SkønhedHudpleje

Hvordan at rengøre rynker på overlæben: anmeldelser kosmetologer. Sådan fjernes rynker på overlæben i hjemmet folkemusik retsmidler?

Med alderen, den menneskelige krop nedsætter mængden af collagen. Denne substans er kendt for at være ansvarlig for vedligeholdelsen af muskelfibre. En af de første af de aldersrelaterede ændringer begynder at lide det nasolabiale område, og huden omkring øjnene. I dag ser vi på , hvordan ren rynker på overlæben.

Afhjælpning nasolabiale rynker

 1. Særlige cremer. Slip af med rynker, kan du bruge kosmetiske produkter. Kosmetologer sige, at i dette tilfælde er det meget vigtigt at vælge det rigtige produkt, der er ideel til din hudtype. Anti-aging cremer er af god kvalitet er ret dyrt, så før du køber skal du få kompetent rådgivning. Midler til bekæmpelse af rynker, beriget med vitaminer, antioxidanter og intensive fugtgivende stoffer. Producenterne af disse produkter ved præcis, hvordan man rent rynker på overlæben.
 2. Botox. Injiceres under huden af et stof, der blokerer strømning af nerveimpulser til musklerne i ansigtet. Det er meget effektiv til at udglatte rynker.
 3. laserbehandling. Under denne procedure, fjerne den øverste del af dækslet huden. Sammen med det viskelæder fjernet og rynker. Efter sådanne manipulationer frisk hud vises på det behandlede område.
 4. Peeling. Specialist kemiske processer rynker på overlæben. Sådan fjerne disse rynker permanent? En politik proces. Det stimulerer perfekt collagen hud.

Den mest effektive salon for at slippe af rynker behandlinger

 1. Ansigtsløftning. Vi taler om plastikkirurgi. Dette er den mest radikale måde at slippe af med rynker. Brug den vil beslutte ikke alle, både på grund af de store risici og på grund af de høje omkostninger. Men som følge af stramme huden ser meget yngre og smukkere.
 2. Paraffin. Denne metode giver stort set alle skønhedssalon. Paraffin smeltes i et vandbad. det afkøles derefter til en temperatur på 50 C. Blandingen blev forsigtigt påføres området mellem næse og læber. Oven på problemet området er dækket med folie og klud. Paraffin fjernes efter 25 minutter. Ved afslutningen af proceduren i huden behandles med særlige kosmetiske.
 3. Mesotherapy. Hvis den tidligere procedure, nogle af de damer formår at bruge derhjemme, så er denne metode bruges kun af fagfolk. De problemområder er opført under huden behandling produkter. De er rige på vitaminer komplekser, organiske syrer, naturlige kollagen og elastin.
 4. Contour plast. Hvis du var dannet på overlæben rynker, hvordan du fjerner dem - det er et legitimt spørgsmål. Under folder plast forarbejdet gelatinefilter beriget hyaluronsyre. Denne metode gør det muligt at slippe af med rynker omkring 6 måneder.

Tips til forebyggelse af rynker

Rynker på overlæben, de fleste kvinder vises efter 40 år. Vi har overvejet foryngelse metoder, der anbefaler moderne kosmetologi. Lad os se på, hvordan man kan fjerne rynker på overlæben i hjemmet:

 • Hver dag du skal spise fødevarer rige på C-vitamin og protein. En sådan kost permanent bevare fleksibiliteten og skønhed af huden.
 • For at opretholde dermis i god form, er du nødt til at opgive dårlige vaner og motion.
 • På spørgsmålet om, hvordan man kan rense rynker på overlæben, kosmetologer nødt til at svare ofte. For at slippe af med rynker, er de anbefales at bruge et så nyttigt kosttilskud som fiskeolie. Kapslerne kan købes i ethvert apotek.
 • Det skal hele tiden fugter huden med specielle cremer og masker. Dette vil forhindre dehydrering og for tidlig ældning.

Produkter, der hjælper slippe af med rynker

Det viser sig, at mange af de produkter bidrage til at fjerne rynker. Kosmetologer anbefale at drage fordel af disse enkle opskrifter:

 • Honning - en god hjælper i kampen mod rynker. De smøre problemområde.
 • Skal anvendes på rynker skiver af friske tomater.
 • Det stimulerer produktionen af kollagen avocado.

Øvelser af rynker over læben

Det næste sæt af øvelser kosmetologer anbefale til dem, der spekulerede på, hvordan at fjerne rynker på overlæben. Anmeldelser på denne metode særdeles positive. Øvelser med korrekt regelmæssig brug giver en hurtig effekt:

 1. Lysere op - 15 gange.
 2. Trække læberne - 20 gange.
 3. Afrundede læber man udtaler lyden "O" - 20 gange.
 4. Underkæben er nødvendigt at trække frem og derefter påvirker læberne - 10 gange.
 5. Med lukket mund flytte luft fra den ene til den anden kind til - 10 gange.
 6. Først skal du trække vejret gennem næsen, udånder - gennem munden. Endelig trækker hans læber - 5 gange.
 7. Når du trække kinderne til at tage et åndedrag næse, udånder - mund mindst 10 gange.
 8. Grusning hendes tænder, er du nødt til at trække vejret i munden, og når du udånder at puste kinderne - 10 gange.

Kosmetologer mener, at ved at udføre disse enkle øvelser hver dag, kan du slippe af rynker.

Sådan fjernes rynker på overlæben af folkemusik retsmidler?

I generationer, kvinder passere hinanden effektive opskrifter fra rynker. Med nogle af dem vil vi mødes lige nu. Kosmetologer sige, at den nemmeste måde at fjerne rynker, der netop dukket op.

 1. For at udglatte rynker omkring læberne, skal du bruge følgende opskrift. Tag en del af cremen, honning og en lille mængde af ost. Disse komponenter nødt til at blande godt og på 10 minutter til at sætte på huden omkring læberne. Efterfulgt af en vask med varmt vand og anvende komprimere nogen varm vegetabilsk olie. Lad virke i 20 minutter. Skylles med varmt vand.
 2. Tag hjem æggeblomme æg og bland det med en teskefuld honning maj og en lille mængde olie. Anvend på problemfeltet i 20 minutter. Vask af med en nærende maske med varmt vand.
 3. Protein hjemmelavet æg piskeris grundigt. Med kosmetiske børster anvendes tre lag resulterende masse. Vent 10 minutter og skyl med vand.

Alle disse masker er meget effektive. Efter en af dem anbefales at tørre huden med en lille isterning. Det bør være forberedt på forhånd fra infusion af en urt eller te. Det er også en god anti-aging effekt er givet medicin, som er sammensat af spermacet eller lanolin. De kan bruges efter de huslige masker.

Nu ved du, hvordan man rengør rynker på overlæben, og vil være i stand til at vælge den måde, der behager dig mest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.