ComputereProgrammering

BigInteger Java: Arbejde med store tal

Java bruges primært til at skrive store virksomheder webapplikationer. Det er dog også anvendes på andre fagområder, hvor ofte der er behov for at arbejde med meget store tal. Selvom Java har primitive typer, er der situationer, hvor de ikke er nok.

Det er kendt, at alle de primitiver har en ubehagelig træk - typen af overløb, hvor udgangen af rækkevidde fører til forkerte beregninger. Til dette formål er der en særlig klasse BigInteger. Java ville ikke være Java, hvis det ikke var en separat klasse med funktionalitet for denne sag. Lad os betragte det nærmere.

Klasse BigInteger Java: Beskrivelse

Som du ved, BigInteger klasse wraps til store heltalsværdier. For at indkapsle et nummer i denne type objekt, kan du bruge en af overbelastninger af sin konstruktør eller en statisk metode valueOf. Constructor som et argument kan tage en streng eller byte array. Hvis du vil konvertere de enkle former, der repræsenterer heltal i BigInteger Java bruger statisk metode valueOf.

Da Java er ingen mulighed for overbelastning operatører til at udføre matematiske operationer på indkapslet i denne klasse værdier, forudsat den rette metode. Om dem yderligere vil blive diskuteret.

Java BigInteger: metoder og eksempler på deres anvendelse

Denne klasse har til sin rådighed et sæt af metoder, der giver dig mulighed for at manipulere numeriske værdier, og udføre dem de mange forskellige matematiske operationer. Nedenfor er en liste af disse metoder.

Lad os metoder, der udfører aritmetiske operationer:

- tilføj (værdi) - udfører tilsætning af de aktuelle værdier af objektet, med den overført som et argument;

- subtrahere (subtraktor) - udfører Subtractor subtraherer aktuelle værdi;

- formere (værdi) - multiplicerer;

- kløft (divider) - udfører division af den aktuelle værdi i deleren;

- pow (int arg) - hæver værdien af genstanden forårsaget af effektstørrelse i arg;

- abs () - returnerer den absolutte værdi af den kaldende objekt;

- negere () - returnerer BigInteger objekt, hvis værdi af det modsatte fortegn.

Lad os se på et simpelt eksempel på en aritmetisk operation på to værdier indkapslet i objektet:

- BigInteger VAL1, VAL2, tilføjer, dividere, oppositeSign;

- VAL1 = ny BigInteger ( "5");

- VAL2 = BigInteger.valueOf (10);

- tilsætning = val1.add (VAL2);

- opdeling = val2.divide (VAL1);

- oppositeSign = val1.negate ();

Vær opmærksom på den måde at skabe objekter. Variabel VAL1 initialiseres ved hjælp konstruktøren, accepterer en streng og gemmer værdien 5. VAL2 har værdien 10 som følge af en statisk metode valueOf. Variabel værdi tilsætte resultat af tilsætningen af de to første variable og er lig med 15. Den variable dividere lagrer henholdsvis resultatet af subtraktionen. oppositeSign VAL1 er værdien med modsat fortegn, dvs. e.. -5.

konklusion

Som du kan se, BigInteger Java-klasse indeholder en række værktøjer til operationer på meget store tal. I denne type overløb er muligt, da sikkerheden i Java er en af de højeste prioriteter, selvfølgelig, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.