ComputereProgrammering

De fleste CMS-systemer. bedømmelse CMS

På grund af nutidens web-teknologier dit websted kan skabe næsten enhver person. Kendskab til programmering og Hypertext Markup er ikke obligatoriske. I denne artikel vil vi diskutere begrebet et system af content management og CMS giver ratingen, som er den mest indbringende af alle aktuelt eksisterende platforme.

Begrebet CMS

Content Management System websted - er en specialiseret software, der er designet til hurtig ændring af en nyhedsside, og styre de andre elementer i dens indhold. Et sådant system kan frigives som en desktop klient eller som en web-applikation.

CMS gør det muligt for administratoren at ikke kun redigere indlæg på en automatisk tilstand, men også for at skabe nyt indhold, tilføje stilistiske elementer og bruger funktionalitet. Vigtige funktioner og muligheder, der er ejet af alle content management system:

 1. Mulighed for content management uden brug af Hyper Text Markup Language og Cascading Style Sheets.
 2. datalagring, adgang til databaser af webstedet, flow kontrolinstrumenter.
 3. Offentliggørelsen af indhold.
 4. Forudsat bekvem søgning delsystem om indholdet webstedet.

Bedømmelse Gratis CMS

Gratis versioner af CMS er langt mindre funktionalitet end de betalte versioner, men de giver et grundlæggende sæt af funktioner, som er nødvendige for grundlæggende kontrol over indholdet af dit websted.

Rating source CMS, som ikke har en prøveperiode på brug og eksklusiv, gratis:

 1. Data, Life Engine (Malware Free). Dette system er mest brugt til nyhedsportaler, fordi funktionaliteten er minimal. Det betyder dog ikke, at systemet til at oprette et websted med en brugervenlig navigation. Al dokumentation er til rådighed gratis. Klienten ansøgning er tilgængelig for download til alle udfordrere til at oprette en blog eller nyhedsportal. Dette CMS gør det muligt for webstedsejere mulighed for at tilslutte reklamer og andre monetarisering system. Understøttet funktion oplysninger lagring i databasen.
 2. WordPress - en af de mest populære og eftertragtede i dag systemer. CMS er også inkluderet i den rating med den mest bekvemme fordelingsfunktioner. WordPress kræver et forudinstalleret klient. Et sådant system bruges som regel, at skabe komplekse informationsressourcer, som kræver en kompleks organisation fortsat støtte et stort antal administratorer.
 3. Typo3. CMS Denne indstilling bruges til at skabe corporate websites. Systemet er open source, gratis. Tilgængelighed af dokumentation kvalitet, oversat til forskellige sprog, så udviklere at bevare stedet og gennemføre sin funktionalitet i avancerede teknologier i web programmering.

CMS-rated online butikker

 1. Magento. Dette system har en meget fleksibel logik, som kan tilfredsstille alle behov for webstedet besøgende.
 2. VirtueMart. Nem og enkel motor, velegnet til begyndere. Systemet har en intuitiv grænseflade. Af fordelene kan noteres-trins installation og tilgængeligheden af russisk sprog, hvilket er sjældent for de fleste CMS.
 3. WooCommerce. Det fås som en betalt og en gratis version. I Rusland, dette styresystem er ikke meget populært, fordi motoren er orienteret mod det vestlige marked, og udenlandske forbrugere.
 4. Prestashop. Denne motor blev udviklet i 2009. Selv nu, han er populære, fordi kan du oprette din egen online butik gratis. Denne mulighed er perfekt til spirende iværksættere, der er bare lære alle aspekter af e-handel.

Den mest produktive CMS

Bedømmelse CMS til steder, der har de bedste resultater, som følger:

 1. OpenCart. Efter en personlig optimering af systemet vil være i stand til at bruge et minimum af ressourcer og gøre det muligt for webstedet at arbejde meget hurtigere.
 2. "1C Bitrix". Motoren giver dig mulighed for at styre en online butik med mere end hundrede tusinder af produkter i forskellige kategorier. Det samlede resultat af sitet er ikke påvirket.
 3. Magento. Denne motor driver støt. Risikoen for permanente blokeringer eller systemfejl er minimal.

online tidsskrift management system

Sådanne varianter motorer er ideelle for begyndere eller for de bloggere, der har besluttet at starte din egen online magasin uden kendskab til webudvikling.

CMS-magasin bedømmelse:

 1. + Web. Det refererer til antallet af individuelle content management site. Det giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret design af din blog.
 2. Treegraph. Egnet for udviklingen af alle online projekter, især og blogs. Det understøtter Apache og en database MySQL.
 3. WordPress. Praktisk motor, som er inkluderet i den samlede placering CMS.
 4. Drupal. Det giver dig mulighed for at opbygge absolut eventuelle underarter af online magasiner, uanset deres niveau af kompleksitet.

Betalt content management systemer. Skal du bruge dem?

Før du vælger en betalt motor, prøv det gratis version i mindst en måned. Så vil du forstå, hvis du passer dette system. Betalt version af motoren giver en størrelsesorden flere funktioner, for eksempel tredjeparts annoncer vil blive deaktiveret, og kun administratoren kan fortsætte med at forbinde de bannerreklamer, der vil bringe penge til ejeren af webstedet.

Lønsystemer har en øget grad af sikkerhed, som er en yderst vigtigt kriterium, hvis du planlægger at oprette en seriøs web-ressource. Ved valg af motoren henviser ikke til vanetænkning, og deres erfaringer med at bruge den gratis version af et produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.