Mad og drikkevarerOpskrifter

Vafler i elektrovafelnitse: opskrift tynd og frodige dessert

Elektrovafelnitse vafler, opskriften vil blive præsenteret nedenfor, kan fremstilles ud fra forskellige baser. Efter alt, hvis du tilføjer visse ingredienser, dejen kan fremstilles og en sød og blid, og sød, og sprød.

Det skal også bemærkes, at før kok vafler i et vaffeljern, skal du beslutte, hvilken slags dessert, du ønsker. Faktisk afhængigt af typen af anordning gør sød skålen kan variere betydeligt i tykkelse og smag.

For eksempel, hvis du ønsker at lave mad til te wafer ruller med kondenseret mælk, er det bedst at bruge enheden til at bage tynde og skrøbelige opsving. Tja, hvis du foretrækker at spise morgenmad virkelige wiener wafers, så dette bør gælde alle andre husholdningsapparater.

Vafler elektrovafelnitse: sprødt dessert opskrift med et fyld

Nødvendige ingredienser:

 • Fløde margarine - én stor pakke;
 • æg - fem stykker;
 • Sukker - halvdelen kop;
 • Hvedemel - en halv kop.

Opskrift på vafler: Dough proces

Det er værd at bemærke, at en sådan ramme er blandet meget hurtigt. Det er grunden til denne dessert kan ske, selv når du har uventede gæster besøgte, og i køleskabet ingen godbidder.

Så i en stor container bør piskeris fem æg, hvilket bidrager til dem sukkeret. Når de er fuldstændig opløst i sødme af æggemassen, skal du særskilt smeltet cremet smeltet margarine, og derefter køle det lidt, bland de to baser sammen.

Dernæst blev der til den resulterende behov for at hælde en blanding facetteret glas sigtet mel og ælt dejen, således at den har erhvervet en cremet konsistens.

Vafler i elektrovafelnitse: opskrift madlavning skrøbelig dessert

For at opnå en tynd plade og sprød, maksimere varme elektrovafelnitsu, og derefter sætte på grundlag heraf en stor skefuld den ufuldstændige test. Endvidere er den enhed, der kræves for at lukke og vente et par minutter, indtil begge sider dessert gyldent.

Få den resulterende pandekage anbefales meget hurtigt ved hjælp af en gaffel eller murske. Det skal bemærkes, at en sådan dessert størkner i løbet af få sekunder og omdannes til virkelige sprøde vafler. Det er grunden til, hvis du ønsker at gøre søde ruller med kondenseret mælk, er det ønskeligt at have afsluttet baseret hot giver den nødvendige formular.

Vafler i elektrovafelnitse: opskrift frodig og delikat dessert

Nødvendige ingredienser:

 • Smør - to hundrede gram;
 • Hvedemel - 350 g;
 • æg (store) - tre af dem;
 • sukker - 150 g;
 • bagepulver - på spidsen af en ske;
 • fedtfattig yoghurt - en kop;
 • bagepulver - tyve gram.

Processen med æltning

Æg skal slå op med sukker, yoghurt og bagepulver. Olie er nødvendig for at smelte i dampbad og hæld ægget til vigtigste blanding. Så tyndt må ælt dejen ved at tilføje et hævemiddel og mel.

Det skal bemærkes, at sådanne vafler bages i en særlig køkken enhed i flere minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.