SkønhedHår

Mayli Sayrus frisurer - uventede og strålende billeder

Hvad ved du om Mayli Sayrus? Du husker den charmerende heltinde af serien "Hannah Montana"? Ikke overraskende er det i dette show, så stadig meget ung stjerne for første gang erklærede sig selv. Hun blev idol af en hel generation af amerikansk (og ikke kun) teenage hår "ligesom Montana" ønskede at bære næsten alle pigerne. Da frisure Mayli Sayrus - er en indikator for de nyeste aktuelle modetrends. Hun forsøger dristigt på de uventede billeder, der ikke gør det muligt for offentligheden i lang tid at vænne sig til hans udseende. Noget af det er irriterende, men glem ikke, at Miley ikke længere rører teenager og unge (og meget smuk) kvinde.

Lad os huske det mest succesfulde "hit" af skuespillerinden. Her skifter det farve blond manke og hans luksuriøse sluserne i chokolade farve, så forsøger brondirovanie. Blonde låse som sammenfiltrede solstrålerne, opdatere og give hende drilsk blik.

Fra år til år Mayli Sayrus frisurer blev lidt kortere, selvom hun bevidst og progressivt slippe af roller munter teenager. I første omgang forsøgte hun Hollywood Style elegant, havde en fascination med bløde krøller, fransk charme. Det skal bemærkes, at hver eksperiment kun fremhæver den naturlige charme af stjernen.

Hertil kommer, at søgen efter den perfekte frisure Mayli Sayrus kan hjælpe ejere af et rundt ansigt, der drømmer om et sted at skjule sine buttede kinder, for at vurdere fordelene ved en bestemt frisure. Det giver ingen mening at risikere unødigt, hvis jeg må på et andet eksempel for at se de fordele og ulemper ved den foreslåede måde denne sæson. Hertil kommer, de fleste stylister af skuespillerinden bevidst bliver betalt for at vise fantasi - deres ideer med glitter arbejde med at fremme det til herlighed. Og det hele kunne være endt med den sidste sæson af "Hannah Montana".

Og lad hadefulde kritikere brokke, at hvis alle frisurer Mayli Sayrus - dette er kun en blind efterligning af andres resultater og stilarter. Lad misundelig annoncere hendes stil "misforståelse" og "fejl". Men ingen kan benægte det faktum, at skuespillerinden gentagne gange anerkendt som en af de mest sexede og attraktive piger. En debat om udseendet har altid været og vil være, hvor mange mennesker - så mange vedhæftede filer. Nogen som krøller, nogen glade med lige silkeagtig tråde, men nogen føder en pige med en drenget frisure.

Nå, vi kom og til vores "dessert". Ny frisure Mayli Sayrus er ikke en joke ophidset online community. Klipning med bare templer, lyse blond, aggressiv styling. Fragile Disney prinsesse forvandlet til en yndefuld rovdyr. Følte sig sikre med sin egen overlegenhed Amazon triumferende smil, kamera. Hvis nogen havde nogen tvivl i den succes, den unge frøken Cyrus, blev de kastet i Støvet krigsførende måde.

Selvfølgelig er det meget næste dag bygger vi den mest latterlige antagelse, at en sådan kardinal forvandling, men er enige om - en gang i mit liv forsøger at skære ultrakort hver pige. Mest sandsynligt, vil den nye fotos Mayli Sayrus frisure til dette trin tilskynde nogle af sine fans, men det er usandsynligt at se i alt dette er noget forfærdeligt. Skift billedet - bare et spil, nemt og vanedannende. Spillet, som gør det muligt at afsløre i sig selv noget nyt og smukt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.