den beskadigede over tid, elementer af gamle huse og indse virkeligheden af de mest usædvanlige ideer.
 • Frostbestandighed. Det kan bruges i al slags vejr, også i den nordlige del, da den brune mursten ikke påvirkes af temperaturændringer og deres kritiske værdier.
 • Stabilitet og pålidelighed. Hus brune mursten, på grund af sin lave vægt og holdbarhed, er resistent over for eksterne negative påvirkninger.

Ud over den opførelse af nye faciliteter, er det anvendes under restaurering, samt murværk vægkonstruktioner, fundamenter af huse, hegn af forskellige typer.

mangler

På trods af den høje pris på mursten, det er et fælles materiale, giver os mulighed for at give en komplet og attraktivt for enhver struktur. Hvis der er mange fordele ikke uden negative aspekter:

 • For at danne en ensartet belægning facade mursten er forpligtet til at bruge den ene part, ellers mulige mismatch nuancer.
 • Der er mange muligheder for at bruge både den interne og eksterne design, men på grund af den høje pris på et sådant materiale er ikke alle har råd.
 • Det kræver brug af den europæiske proces af æglæggende mursten for at forhindre ægteskab, så den indenlandske modparter endnu ikke udmærker sig ved høj kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.