SkønhedHår

Hvorfor har folk brug for øjenbryn? Deres funktioner og årsager til tab

Øjenbryn er en del af alles ansigt. Dette er et af de karakteristiske træk ved udseendet. Nogle af dem kan lide, andre simpelthen irritere, så mange mennesker bruger meget tid og energi til at give dem en smuk form.

Hvorfor har folk brug for øjenbryn?

Naturen har skabt den menneskelige krop perfekt. Der er absolut intet overflødigt og unødvendigt i det. Hver krop har sit eget formål og udfører visse funktioner. Mange spørger ofte spørgsmålet: "Hvorfor har folk brug for øjenbryn?" Kvinder og endda nogle mænd lægger særlig vægt på dem, justerer deres form, farve og fremhæver omridset. Imidlertid er æstetisk funktion ikke deres oprindelige formål.

Øjenbryn funktioner

Uanset hvad forfærdelig form for øjenbryn er, kan deres behov for menneskekroppen ikke nægtes. At besvare spørgsmålet: "Hvorfor har folk brug for øjenbryn?", Er det nødvendigt at vide, hvilke funktioner de udfører:

 • For det første udfører øjenbrynene en beskyttende rolle, beskytter dine øjne mod sved, regn dråber, støv og andre fremmedlegemer. Sved består af svovlforbindelser, salte af ammoniak, calcium og andre stoffer, der er ret skadelige for synet. Formen af de superciliære buer og øjenbrynene er sådan, at den fugt, der er faldet på dem, fordeles mellem dem og allerede begynder at strømme ned i næsens og templets bro uden at falde i øjnene.
 • Øjenbryn er en slags identitetskort. Arcs giver dig mulighed for at identificere en person, hans tilhørsforhold til et løb, nationalitet og endda bestemme hans alder. Hertil kommer, ifølge fysiognomister, kan du finde ud af øjenbrynernes karakter.
 • Øjenbrynens efterligningsfunktion gør det muligt for en person at udtrykke deres følelser og følelser uden taleens deltagelse. Og i dette hjælper det muskelen, som gør det muligt at rynke øjenbrynet, reducere dem til næsebroen eller løft det højt. Flytning i forskellige øjenbryn kan en person udtrykke overraskelse, glæde, vrede, sorg, had osv. Der er to slags bevægelser:
 1. Bevidst, hvis en person specifikt skildrer nogle følelser.
 2. Bevidstløs. De opstår under en samtale. Øjenbryn ændrer deres stilling fysiologisk.

Alle har specielle øjenbryn. De er forskellige i nuancer, tykkelse og tæthed af hårene. Ved øjenbrynens form kan du bestemme, hvem de tilhører - en kvinde eller en mand. Forskellen mellem dem er ganske betydelig, da de fleste mænd har ingen ide om hvorfor folk har brug for øjenbryn, hvordan og hvorfor er det nødvendigt at passe dem. Kun enheder kæmper dem regelmæssigt og skærer dem. Ved svagere køn er øjenbrynene tyndere med en bøjning, mens mændene har lige tykke bånd. Kvinder tværtimod forsøger at følge øjenbrynernes form, tykkelse og farve, de tror, at de giver personen tiltrækningskraft. I øjeblikket gør salonerne procedurer, der letter plejen af øjenbrynene. For eksempel giver tatovering dig mulighed for at rette op på naturlige mangler, samt understrege dyder. Mange modedesigner forsøger at dekorere dem med forskellige rhinestones eller piercinger, som tiltrækker særlig opmærksomhed mod deres udseende.

Årsager til øjenbryn tab

Øjenbryn og øjenvipper kan gå tabt i følgende tilfælde:

 • Fysisk traume. Disse kan f.eks. Være trafikulykker, termiske, kemiske eller elektriske forbrændinger.
 • Visse somatiske eller lokale sygdomme, der kan forårsage tab af øjenbryn eller øjenvipper.
 • Hyppig plukning for at forme øjenbrynene kan få dem til at tabe.
 • Neurotiske sygdomme, hvor en person begynder konstant at trække sine øjenbryn eller øjenvipper ud end at gøre ondt.
 • Gennemførelse af medicinsk eller kirurgisk behandling, hvis konsekvens kan være tab af øjenbryn eller øjenvipper. Dette kan være strålebehandling, kemoterapi eller fjernelse af en tumor ved kirurgi og så videre.

Folk uden øjenbryn Eller øjenvipper føler sig ret deprimeret, akavet og usikkert om deres udseende.

Øjenbryn restaurering

I øjeblikket er der mange forskellige typer procedurer for deres opsving for personer, der har ingen eller alle øjenbrynene:

 • Gennemfør en transplantation af mikrografter eller enkelthår taget fra donorområdet og transplanteret på øjenbrynene.
 • Udfør en rekonstruktiv "patch" eller transplantat. Dette gøres ved at overføre hår i form af en strimmel fra et bestemt sted til øjenbrynsområdet.

Operationer til at genoprette øjenvipper eller øjenbryn, som regel, udføres på en ambulant basis.

Øjenvipper restaurering

Til restaurering af øjenvipper anvendes en enkelt procedure - transplantation, der refererer til en meget specifik operation, udført af flere kirurger. Til brug anvendes der kun meget tynde donorhår, som transplanteres i øjet.

Interessante fakta

 • De menneskelige øjenbryn består af et sæt hår. Som vist ved videnskabelig forskning består den gennemsnitlige øjenbryn af ca. 250 hår, og en person, der aldrig har plukket øjenbryn, kan være op til 1100 stykker!
 • Øjenbrynene har deres udløbsdato. Deres gennemsnitlige forventede levetid er 4 måneder.
 • Øjenbryn er meget vigtige for ansigtsgenkendelse. Som forskere har vist, blev mange mennesker uden øjenbryn ikke genkendt af deres venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.