Kunst og underholdningKunst

Portræt af Chekhov i Tretjakovgalleriet. Historien om skabelsen, portræt beskrivelse

I Tretjakovgalleriet, som var grundlaget atten hundrede og halvtreds-seks, den meget kendte købmand, det er den eneste levetid malede portræt af Chekhov. Unge Petersborg kunstner Joseph Braz malede dette maleri bestilt af Pavla Mihaylovicha Tretyakova i tusinde 898 - år i død af den berømte filantrop og samler af russisk kunst. Hele kollektionen består af mere end et tusinde af de mest berømte malerier, omkring fem hundrede malerier og ti skulpturer af russiske kunstnere, samt omkring hundrede malerier af udenlandske kunstnere.

De sidste værker af den berømte samling af købmanden Tretyakov

Således et portræt af Tjekhov afsluttet en fremragende samling, som Pavel utrætteligt indsamlet i mange år. Portræt af Aleksandra Nikolaevicha Ostrovskogo, Fedora Mihaylovicha Dostoevskogo, Antona Pavlovicha Chehova gjort unik og enestående i sin art billedlig krønike af russisk kultur.

Til dato er et portræt af Chekhov i Tretjakovgalleriet permanent gemt i dets arkiv opbevaringsrum. Og det eksponeret i sine majestætiske haller kun ved særlige helligdage. Dette er enten Date årsdage for Anton Pavlovich eller dage med særlige fester.

Denne unikke samling af værker - den største skat enhver museum. Og ønsket om Pavla Mihaylovicha Tretyakova har i deres samling et portræt af A. P.Chehova naturlig og forståelig. Det er svært at forklare en ven, hvorfor en så vigtig og ærefuld ordre fik knapt erklæret sig discipel af Repin?

Litterær billede skabt af Iley Efimovichem

På det tidspunkt, Ilya Repin drømte om at skrive et billede af Anton Pavlovich i mange år. Og en dag, efter at have lært om det, Chekhov på sin sædvanlige måde - halvt alvorligt, halvt i spøg - sagde, at han var parat til at slippe alt og udgør store kunstner døgnet rundt.

Efterfølgende Ilia Yefimovich skrive en litterær portræt af Tjekhov, og jeg må indrømme, at denne beskrivelse vil være langt mere præcis og mere udtryksfuld end billedet af Joseph Braz. "Tynd, den rent russiske analyse herskede i hans øjne over hele ansigtet. Han var glad for at føle rustning mod."

Utilfredshed med forfatterens eget billede og hans ord

Netop denne "chainmail modet" bare var ikke på lærredet, hvilket skaber Joseph Braz. Tjekhovs portræt ikke imponere og forfatteren. Han var ikke glad for dette mesterværk. Og selv ejendommelige udsagn ved denne lejlighed: "Jeg har et ordsprog her, som om jeg nanyuhalsya peberrod ...".

Et par år senere, han udtrykte det endnu stærkere: "Det er en frygtelig billede og hvis jeg begyndte at skrive de dystre historier, skylden for dette portræt af mig.". Enkelhed og tolerance største forfatter af mange vildledende. Selv blandt folk, der kendte ham var mange, der har forsøgt at præsentere forfatteren inaktiv og kedelig natur. Mennesket er svag.

Noget, der ikke kunne passere kunstneren Joseph Braz

Tjekhov var meget aktiv og lydhør natur. Efter alt, det kom til ham mændene fra omkringliggende landsbyer Melikhov beder om skolebyggeri. Anton har bygget tre skoler, der blev anset for eksemplarisk. Alt dette og meget mere gør dette til en stor forfatter, der levede litterært værk - er ikke meget lukrativ og indbringende på det tidspunkt. Intet under, at manglen på penge - et konstant tema i Chekhov vittigheder.

I efteråret ottende tusinde 890, i et år, hvor kunstneren Joseph Brazier blev skabt et portræt af Tjekhov, forfatteren søster underrettet om sin beslutning: royalties fra "The Seagull" vil gå i skole. Og det er hele Anton Pavlovich.

Det er skaberen, der var i stand til at kombinere de vigtigste kvaliteter i hans personlighed. Det medfølelse, trivielle arbejde og en følelse af skønhed. Han havde en unik opfattelse af verden, subtile og følsomme bevægelser af sjælen.

Chekhov berømte portræt. Billeder forfatter til sammenligning billede

Ingen af disse kvaliteter kunne ikke formidle i sit arbejde, stadig meget ung, aspirerende maler. Joseph Braz arbejdede på lærredet i flere år. Det første portræt, skabt i tusinde otte hundrede 97:e år, ikke kan lide ikke blot til kunstneren, afviste han selv Pavel Mihaylovich Tretyakov - ejeren af museet.

Men et andet job, som blev solgt til kunden, ikke imponeret Chekhov. Portræt forekom ham uinteressant. Ved Chekhov opfattelse, at det var billede af noget ekstra og noget tværtimod manglede. Selv almindelige fotos formidle billedet af Tjekhovs meget livligere end internettet Joseph Braz.

Jeg så og portrætterede en ung maler af den store forfatter?

Meget elegant og manierede bevist Portræt af Anton Pavlovich. Kunstneren har skildret ham som en almindelig mand, der tilhørte de typiske russiske intellektuelle i slutningen af det nittende århundrede.

Joseph Braz har skabt en elegant måde at Tjekhov, der er begravet i en gammel stol med en fløjl ryglæn. Face meget subtil forfatter. Det har tendens til svagt, blodløse hånd og øjne bag pincenez uendeligt trist og tør. Det samlede billede er skrevet i et meget kolde og mørke farver, der giver udseende af Anton Pavlovich ikke kun alvorlig, men selv nogle smertefulde udtryk.

Sammenlignende billeder billeder Chekhov

Hvis vi sammenligner Chekhov portræt beskrivelse og foto, der viser en stor forfatter, kan du se en mærkbar forskel. billede kopiere, tage fotografier, viser en mand, der er fuld vitalitet og ungdommelig Heftighed.

Åbent Face Antona Pavlovicha Chehova tændte nogle særlige list. Det føltes let og frygtløshed. En strålende øjne forfatteren udtrykker dybe tanker, mens nogle børns spontanitet. Alligevel er der i hele vejen utvivlsomme intelligens, der tilføjer en særlig charme optagne billeder af Chekhov.

Og kigger på portrættet af Tjekhov, som er skrevet af Joseph Braz, er det umuligt ikke at lægge mærke til, at her forfatteren ser meget strengere og samtidig trist. Hans billede er ikke længere den af umiddelbarhed, som er til stede i fotografierne. Alle ansigtstræk bliver ligesom strengere og strengere, og ser fuld af dybe tanker. Der er i det en vis kulde intelligentsia.

Ikke desto mindre er beskrevet Tjekhovs portræt på Tretyakov Gallery er den eneste kunstværk, der blev skabt i den tid, den største forfatter. Ingen er mere og besluttede ikke at tage op børsten og skrive Antona Pavlovicha Chehova. Dette portræt blev gengivet i utallige kopier, men den sande skaberen af et unikt mesterværk anses for at være en ung lærling maler Ili Efimovicha Repina Braz.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.