SkønhedHudpleje

Hvordan at slippe af med den gås hud

Vil du lære at slippe af med den gås hud, så kedeligt at mange af dens udbredelse? Denne artikel vil give dig tips.

Først, lad os se, hvad der er de gåsehud og hvorfor mange af hende for at sige.

Ganske almindelig hos mennesker sådan noget, når huden på knæ, albuer, balder, meget ligner huden plukket gås. Keratose pilaris - det er det medicinske navn for den pågældende sygdom. Ja, vi kan roligt kalde det en sygdom. En ting er, når kulden vi "run gås", og hurtigt forsvinder med opvarmning. Det er noget helt andet at se disse "kuldegysninger" konstant.

Goosebumps ofte overføres ved arvelighed. Men det sker, at årsagen til sygdommen - en krænkelse af stofskiftet i kroppen, mangel på vitamin A, E, C, eller endda en manglende personlig hygiejne. Det øverste lag af huden er konstant opdateret. Den indeholder keratin, som hos personer med keratose, ikke skrællet, og træsko hårsækkene og skaber effekten af en gås hud.

Goosebumps leverer en masse ubehag. Mennesker, der lider af denne sygdom er tvunget til at dække de ramte områder af kroppen. De hader at fange blikke af forbipasserende til at tøve og føler outsider.

Så vi lært, at en gåsehud. Hvordan at slippe af med - se nedenstående tips.

Godt værktøj til at fjerne de "gåsehud" - skræl og scrubs. Kun her er du nødt til at være forsigtig: .. Du kan ikke bruge hjemmelavede midler, for eksempel, på basis af kaffe, frø, salt osv Deres ru struktur kan skade huden, forårsage irritation og rødme. Foretrækker Scrub enzymer eller frugtsyrer. De er bløde og blidt opløser døde hudceller og rense din hud.

Brug en fugtgivende og nærende cremer. Meget godt klaret honning massage. Honning godt kæmper med acne. Også anvendelige anti-cellulite massage og vakuum.

Ønsker du at vide, hvordan at slippe af med gåsen huden og kombinere forretning med fornøjelse? Så vil den rigtige beslutning være camping i badet eller saunaen. Varme forbedrer omsætning, udvider porerne letter fjernelsen af toksiner fra kroppen. Og, selvfølgelig, hjælpe til at klare gåsehud. Bare vær opmærksom på, at skadelige stoffer fra kroppen vaskes og mineraler. Drikke mineralvand eller urtete efter en sådan procedure. Naturligvis besøger bad skal være regelmæssig, for at opnå den ønskede virkning. Men det er ikke svært: fordi du har en god tid, slappe af, styrke immunsystemet, og glæde sig selv og glat hud.

Et andet problem med gåsehud vil være vedtagelsen af vitamin A, C og E. Af produkter spise gulerødder og blåbær med mælk. Mælkeprodukter forbedre optagelsen af naturlige vitaminer.

Hvordan at slippe af gåsehud på hænderne? Igen, skal du bruge en fugtighedscreme kan være barnlig. I koldt vejr, slid ingen handsker og vanter - de er varmere, hvilket betyder, hænder og hud er meget supercool. Vask dine hænder i varmt vand. Tag regelmæssige bade i olie, nærende blanding af honning og æggeblomme. Prøv at bringe tilbage til normal kroppen, for at fylde de manglende lagre af vitaminer.

Hvis du opdager, at din hud bliver gås, skal du sørge for at gå til hudlæge. Han vil give dig detaljeret rådgivning, hvordan man kan slippe af gåsen huden, afhente individuel behandling i overensstemmelse med funktionerne i din krop. Prøv ikke at selvmedicinering, især hvis det er forbundet med at tage vitaminer og kosttilskud: forkert brug kan føre til vitaminmangel og forværrede situation.

Jeg ønsker dig et godt helbred og godt humør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.